Home » Stuur een gratis persoonlijke Kleenex tissuekaart

Stuur een gratis persoonlijke Kleenex tissuekaart

Voor veel mensen is het momenteel een erg lastige, eenzame tijd. Vooral ouderen en kwetsbaren moeten hun familie en vriendin voor een lange tijd missen. Natuurlijk is dit noodzakelijk en enorm verstandig, maar leuk is het natuurlijk niet. Want eigenlijk zou niemand zich eenmaal moeten voelen. Ken jij ook iemand die je graag zou willen steunen, helpen, oppeppen en knuffelen? Dan heeft Kleenex een hele leuke actie bedacht! Er liggen namelijk maar liefst 15.000 gratis tissuekaarten klaar die jezelf kan personaliseren en versturen naar diegene die even een hart onder de riem kan gebruiken. Super leuk!

Hoe werkt het?

Op www.mijnkleenex.nl maak je je persoonlijke tissuekaart door een foto te uploaden te kiezen. Vervolgens voeg je een lief, grappig of mooi berichtje toe en binnen een paar dagen wordt jouw kaart met Kleenex Balsam tissues erin verstuurd naar jouw dierbare. Het is natuurlijk geen persoonlijk bezoekje, maar het is zeker een heel lief gebaar, toch?

De online actie loopt zolang de voorraad strekt.

Naar wie zou jij een kaart willen sturen?

Delen:

4 Reacties

 1. chucky1012
  8 april 2020 / 10:47 PM

  Wat een briljant idee

 2. Paula Prins-Wijnalda
  8 april 2020 / 11:52 PM

  Net zo’n lieve kaart naar mijn moeder gestuurd namens mijn zoontjes. Ze is 82, en we bezoeken haar in deze tijd niet, en dat is best moeilijk voor ons allemaal, van dit kaartje wordt ze vast even blij, bedankt voor de tip!

 3. 9 april 2020 / 9:07 AM

  Wat een goed idee! Ik ga hier vanmiddag direct aan meedoen 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.