Home » Wallpapers en Posters voor aan je muur

Wallpapers en Posters voor aan je muur

Een paar dagen geleden deelde ik acht posters met daarop lieve, romantische quotes die je zo uit kon printen en op kon gaan hangen. Ik merkte dat deze wallpapers in goede aarde vielen. En ook ikzelf vond ik ze eigenlijk best wel leuk. De poster met de quote van Winnie the Pooh heb ik inmiddels in een lijstje gedaan en staat heel leuk met wat plantjes erom heen.

En naast dat ik er zelf ook eentje in een lijstje gestopt heb, vond ik het ook erg leuk om ze te maken. Daarom heb ik er voor vandaag weer 6 gemaakt. Ik vind zelf de poster met de tekst “True love is friendship dipped in honey” het leukste. Deze heb ik ook uitgeprint en in een lijstje gedaan, maar binnenkort ga ik hem aflaten drukken op A3 posterpapier en krijgt hij een plekje in de woonkamer. 🙂

Leuke posters om op te hangen

Hoe vinden jullie deze wallpapers? Ik ben van plan om er ook een paar op te hangen in onze slaapkamer. Vooral de laatste poster vind ik daar heel tof voor. Ik zal alle quotes trouwens ook op mijn Pinterest account opslaan, zodat je ze daar ook van af kan halen. Mocht je dan weer een keertje iets anders aan de muur willen hebben, dan kan je altijd kijken of er nog een leuke poster tussen zit.


Hou jij ook van posters? Welke poster vind jij het leukst?

Neem ook een kijkje op mijn nieuwe Instagram account met interieur inspiratie!

Delen:

4 Reacties

 1. chucky1012
  28 september 2019 / 2:33 PM

  Zo leuk 😉

  Xoxo

 2. 28 september 2019 / 7:05 PM

  Hele leuke posters! Ik hou wel van zulke quotes.

 3. 30 september 2019 / 11:06 AM

  Ach, zo lief! Ik ontdekte trouwens gisteren pas je nieuwe instagram account; huisje onder de zon! Leuk, ik ben je meteen gaan volgen;-)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.