Home » Inspirerende boeken voor een perfect feestje!

Inspirerende boeken voor een perfect feestje!

Momenteel is het alles behalve een feestje. Maar ik weet zeker dat er betere tijden aankomen en dat we straks weer onbezorgd kunnen leven en genieten. En dat er misschien ook wel weer tijd is voor een gezellig feestje! In mijn collectie heb ik 3 boeken die gericht zijn op het organiseren van je eigen feestje en waar ik helemaal fan van ben. Ik pak ze er regelmatig bij om lekker door te bladeren. Het is zo leuk om ideetjes op te doen en ondertussen te genieten van een lekker drankje. Jullie raden dan ook vast al wel wat ik tijdens deze dagen graag doe. Hihi!

Deze 3 boeken heb ik ook even gebruikt om te fotograferen, want ze zijn echt heel erg leuk om ook aan jullie te laten zien. Ze zijn perfect voor het hosten van feestjes, voor het maken van je eigen DIY’s en het maken van lekkere receptjes. Hier komen ze!

Decorate for a Party | Holly Becker & Leslie Sehring

De titel van dit leuke, vrolijke boek zegt het eigenlijk al, want in dit boek vind je heel veel inspiratie voor het decoreren van je eigen feestje. Van verjaardagen tot aan seizoensfeestjes, er staat van alles in. Daarnaast vind ik je in dit boek ook hele toffe DIY’s en leuke ideetjes om te gaan doen. Hierbij kun je denken aan het dekken van een prachtige tafel, aan hele mooie decoratie voor aan je muur of aan het maken van hele lekkere en simpele receptjes. Oftewel, een prachtig boek vol met inspiratie!


Celebrate | Lauren Conrad

Lauren Conrad heb ik eigenlijk altijd al erg leuk gevonden. Haar persoonlijkheid is leuk, haar website is leuk en ook haar boek vind ik erg inspirerend. Er staan zo veel leuke dingen in als het gaat om het organiseren van feestjes. Ik vind het ook erg handig dat ieder feestje een apart hoofdstuk heeft. De feestjes die hierin uitgelicht worden zijn onder andere verjaardagfeestjes, Housewarming, Babyshower, vrijgezellenfeestjes, bruiloften en Kerst. Ook wordt er nog aparte hoofdstukken gebruikt voor het maken van uitnodigingen, menu’s, aankleding en drankjes.The Year of Cozy | Adrianna Adarme

Het laatste boek dat ik graag aan jullie wil laten zien is The Year of Cozy. Dit mooie boek is opgedeeld in de vier seizoenen en staat vol met heerlijke recepten en leuke DIY’s om je huis nog extra gezellig te maken. Maak je eigen Tippy tent voor je huisdier, maak je eigen walnootkoekjes of je eigen inpakpapier.

Ken jij nog een inspirerend boek voor het organiseren van een feestje?

Delen:

6 Reacties

 1. chucky1012
  7 april 2020 / 4:30 PM

  Wat leuk om zoveel inspiratie op te doen voor feesten…. die men thuis
  wilt geven…..
  Ik ga meteen eens kijk er te koop is

  is….
  ze te koop Xoxo mooi.

  Ik wil ze nu ze is mijn zuxx

 2. 7 april 2020 / 6:41 PM

  Ik vind de stijl van de boeken en de indeling alleen al helemaal mooi! Wij hebben nu elk jaar 5 verjaardagen die gevierd moeten worden, dus deze ga ik even in mijn achterhoofd houden. Dankjewel!

 3. 7 april 2020 / 7:49 PM

  De foto’s in en van de boeken zijn prachtig, maar dit soort dingen lees ik niet. En mijn smaak qua feestje is meestal anders dan van anderen.

 4. 8 april 2020 / 8:36 AM

  Vooral the year of cozy lijkt me leuk, die tippy tent voor je huisdier deed het hem natuurlijk voor mij haha;-)

 5. 8 april 2020 / 11:12 AM

  Mooie boeken…het is lang geleden dat ik een echt feestje heb gegeven 🙂

 6. 9 april 2020 / 9:29 AM

  Wat een mooie boeken! Voor mij is het ook wel een flinke tijd geleden dat ik een echt feest gegeven heb, mara in het mini doe ik het wel regelmatig voor familie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.