Home » 31 weken zwanger | Een heerlijk ritme

31 weken zwanger | Een heerlijk ritme

Een heerlijk ritme

Ondanks dat mijn buik steeds groter en zwaarder begint te worden, is het natuurlijk enorm leuk om zo’n klein baby’tje bij je te dragen. Vooral ’s avonds beweegt hij van links naar recht, van onder naar boven en maakt hij volgens mij voortdurend koprolletjes. Ik probeer hem te volgen, maar dat is toch nog best wel lastig. Af en toe krijg ik een schop van binnenuit en soms heb ik het idee dat het komt doordat hij mij dankbaar is als ik weer een stuk chocolade naar binnen gewerkt heb. Haha!

Bij Nora heb ik ook zo veel mogelijk verschillende dingen gegeten, waaronder behoorlijk veel chocolade. Ik kon het gewoon niet weerstaan. En ook nu gaan er iedere week meerdere repen doorheen. Bij de Jumbo heb je namelijk een hele lekkere chocoladereep met pralinévulling omhuld met witte chocolade. Hij smelt wel snel, maar dat is ook wel weer heel erg lekker! De chocoladereep is te vergelijken met de repen van Bon Bon Bloc. Die kennen jullie vast wel. Alleen dan iets goedkoper. Heerlijk!

En kennelijk heeft het zijn vruchten afgeworpen, want ook Nora is dol op chocolade. Eigenlijk is ze dol op alles. Ze is een enorme smikkelkont en ze weet ook precies wat ze wel en wat ze niet kan eten. Zo handig. Iedere ochtend en middag eten we samen twee broodjes. De ene keer is het hagelslag, vruchtenhagels, jam, verse stukjes fruit of vlokken. En het andere moment genieten we van onze broodjes kaas. Alles gaat erin en natuurlijk smullen de knuffels ook gezellig mee.

Ik ben heel erg benieuwd hoe het straks gaat als er een klein baby’tje bij gekomen is. Onze dag is nu heel relaxt. Het zal wat minder relaxt worden, maar ik hoop dat ik straks aan tafel zit met twee lekkerbekkies die net als ik enorm van eten kunnen genieten.

Aankomend weekend heb ik trouwens een fotoshoot gepland staan. Ik heb er heel veel zin in en ik ben reuze benieuwd hoe de foto’s gaan worden. 🙂

Delen:

4 Reacties

 1. chucky1012
  25 juni 2020 / 8:34 AM

  Prachtig ingerichtte babykamer….
  Zo een makkelijke dochter die alle gerechten heerlijk vindt.

  Xoxo

 2. 25 juni 2020 / 8:50 AM

  Haha, leuk om te lezen! Ben benieuwd of die tweede dan ook zo’n choco-fan blijkt.

 3. 25 juni 2020 / 9:27 AM

  Ohhh heerlijk, nu heb ik ook zin in chocolade, haha. Hoop dat onze kleine man ook alles gaat lusten. We verwachten hem begin september! <3 Dat koprollen na wat eten herken ik wel haha, maar heb verder ook geen idee hoe hij ligt. Dat is zo moeilijk!

 4. 25 juni 2020 / 1:00 PM

  Gaat hard nu ineens, nog 9 weken en dan heb je je tweede kindje in je armen! Veel plezier met de fotoshoot!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.