Home » Prachtige sieraden om cadeau te geven

Prachtige sieraden om cadeau te geven

Het is al heel wat jaartjes geleden dat ik van Sinterklaas dit prachtige armbandje kreeg. In werkelijkheid kreeg ik het van mijn opa die helaas ook al een aantal jaren overleden is. Ik draag dit prachtige armbandje eigenlijk nooit, maar toch betekent heel erg veel voor me. Ten eerste vind ik hem heel erg mooi en ten tweede heeft mijn opa hem voor mij uitgekozen, waardoor ik hem in het armbandje blijf zien. Dit is ook gelijk zo speciaal aan sieraden. Iets wat “gewoon” bij een juwelier kan liggen, bijvoorbeeld een armband of gouden ring, kan zodra het gekocht wordt zo veel meer emotionele waarde krijgen. Net als mijn parelarmband en daarom doe ik hem natuurlijk nooit meer weg!

Mijn parelarmband kreeg ik dus tijdens Pakjesavond. Een heel leuk moment om een sieraad cadeau te krijgen. Maar natuurlijk worden er ook veel sieraden cadeau gegeven tijdens Kerst. Meestal worden ze gegeven door de partner, maar het is ook erg bijzonder om je dochter of je moeder een zilveren of gouden sieraad te geven. Het leek mij leuk om een aantal schitterende gouden sieraden uit te lichten ter inspiratie voor de komende feestdagen. Stuk voor stuk vind ik ze zelf helemaal geweldig en heel erg mooi om cadeau te geven of te krijgen.

Ik vind de bovenstaande ketting echt prachtig! Maar ook de gouden ringen met stenen en de gouden oorhangers met malachiet vind ik geweldig! En wat ik trouwens ook erg mooi vind zijn aanschuifringen om uiteindelijk een hele persoonlijke ring te creëren. Zo had ik het bijvoorbeeld een leuk idee gevonden om voor de geboorte van mijn dochtertje en de geboorte van mijn zoontje een ring uit te kiezen. Het is een mooie gedachte dat de ringen tegen elkaar aanschuiven en dus verbonden met elkaar zijn. Wie weet is dit ook een leuk cadeau idee voor Moederdag. (Hint naar mijn man, haha!)

Aanschuifringen zijn er in allerlei kleuren en varianten. Goud, rosé, zilver, met steentje of juist zonder. Hieronder heb ik een paar aanschuifringen gevonden die ik erg mooi vind.

Prachtig zijn ze hè? Alle sieraden zijn afkomstig van Mostert Juweliers. Het mooie aan deze juwelier is dat ze een heel breed en veelzijdig assortiment hebben en dat er ook verschillende prijsklassen zijn. Of je nu opzoek bent naar een lief armbandje of je liefje extra wilt verrassen met een gouden ring, ik weet zeker dat je op de website iets moois zult vinden!

Vind jij het ook zo leuk om een sieraad cadeau te geven of te krijgen?

Delen:

4 Reacties

 1. chucky1012
  26 november 2020 / 1:12 PM

  Schitterend…
  Ik ken de winkel…
  Het water loopt me uit de mond als ik alleen al in de etalage kijk…..

  Xoxo

 2. 27 november 2020 / 7:05 AM

  Een prachtig armbandje, vooral omdat er een verhaal aan vast zit. Ik draag nauwelijks sieraden, behalve een horloge.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.