Home » De leukste vloerkleden voor een kinderkamer

De leukste vloerkleden voor een kinderkamer

Het inrichten van een kinderkamer is zo leuk! Je kan lekker losgaan met kleuren, behang en schattige decoratie. Je kan een speciaal thema aan de kinderkamer geven, maar je kan er natuurlijk ook een gezellig mengelmoesje van maken. Vooral meubels, wanddecoratie, verlichting en vloerkleden zorgen voor hét sfeertje in een kinderkamer. En daarom ben ik voor vandaag opzoek gegaan naar de leukste vloerkleden voor een kinderkamer. Stuk voor stuk heb ik hele toffe vloerkleden gevonden, waar ik stiekem toch wel wat hebberig door werd. Ze zijn zo schattig! Dus mocht je nog opzoek zijn naar een leuk vloerkleed voor de kinderkamer of voor de babykamer, dan zit hier vast wel eentje tussen!

Leuk zijn ze hè? Vooral het rechthoekige vloerkleed met olifanten vind ik heel erg schattig. Deze staat nog op mijn wensenlijstje om in de babykamer neer te leggen. Op de kinderkamer ligt momenteel een wit vloerkleed, maar het bloemvormige vloerkleed van Lilipinso, het kleurrijke kleed van Tapit Petit en het ijsje van Maison Deux zijn natuurlijk helemaal geweldig! Het is dat ze er nu niet bijpassen, maar zodra het witte vloerkleed vuil of smoezelig geworden is, dan wordtbhik zeker vervangen door één van deze mooie vloerkleden!

Ik ben erg benieuwd welk vloerkleed jouw favoriet is!

Delen:

3 Reacties

  1. 26 juni 2020 / 10:24 AM

    Ah wat een leuke vloerkleedjes allemaal! Vooral die bloem vind ik geweldig, ook voor een niet-kinderkamer trouwens 🙂 Lijkt me trouwens echt een feestje om een kinderkamer in te richten! Volgens mij zijn er zulke leuke spullen voor te vinden.

  2. 26 juni 2020 / 10:41 AM

    Ik vind ze allemaal super schattig. Ik heb nu een tijger vloerkleedje van Doing Goods op de babykamer gelegd. Ook super schattig!

  3. 27 juni 2020 / 8:12 AM

    Och wat een snoezige kleden zeg, mijn favoriet is de ‘Tapis petit’!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.