Home » Yankee Candle Wax melts

Yankee Candle Wax melts

2w

 

Sinds kort heb ik een winkeltje bij mijn in de buurt ontdekt die Yankee Candle verkoopt. Ik ben erg dol op geurkaarsen en wax melts, dus ik werd helemaal blij toen ik het schap van Yankee Candle zag! Persoonlijk vind ik de kaarsen een beetje te duur, daarom richtte ik mij alleen op de wax melts.

Uiteindelijk heb ik drie wax melts uit weten te kiezen. Eéntje uit de nieuwe wintercollectie, eentje die al heel lang favoriet is en eentje die ik nog niet eerder gehad heb! Kijk mee naar mijn aanwinstjes!

 

1w

 

Angel’s Wings

DSC_0429-copy

 

De eerste die ik laat zien is “Angel’s Wings”. Deze geur is in de nieuwe wintercollectie te vinden en ik kon het daarom niet laten om deze mee te nemen. Hij ruikt heerlijk zacht, een beetje zoetig en ik vind het eigenlijk een hele lekkere, dromerige geur. Ik denk dat deze wax melt erg lekker is om te smelten vlak voordat je naar bed gaat en een subtiel geurtje in huis wilt hebben. Ik word er zelf namelijk erg rustig en een beetje slaperig van.

 

Clean Cotton

DSC_0431-copy

 

De tweede geur is er eentje die ik al vaker gehad heb. Het is de geur van katoen en dit vind ik zo lekker! Het doet mij denken aan pas gewassen beddengoed waar je jezelf helemaal in wilt gaan wikkelen. Deze geur is op ieder moment erg lekker en dus ook voor in een badkamer. Door deze geur te ruiken heb je gelijk ook het gevoel dat je helemaal schoon bent. Heerlijk!

 

Sweet Apple

sww

 

De laatste geur is “Sweet Apple”. Tijdens de herfstmaanden merk ik dat ik erg van de appel geur ben. Toen ik deze wax melt rook wist ik gewoon dat ik deze mee moest nemen! Hij is lekker fris, zoet en hij ruikt echt naar appel! Ik vind het heel lekker! Helemaal in combinatie met de Glazed Apple producten van The Body Shop!

 

Koop jij wel eens iets bij Yankee Candle?

 

Delen:

12 Reacties

 1. 6 november 2015 / 1:16 PM

  Ze lijken me allemaal erg lekker ruiken

 2. 6 november 2015 / 3:03 PM

  Lijken mij heerlijke geuren, de kaarsen vind ik ook duur en daarom koop ik nu ook enkel de Waxmelts 🙂
  X

 3. 6 november 2015 / 5:00 PM

  Van Sweet apple heb ik een jar cadeau gekregen. Geweldig om zo een natuurlijke geur in huis te hebben. Van Clean cotton gebruiken we ook voornamelijk waxmelts, zodat we die maar even hoeven aan te steken 🙂 bv. wanneer het gekuist is. Het lijkt me wel leuk als je een winkeltje in de buurt hebt, dan kan je wat meer gaan en echt uitkiezen wat je lekker vindt. Ik moet helaas vaak grote bestellingen doen online en dan durf je wel al eens iets kopen dat tegenvalt.

 4. 7 november 2015 / 6:53 AM

  De kaarsen van Yankee Candle zijn echt mijn favoriet. Op dit moment heb ik ook een Large jar van de geur Clean Cotton in gebruik. Het ruikt idd zo schoon 🙂 Heerlijk!!! Maar Vanilla cupcakes is ook top!
  Ik vind je foto’s echt prachtig!!!

 5. 7 november 2015 / 8:34 AM

  Wat een heerlijke geuren heb je uitgekozen! Clean cotton is echt mijn favoriet, die geur is zo fijn <3 De andere twee geuren ken ik nog niet. Ik ben trouwens behoorlijk Yankee Candle verslaafd en kan het niet laten elke keer weer een paar kaarsen aan te schaffen!

 6. 7 november 2015 / 9:59 AM

  Oh dat zou voor mij niet goed zijn als ik in de buurt van zo’n winkel woonde ik ben echt YC fan! Clean cotton is inderdaad lekker, ik ben erg benieuwd naar die angels wings

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.