Home » 8x Leuke Halloween Wallpapers!

8x Leuke Halloween Wallpapers!

Leuke Halloween wallpapers. Aan het einde van deze maand in het Halloween. Het is een grappig feestje, dat nog niet zo heel populair is. Maar toch leek het mij leuk om het een klein beetje te vieren door middel van leuke Halloween wallpapers. Ik vind het namelijk altijd wel erg leuk om de achtergrond van mijn What’s App aan te passen. Ik heb daarom 8 verschillende wallpapers bij elkaar gezocht die ikzelf erg leuk vind en die jullie hopelijk ook grappig vinden. Dus ben jij ook toe aan een nieuw achtergrondje? Kijk dan of er eentje tussen zit die je leuk vindt!

Leuke Halloween wallpaper!

Nummer 1, 2, 5 en nummer 6 zijn trouwens gemaakt door mijn creatieve zusje Laura van Fablouise.nl! Ze plaatst iedere zondag weer nieuwe leuke wallpapers, maar ook hele leuke andere printables. En ze zijn allemaal helemaal gratis! Super tof toch?! Het is daarom zeker de moeite waard om een kijkje te nemen.

Oh, en wat trouwens ook wel heel tof om te weten is, is dat 3 wallpapers van mijn zusje momenteel in het tijdschrift Wendy (van Wendy van Dijk) te vinden is! Ik ben zo trots <3

Bekijk ook de leukste wallpapers voor de herfst!

Sla ze op en wissel af en toe van achtergrond.

Delen:

1 Reactie

  1. chucky1012
    7 oktober 2019 / 9:59 PM

    Zoveel moous

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.