Home » I ♥ Sleep Tag

I ♥ Sleep Tag

Naamloos

 

Het is al een lange tijd geleden dat ik voor de laatste keer een Tag invulde. Daarom ging ik op internet op zoek naar eentje die ik nog niet eerder ingevuld of gelezen had. Ik was best wel lui op dat moment, waardoor ik direct aangetrokken werd door de I ♥ Sleep Tag.

Het is een leuke Tag en bestaat uit vragen, als wat mijn ochtend routine is, op welke manier ik slaap, waar je mij voor wakker kunt maken, maar ook wat ik zoal in mijn slaap doe. Benieuwd? Hier komen de vragen!

Wat is jouw vaste ritueel voor het slapen gaan?

Eigenlijk een beetje zoals ik net al zei. En vaak kijk ik samen met een kopje thee nog eventjes televisie voordat ik naar mijn slaapkamer ga.

Wat doe je als je niet kan slapen?

Als ik niet kan slapen pak ik vaak mijn telefoon. Ik ga dan nog even op instagram kijken of bekijk mooie foto’s op Pinterest. Het helpt mijn ogen vaak snel moe te maken en soms doe ik ook nog eens inspiratie voor mijn blog op.

Hoeveel kussens liggen er in je bed?

Voordat ik naar bed ga liggen er 4 kussen op bed. En daar gaan er twee van weg, zodat ik mijn bed ik plof. Maar eigenlijk wil ik het nog een beetje veranderen. Het liefst wil ik namelijk twee hele grote kussens met daar tegen aan van die lekkere traagschuim hoofdkussens.

 

sdf

 

Wat is je favoriete slaaphouding?

Ik ligt het liefst lepeltje lepeltje met mijn vriendje. Maar aangezien het in de zomer toch wel vaak te warm is, lig ik vaak op mijn zij.

Waarmee mag je jou altijd wakker maken?

Met chocola en met cadeautjes. Hihi

Hoe laat gaat je wekker ‘s ochtends?

Doordeweeks gaat mijn wekker om 06.30 uur. Blegh, wat vroeg! Ik moet alleen wel eerlijk bekennen dat er pas tegen 07.00 uur beweging in mij komt.

Snoozen of direct opstaan?

Snoozen! Nou ja, eigenlijk heb ik een persoonlijke snoozer naast mij liggen. Mijn vriend zet namelijk altijd te wekker en maakt mij regelmatig wakker. Ik val namelijk gelijk nadat ik de wekker gehoord heb weer in slaap. Ik denk dat hij mij minimaal wel 3 keer per ochtend wakker moet maken. Wat moet ik toch zonder hem.

 

Naamlosados

 

Hoe laat ga je meestal naar bed?

Op een doordeweekse dag ga ik meestal rond 22.30 naar bed. Tenminste, dan sta ik op vanuit de bank en ga ik naar boven. Hier kan ik vak nog heel erg treuzelen. De kamer waar ik altijd voor mijn blog bezig ben is na een dag werken alles behalve netjes. Vaak ruim ik deze voor het slapen gaan nog even op. Alle make-up producten weer van de grond, tijdschriften weer in een mandje, alleen lege verpakkingen van beautyproducten in de afvalbak en mijn theekopje in de vaatwasser.

Vervolgens ga ik mijn make-up van mijn gezicht afhalen, doe een lekkere crème op (ik weet dat het een dagcrème is), poets mijn tanden en spoel mijn mond met mijn favoriete mondwater. En dan is het tijd om mijn bed in te duiken.

Slaap je uit in het weekend?

Soms wel, soms niet. Het ligt er een beetje aan wat voor weer het is. Als het lekker weer is wil ik graag zo veel mogelijk van mijn dag maken. Maar als het regent dan blijf ik liever nog eventjes liggen.

Welke rare dingen doe je in je slaap?

