Home » Boek review | Love Tanya, Tanya Burr

Boek review | Love Tanya, Tanya Burr

DSC_0034 copy

 

Een tijdje geleden bestelde ik het boek “Love, Tanya” van Tanya Burr. Tanya Burr is een Britse blogger/YouTube-er die ontzettend veel volgers en abonnees heeft. Ze zit daarom dan ook aan de top als je het over Britse bloggers hebt. Ik vind haar erg goed en daarom besteld ik haar boek.

Aangezien ik super veel vragen over dit boek kreeg, leek het mij een leuk idee om een kort boek review te gaan schrijven. Dus ben je nieuwsgierig? Lees dan verder.

 

DSC_0048 copy

 

Allereerst vind ik het boek er erg mooi uitzien. Hij is lekker dik en op de cover staan mooie foto’s. Hij is girly, maar door de mooie gouden accenten is het ook wel weer een bijzonder boek. Dit maakt het meteen aantrekkelijk om hem open te slaan, maar ook om hem op een mooi, zichtbaar plekje te leggen.

Het boek Love, Tanya is ingedeeld in 12 Hoofdstukken. In deze hoofdstukken behandeld ze verschillende onderwerpen  als beauty en fashion. Maar ook schrijft ze over haar kindertijd, haar privé leven en deelt ze hele leuke en lekkere recepten. Zo vind je in haar boek het recept voor chocolate brownies. Mmm..!

 

DSC_0051 copy

 

Schrijft ze ook over blogger? Ja, ook over bloggen, haar YouTube kanaal en dingen die ze meegemaakt heeft door haar blog staat beschreven in haar boek.

Wat ik vooral erg leuk aan dit boek vind zijn de persoonlijke verhalen. Het is geen standaard beautyboek en ook geen standaard boek voor bloggers. Het is een heel veelzijdig boek vol onderwerpen voor meiden, maar ook voor jonge vrouwen. Het is erg leerzaam en het zorgt voor veel inspiratie.

Zo geeft ze iedere keer een aantal leuke lijstjes als bijvoorbeeld haar top 10 make-up, haar top 10 favoriete plekken en haar top 10 gezonde eet tips. Maar ook “Hoe ga je om met stress” en fashiontip voor ieder lichaamsfiguur.

 

DSC_0055 copy

 

Het boek is trouwens volledig in het Engels geschreven. Hij is ook niet in het Nederlands verkrijgbaar, maar ik moet zeggen dat het niet super moeilijk om te begrijpen is. Het is een erg interessant en veelzijdig boek, waardoor je het wel wilt lezen en hierdoor kun je ook nog eens je Engels bijspijkeren.

De vormgeving is erg mooi en overzichtelijk en ook zijn er erg veel prachtige foto’s in verwerkt!

Love, Tanya van Tanya Burr is o.a. verkrijgbaar bij Bol.com en kost €13,99

 

Wat is jouw eerste indruk van dit boek?

Delen:

9 Reacties

 1. 8 juli 2015 / 5:29 AM

  Ik ben nooit zo fan geweest van Tanya, maar t boek ziet er wel heel mooi uit! Mocht ik t tegen komen, dan ga ik er zeker even doorheen bladeren.

 2. 8 juli 2015 / 5:45 AM

  Het boek ziet er erg mooi uit qua vormgeving! Leuk ook dat ze over verschillende onderwerpen schrijft, ik ben nu wel heel erg benieuwd geworden naar het boek <3

 3. 8 juli 2015 / 6:01 AM

  Ik ken dit boek niet en ben er zo benieuwd naar!
  Mooie foto’s.

 4. 8 juli 2015 / 7:24 AM

  Hmmm dit lijkt me een erg leuk boek, die zet ik op mijn wensenlijstje :-)!

 5. 8 juli 2015 / 7:47 AM

  Ik heb al een beetje gelezen in dit boek, heb hem namelijk ook nog niet zo lang en ben er super blij mee!

 6. 8 juli 2015 / 10:14 AM

  Dit boek lijkt me nou echt leuk! Ik vind Tanya echt een lieve meid en het boek is niet eens zo duur. Leuke prijs om mee te nemen :).

 7. 9 juli 2015 / 3:26 PM

  Dit lijkt me echt een tof boek. Ik vind Tanya echt een geweldige vrouw!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.