Home » DIY: Chanel & Marc Jacobs vaasjes

DIY: Chanel & Marc Jacobs vaasjes

Deze DIY heb ik een lange tijd geleden ook op mijn oude blog geplaatst. Maar aangezien hij nog zo goed bekeken werd en ik het gewoon niet over mijn hart kreeg hem achter te moeten laten op mijn oude blog, heb ik besloten om hem nog een keertje met jullie te delen.

Ik vind zelf de geurtjes van Marc Jacobs en van Chanel erg lekker en aangezien ik de flesjes ook heel erg mooi vind, zijn ze perfect voor deze DIY! Daarom heb ik zowel een Chanel vaasje als een Marc Jacobs vaasje gemaakt. Toch laat ik je alleen zien hoe ik het Marc Jacobs vaasje gemaakt heb. Maar eigenlijk zou je dan ook zo die van Chanel kunnen maken. Hier komen ze!

 

Wat heb je verder nodig

 • Glazen flesje/vaasje (het liefst eentje die veel van het parfumflesje weg heeft)
 • Een printer
 • Etiket papier A4 formaat (verkrijgbaar bij o.a. Bruna)
 • Een schaar
 • Bloemetjes!

Let’s DIY!

Dit flesje kwam ik tegen bij de Action. Hij lijkt erg op het originele parfumflesje van Marc Jacobs en hij kostte volgens mijn maar iets van €0,60. Deze nam ik dus mee. Er staat wel iets op de andere zijde van het flesje, maar doordat ik er een etiket op ga plakken zal je dat niet meer zien.

Vervolgens dook ik het internet op en begon te zoeken naar de etiketten. Al snel kwam ik deze logo’s tegen. Dit ging toch wel gemakkelijk dan het zoeken naar de etiketten van de Chanel vaasjes. Deze moest ik namelijk zelf maken. Ik besloot ze in verschillende grootte uit te printen. Ik blijf het namelijk lastig vinden om te bepalen hoe groot de etiketten moeten zijn als je het op de computer ziet staan. Door er een paar uit te printen weet je zeker dat er wel een goed formaat tussen zit.

Ik heb er zelf voor gekozen om het op etiketpapier uit te printen. Je zou het ook op gewoon papier kunnen uitprinten en vervolgens met lijm opplakken, maar persoonlijk vind ik dat wat onhandig en minder mooi.

Helaas had de Action alleen maar “echt” etiketpapier, dus moest ik verder zoeken. Het was een hele zoektocht, maar uiteindelijk vond ik etiketpapier in A4 formaat bij de Bruna.

Nu nog even het etiket uitknippen en op het flesje plakken En ta-da! Je Marc Jacobs flesje is klaar! Het enige dat je nu alleen nog maar hoeft te doen is bloemetjes halen! Ik ben voor gerbera’s gegaan. Deze lijken heel erg op Daisies en deze bloemetjes vind ik er altijd zo vrolijk uitzien!

P.S. het idee van het Chanel vaasje komt van Beautylab.nl

Wat vind je van deze DIY?

Delen:

8 Reacties

 1. 7 november 2015 / 8:35 AM

  Zo een schattige DIY. Ik heb zelf eens het Chanel vaasje gemaakt en vond het heel leuk staan!

 2. 7 november 2015 / 8:41 AM

  Ik ken deze DIY ook al een hele tijd maar hij blijft leuk! Was hem eigenlijk een beetje vergeten maar je brengt me wel op een idee haha. Binnenkort ga ik verhuizen en dit zou wel heel leuk staan in mijn nieuwe huis!

 3. 7 november 2015 / 10:29 AM

  Wat leuk en simpel bedacht! Heel origineel!

 4. 8 november 2015 / 9:28 AM

  Enorm leuke DIY! Ik heb dit inderdaad ook eens gedaan met lijm en dat zag er niet mooi uit. Met stickers gaat het veel makkelijker! 🙂 Ik ga dit binnenkort ook proberen!
  liefs

 5. 8 november 2015 / 11:06 AM

  Dit is zo een leuke DIY en ik hou van Marc Jacobs!

 6. 29 november 2020 / 2:13 PM

  Ik vind het een fantastisch diy.
  Ik ga het proberen hoop dat het gaat lukken
  Dankjewel van or de geweldig idee

  Mvg Ria

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.