Home » 4x cadeaus om je vriend mee te verrassen

4x cadeaus om je vriend mee te verrassen

Valentijnsdag hebben we alweer gevierd, maar er zijn nog meer dan genoeg redenen om je vriend eens te verrassen met een cadeau. Mogelijk is hij al bijna jarig, of studeert hij bijna af, of misschien wil je hem gewoon een cadeautje geven omdat hij zoveel voor je betekent. Wat je redenering ook is, wanneer je je vriend wilt verrassen met een cadeau, wil je hem ook echt verrassen. Maar hoe doe je dat? In deze blog zetten we vier cadeaus voor je op een rij, zo kun je inspiratie opdoen. 

Persoonlijk

Geef je vriend iets cadeau waardoor hij zijn initialen, of die van jou, altijd op zich kan dragen. Natuurlijk kan de manier waarop je dit vormgeeft per persoon verschillen. Zo zal de ene vriend een ketting met een ‘dogtag’ dagelijks dragen terwijl de ander liever manchetknopen met zijn initialen ontvangt. Zorg er daarom voor dat je goed nadenkt over wat je vriend ook echt zou willen dragen.

Grappig

Lachen je vriend en jij graag en is humor een belangrijk onderdeel van jullie relatie? Dan is het misschien een leuk idee om hem te verrassen met een grappig cadeau. Zo kun je hem bijvoorbeeld een T-shirt met een grappige tekst cadeau doen. Een kaars met de tekst ‘steek me aan voor een blowjob’ waar geen lont in zit kan ook voor meer dan genoeg giechels zorgen. 

Spannend

Natuurlijk kun je je vriend ook verrassen met een spannend cadeau. Je hebt klassieke verrassingen zoals voor jezelf een mooie lingerie set kopen en hem op bed verrassen. Maar er zijn ook andere spannende cadeaus waar je aan kunt denken. Zo kun je hem een cadeau speciaal voor zijn genot geven, zoals een fleshlight. Wel moet je bij zo’n aankoop goed nadenken over welke fleshlight ideaal is voor jou en je vriend. Een nieuwe toy in bed voor jullie samen of een spel voor tussen de lakens kunnen ook leuke cadeaus zijn! 

Specifiek Je vriend heeft misschien wel een specifieke hobby, iets wat niet iedereen doet. De één is helemaal weg van de natuur, de ander van een game en weer een ander brouwt graag zijn eigen bier of schildert miniaturen. Geef hem in dat geval een cadeau dat past bij deze hobby. Dat laat zien dat je luistert naar wat hij je over zijn hobby’s verteld en zijn hobby’s waardeert en ondersteunt. Zo kun je samen meedoen aan de vogeltelling of hem een boek over bierbrouwen cadeau doen. Dat is een stuk persoonlijker en specifiek voor hem uitgekozen, wat hij weer zal waarderen.

Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.