Home » De beste lippenbalsems tijdens de winter

De beste lippenbalsems tijdens de winter

Tijdens de wintermaanden kan ik onmogelijk zonder lippenbalsems. Mijn lippen drogen namelijk snel uit en aangezien ik op mijn werk zowat tegen de verwarming aan zit, staan mijn lippen vaak te popelen om extra verzorgt te worden. Daarnaast ziet het er ook niet zo goed uit als je van die uitgedroogde lippen hebt (niet te verwarren met een beginnende koortslip). Je krijgt snel scheurtjes en het ziet er niet zo verzorgd uit. 

Speciaal om dit te voorkomen laat ik vandaag mijn 3 favoriete lippenbalsems van dit moment zien. Ze zijn stuk voor stuk super verzorgend, waardoor je de hele winter zachte lippen zal hebben.

L’Occitane – Organic Shea Butter

De producten van L’Occitane zijn niet altijd heel goedkoop. Maar sinds ik het merk ontdekt heb, ben ik er achter gekomen dat de producten wel heel fijn zijn en dat ze je huid echt voeden. Dat geldt eigenlijk ook voor de lippenbalsems. Want lippenbalsems die je bij de drogist kan kopen, neem ik eigenlijk nooit meer mee. Ook al zijn ze maar €2, uiteindelijk voegen ze niets toe. Deze Organic Shea Butter doet dat wel. Je hoeft maar een klein beetje op je lippen aan te brengen en je bent de komende tijd voorzien van een heerlijk zacht laagje op je lippen. Top!

Blistex – Triple Butters

Deze lippenbalsem van Blistex is vrijwel de enige die ik momenteel bij de drogist koop. Hij is vettig, maar niet plakkerig en zorgt voor een fijn zacht laagje op je lippen. Ook blijft dit laagje vrij lang zitten, waardoor je niet zo vaak weer een nieuw laagje aan hoeft te brengen.

L’Occitane – Ultra Rich Lip Balm

De derde lippenbalsem die ik heel erg fijn vind is ook eentje van L’Occitane. Deze balsem zit in een handige tube en is mijn favoriete lippenbalsem op dit moment. Hij voedt mijn lippen enorm, hij is zuinig in gebruik en je beschadigde lippen worden heel snel weer hersteld. Ja, dit is echt een hele fijne lippenbalsem!

Wat is jouw favoriete lippenbalsem op dit moment?

Delen:

9 Reacties

 1. 3 februari 2019 / 12:36 PM

  L’occitane heb ik nog nooit iets van geprobeerd maar lijkt me wel erg lekker. Zelf vind ik die van The Body Shop toch wel erg fijn!

 2. 3 februari 2019 / 1:20 PM

  Ik gebruik vrij weinig lippenbalsems, tot nu toe nog geen problemen 🙂 maar die van l’Occitane lijken mij wel heel fijn.

 3. 3 februari 2019 / 3:18 PM

  Die van L’Occitane lijkt me heel fijn! Ik grijp zelf eigenlijk altijd naar de vaseline. Niet zo fancy, maar werkt voor mij wel goed.

 4. chucky1012
  4 februari 2019 / 9:33 AM

  Die in de mooie verpakkingen L’Occitane ken ik niet.
  Waar zijn deze te koop?
  Ik smeer me gek met Labello….

  Xoxo

 5. 4 februari 2019 / 9:35 AM

  Ik vind die pure Shea boter van L’Occitane ook altijd fijn. Alleen zo’n potje is wat minder hygiënisch natuurlijk. Ik heb momenteel een lip-olie van Darphin die ik erg fijn vind en verder de sheaboter stick van L’Occitane.

 6. 4 februari 2019 / 10:07 AM

  Wat een knappe, gezellige foto’s. Ik gebruik altijd verschillende lippenbalsems tegelijkertijd, maar dezelfde merken komen wel steeds terug. 🙂 Dr. Organic, Burt’s Bees en de zelfgemaakte balsems van een vriendin (Mirabella’s Creaties) blijven favoriet!

 7. 4 februari 2019 / 5:02 PM

  Ik gebruik altijd Burts Bees lippenbalsem met munt. Die vind ik heel fijn! Of gewoon vaseline. Die eerste van L’Occitane lijkt me wel een fijne! Maar ik vind het altijd moeilijk om er veel geld aan te geven omdat ik die dingen heel snel kwijt raak.

 8. 4 februari 2019 / 11:46 PM

  Heel eerlijk? Ik gebruik het helemaal niet en als ik er een gebruik is het van mijn eigen ha-ra lijn haha! Prachtige foto’s heb je weer gemaakt zeg.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.