Ik praat soms in mijn slaap. Soms wel hele verhalen, maar vaak is het totaal niet te verstaan. Mijn vriend schrik zich vaak dood als ik weer aan het praten ben. Maar hij heeft in middels door dat wanneer hij er op gaat reageren dat ik moet gaan slapen, dat ik op houd met praten. Haha

Wat heb je aan in bed?

Vaak heb ik alleen een shirtje aan. Ik vind het namelijk erg vervelend om een pyjamabroek aan te hebben in bed. Veel te warm.

Slaap je met je sokken aan?

Haha, nee! Oké, tenzij het erg koud is.

 

ewr

 

Hoe groot is jouw bed?

Ons bed is 160 x 200. Volgens mij is dat een gewone maat, toch? Het liefst wilde mijn vriend een iets langer bed hebben, aangezien hij 2,00 meter is. Maar we zijn er in middels aan gewend. Wie weet dat we in de toekomst nog een langer bed zullen hebben.

Als ik ’s ochtends wakker word, is het eerste wat ik doe…

Het eerste dat ik doe als ik wakker word is mijn pyjamabroek aantrekken en mijn make-up te doen. Nadat ik mijn make-up gedaan heb, ga ik mijn haar doen. Vervolgens ga ik naar beneden om mijn ontbijtje te eten en ten slotte kleed ik mij aan, poets ik mijn tanden en maak ik mijn outfit af met wat sieraden.

Droom je elke nacht?

Iedere dag weet ik niet, maar wel vaak. En soms zelfs wel meerdere keren per nacht. Ik vind het alleen wel jammer dat ik ze vaak niet onthoud.

Welke droom of nachtmerrie kan je je goed herinneren?

Ik kan mij nog heel goed herinneren dat ik vroeger een keertje aan het slaapwandelen was (dit had ikzelf niet door) en toen dacht ik dat Casper het spookje op de trapleuning zat. Kort daarna werd ik wakker gemaakt door mijn ouders. En het erge was dat zij niet geloofden dat ik Casper gezien had. Haha!

Wat is jouw grootste droom?

Mijn grootste droom is samen met mijn vriend en dierbaren gezond en fit te blijven en samen met mijn vriend een mooie toekomst op te bouwen.

 

Mocht je het leuk vinden om deze Tag over te nemen, dan mag dat natuurlijk!

 

Delen:

8 Reacties

 1. 16 juli 2015 / 6:10 AM

  Leuke tag vind ik dit :-)! Wat gek nou dat je ouders niet geloofde dat je Casper het spookje had gezien haha, leuk!

  • The Beauty Magazine
   Auteur
   16 juli 2015 / 11:39 AM

   Haha, ja! Dat vind ik nog steeds heel raar! Haha

 2. 16 juli 2015 / 7:25 AM

  Wat een leuke en relaxde tag! Heel herkenbaar ook dat van het vroeg opstaan met mooi weer, dan wil ik ook altijd zoveel mogelijk genieten van mijn dag! Maar met regen draai ik me nog een keertje om! Naar die traagschuim kussen ben ik trouwens ook erg benieuwd, ze lijken mij zo comfortabel!

 3. 16 juli 2015 / 7:33 AM

  Leuke antwoorden heb je gegeven, ik ga zowel doordeweeks als ik het weekend vaak dezelfde tijdstip slapen rond 23.00 uur. IK ga eigenlijk bijna nooit uit dus daarom hah! Maar als ik een keer ergens een feestje ofzo heb dan wordt het ook wel laat moet ik zeggen.

 4. 16 juli 2015 / 9:37 AM

  Wat een leuke tag, soms slaap ik echt heel goed en soms is het echt een drama. Ik weet alleen niet zo goed waar dat aan ligt (: Erg leuke tag om te lezen!

  • The Beauty Magazine
   Auteur
   16 juli 2015 / 11:41 AM

   Misschien heb je de ene dag meer meegemaakt dan de andere dag, waardoor je wat drukker in je hoofd bent. Dat heb ik namelijk wel eens.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.