Home » Vintage Founds #2

Vintage Founds #2

 

Een tijdje geleden plaatste ik een artikel waarin ik mijn aankopen van de Kringloopwinkel aan jullie liet zien. Ik vind het nog steeds heel erg leuk om af en toe een kringloopwinkel te bezoeken en opzoek te gaan naar leuke spulletjes. Het leuke aan een kringloopwinkel is dat je vaak unieke spulletjes vindt.

Ook nu heb ik weer een paar dingetjes weten te vinden die mij heel erg blij maken en die ik met heel veel liefde een tweede leven wil geven. Benieuwd wat ik geshopt heb? Hier komen mijn aankoopjes!

 

 

Ontbijtbordjes

 

Deze bloemige bordjes maken mij helemaal vrolijk. Ze zijn lekker kleurrijk, een beetje tuttig, maar juist dat vind ik zo leuk. Ik heb zelf andere ontbijtbordjes in de kast staan. Daarom gebruik ik deze bordjes eerder voor hapjes. Zo heb ik ze ook wel eens meegenomen voor een picknick.

 

Gebaksschoteltjes

 

Hoe lief zijn deze gebaksschoteltjes! Ik vind ze heel erg mooi, waardoor het nog leuker is om taartjes te eten. Ik heb gelukkig vier van deze bordjes. Maar ik ga zeker op zoek naar nog een paar. Hopelijk kom ik ze nog een keer tegen.

 

Thee schoteltjes

 

Ik krijgt vaak vriendinnen op bezoek die graag thee drinken. Ik ben zelf ook een grote theeleut en hoe leuk is het om het theezakje op dit leuke schoteltje te leggen. Ik kwam ze tegen en gelijk werd ik verliefd! Eerlijk gezegd weet ik niet zeker of ze wel echt voor theezakjes bedoeld zijn, maar ik gebruik ze daar heel graag voor.

 

Zilveren theelepeltjes

 

Ten slotte heb ik nog 7 zilveren lepeltjes. Op één of andere manier vind ik zilveren bestek een stuk mooier dan rvc. Je moet het natuurlijk wel oppoetsen, maar het ziet er zo veel stijlvolle uit!

 

 

Klik hier voor Vintage Founds #1!

 

Ga jij wel eens naar een kringloopwinkel?

Delen:

9 Reacties

 1. 11 oktober 2017 / 5:55 AM

  Prachtige aankopen had je gedaan.
  Kringloopwinkels hebben vaak zoveel mooie spullen te koop.
  Wat is het merk van dit servies en bestek?
  Vaak is ook zo bijzonder.
  Omdat men aan het merk kan zien hoe oud het is.

  Xoxo

 2. 11 oktober 2017 / 7:21 AM

  Ahhh, zo leuk! Prachtige aankopen die je hebt gemaakt.

 3. 11 oktober 2017 / 7:24 AM

  Jeetje, wat een ontzettend mooi servies vind jij steeds in de kringloopwinkel. Die bordjes zijn echt prachtig! Ik doe ook regelmatig mooie vondsten bij de kringloopwinkel en ga voortaan toch ook eens iets beter op de afdeling met bloemetjesservies kijken 🙂

 4. 11 oktober 2017 / 8:35 AM

  Wat mooi! Ik denk dat je het ook maar net moet treffen in zo’n winkel. Zelf ga ik er eigenlijk nooit heen, maar laatst waren wij er met iemand die heel specifiek iets zocht en om eerlijk te zijn…..ik zag alléén maar rotzooi haha;-) Op een rommelmarkt vind ik dan vaak wel weer heel leuke dingen!

 5. 11 oktober 2017 / 11:39 AM

  Wat een superleuk artikel dit! En wat een topvondsten zeg, ik houd echt van zulke bordjes en schaaltjes <3 doet me (op een goeie manier!) aan mijn oma denken <3

 6. 11 oktober 2017 / 1:32 PM

  Wat een schattige bordjes! Ik ga zelf eigenlijk nooit naar een kringloopwinkel, maar ik kan me ook niet bedenken waar in de buurt er eentje moet zitten haha!

 7. 11 oktober 2017 / 5:12 PM

  Oh dat servies is echt helemaal te leuk!

 8. 13 oktober 2017 / 7:56 AM

  Ik ben gek op kringloopwinkels en rommelmarkten. Je kan altijd geweldige dingen vinden. Ik koop ook graag kinderkleding tweedehands. Ik word er helemaal blij van als ik met mooie kleren naar huis ga voor erg weinig geld.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.