Home » Zo maak je zelf een Coördinaten poster!

Zo maak je zelf een Coördinaten poster!

Gisteren deelde ik acht lieve gratis posters / wallpapers die je zo uit kan printen en in een lijstje kan stoppen. Vooral de printable quote van Winnie the Pooh vind ik heel schattig. Het is zo leuk om verschillende posters te bestellen en aan de muur te hebben hangen of ze neer te zetten op een plankje aan de muur. En dan met name abstacte posters of gepersonaliseerde posters als een coordinaten poster vind ik heel erg tof! En gaat een poster je toch vervelen, dan vervang je hem heel gemakkelijk!

Op speciale poster websites kom je hele leuke, verschillende posters tegen. Maar toch vind ik ze helaas altijd wel aan de dure kant. Je betaalt al gauw iets van 8 euro voor een poster, terwijl je het net zo goed zelf uit kan printen. Daarom heb ik vandaag de populaire coördinaten poster nagemaakt, zodat je deze gewoon helemaal gratis kan personaliseren en afdrukken!

De coördinater poster!

Dit is hem dan! De coördinaten poster. Leuk is hij he? De “N” staat voor North en de “E” staat voor East. En dan heb je natuurlijk ook nog de S (South) en de W (West).

Het is erg leuk om hiervoor je adres te gebruiken. Maar wat ook heel gaaf is is bijvoorbeeld de trouwlocatie, de locatie waar je je liefje ontmoet hebt of waar je ten huwelijk gevraagd bent.

Zo maak je een coördinaten poster!

Wil jij ook zo’n gave poster? Dan gaan we aan de slag!

Stap 1: Ga naar de volgende website van Google Maps: GPS Coördinaten

Stap 2: Vul je straatnaam in. Vervolgens worden onderstaande gegevens weergegeven.

Stap 3: Vul de gegevens in op dit Word bestand dat ik gemaakt hebt:

Coördinaten poster maken

En klaar is je coördinaten poster! Print hem uit en hang hem op. Heb je geen lijstje meer over? Hang hem dan met washi tape aan de muur.

Heb jij ook posters aan de muur hangen?

Wat vind jij van deze coordinaten poster?

Delen:

3 Reacties

  1. 23 september 2019 / 6:56 PM

    Wat een leuk idee zeg! De posters zien er prachtig uit.

  2. 23 september 2019 / 9:15 PM

    Super leuk! Ik maak dit soort dingen vaak zelf 🙂

  3. 24 september 2019 / 9:53 AM

    Wat een origineel idee, ik kende dit nog helemaal niet! Wat een super mooi droogboeket heb je trouwens staan, love it;-)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.