Home » Wat staat er op mijn make-up tafel

Wat staat er op mijn make-up tafel

Laatst liet ik jullie een gedeelte van mijn werkplek zien, maar eigenlijk is het een beetje een soort van alles kamertje. Want naast dat het mijn werkkamertje is, staat daar ook mijn make-uptafel en liggen mijn schilderspulletjes daar. Mijn schilderspulletjes laat ik een andere keer zijn, maar vandaag laat ik wel zien hoe mijn make-uptafel er uit ziet en wat ik er momenteel allemaal op heb staan.

Mijn make-up tafel is trouwens een combinatie van een echte make-up tafel die ik van mijn man heb gekregen en een sidetable. Het tafeltje dat oorspronkelijk bij de make-up tafel hoort vond ik iets te klein. Ik kon er bijna geen spullen op kwijt, waardoor het al snel een zooitje werd. Gelukkig had ik deze sidetable nog. Ik heb hem geverfd en ik moet zeggen dat ik het er erg leuk uit vindt zien.

Het is zo grappig, want ik had deze sitetable eerst op Marktplaats staan. Maar op één of andere manier kreeg ik in eens in ingeving om hem als make-up tafel te gaan gebruiken. Zo zie je maar weer dat Sidetables multifuncioneel zijn. haha!

Er staan twee glazen potjes op mijn minerale make-up tafel. Eentje met make-up kwasten en eentje met wattenschijfjes. Wattenschijfjes gebruik ik iedere dag, dus het is wel handig om deze binnen handbereik te hebben. Ook heb ik nog een wit potje op mijn make-up tafel staan. Hierin zitten allemaal scrunchies en mijn tangleteezer om mijn haar mee te borstelen.

Ik heb een paar parfums die ik op mijn make-up tafel heb staan, zodat ik ze snel kan pakken, namelijk Mademoiselle van Chanel, Flower Bouquet van Dior, Love Story van Chloé, Flowerbomb van Viktor & Rolf en Honey van Marc Jacobs. Dit zijn ook gelijk mijn favoriete geuren. Vooral Mademoiselle van Chanel, omdat dit mijn trouwgeur was. En Honey heb ik als cadeautje van mijn man gekregen.

Aan de andere kant staat een droogshampoo van Batiste, een deodorant van Dove en een zelfbruiner van Chanel. Ik kan echt niet zonder droogshampoo en deze zelfbruiner heb ik nu één keer geprobeerd en de volgende ochtend was mijn gezicht inderdaad mooi egaal bruin geworden.

Om mijn gezicht te reinigen gebruik ik momenteel Velvety Smooth Cleansing Foam van Rituals. Ik ben een groot fan van Rituals en ook deze foam is erg fijn. Om mijn oogmake-up te verwijderen gebruik ik Lavinde Refreshing Eyemakeup remover. Deze zat in de Goodiebox en is ook erg prettig in gebruik.

Dit schattige potje van L’Occitane is een dagcrème. Naast Rituals ben ij ook dol op de producten van L’Occitane. Ze zijn misschien wat prijzig, maar tot nu toe heb ik alleen nog maar goede producten gehad. Ook de lippenbalsem is trouwens een grote favoriet. Mocht je enorm snel last hebben van droge lippen, dan moet je zeker deze Ultra Rich Lip Balm proberen!

En tenslotte staat er natuurlijk een spiegel op mijn make-uptafel. Deze koper kleurige spiegel heb ik bij de Xenos gekocht en nog steeds vind ik hem helemaal geweldig. Hij blijft mooi en hij zorgt voor een chique geheel als ik zo naar mijn make-uptafel kijk.


Delen:

2 Reacties

  1. 22 juni 2019 / 7:40 AM

    Prachtige make up tafel. Fijne producten gebruik je. Ik ben heel benieuwd naar de zelfbruiner van Chanel.

  2. 29 juni 2019 / 8:14 AM

    Wat leuk dat jij Mademoiselle van Chanel tijdens jullie bruiloft droeg. Ik heb die geur enkele jaren geleden ook gehad, heerlijk inderdaad! Ik zie dat je een variant op mijn trouwgeur ook hebt staan, van Dior;-)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.