Home » 3x Dingen om te doen tijdens de koudste winterdagen

3x Dingen om te doen tijdens de koudste winterdagen

Je hebt het al wel gemerkt aan de afgekoelde temperaturen; het is weer echt winter. De kans dat je nu wat meer tijd in het huis spendeert is dan ook vrij groot. Hoewel de winter heel gezellig is, kun je je ook best gaan vervelen in deze periode. Wij hebben drie tips verzameld, zodat jij dit jaar geen saaie winter tegemoet gaat.

Probeer podcasts en luisterboeken

Lezen is voor sommige mensen dé manier om te ontspannen. Dat is echter niet voor iedereen weggelegd. Toch is het goed voor je om de ontspanning op te zoeken. Juist daarom raden we je aan om eens te kijken of een luisterboek iets voor jou is. Dit is de perfecte manier om te relaxen, meer te leren of je helemaal te verliezen in een spannende thriller. Als je luisterboeken te langdradig vindt, kun je je ook nog eens verdiepen in podcasts. Dit is een goed alternatief voor iedereen die liever losstaande verhalen beluistert. Een podcast kan ook een goede manier zijn om je lachspieren te trainen; deze leuke manier van ontspanning kan vol humor zitten, mits dat je mood is. Ga jij liever voor true crime, educatieve of self-growth verhalen? Ook dan is de podcast de ideale uitvinding!

Maak het spannend in de slaapkamer

Als je toch veel thuis zit, heb je de perfecte gelegenheid om te experimenten in de slaapkamer. Hoewel het taboe zeker is verminderd, is het nog niet altijd even makkelijk om open te staan voor spannende dingen in de slaapkamer. Toch kan het leuk zijn eens te experimenteren; misschien ontdek je wel iets wat je, totaal onverwachts, hartstikke leuk en spannend vindt. Bijvoorbeeld bondage proberen kan een opwindende ervaring zijn. Er zijn ook nog talloze andere mogelijkheden die misschien beter bij jouw wensen passen. Vergeet vooral niet om lol te maken in het proces; seks hoeft echt niet zo beladen te zijn als dat men denkt. Heb plezier en respect voor jezelf en je partner.

Ga thuis sporten

Je goede voornemens bewaren tot 1 januari is onzin; begin vandaag nog! Onze tip is om gewoon lekker te sporten. Als je het te koud vindt om naar de sportschool toe te gaan, kun je ook thuis sporten. Je hebt helemaal niet zo veel spullen nodig; je komt al heel ver met een YouTube-video, een sportieve outfit en goede motivatie. Als je de ambitie hebt om naar de sportschool te gaan, is thuis sporten ook het perfecte opstapje. Je lichaam heeft namelijk 66 dagen nodig om een gewoonte aan te leren. Als jij nog niet sport, maar in de toekomst een paar keer per week naar de sportschool wil gaan, is dit de perfecte manier om aan de gewoonte te wennen. Binnen no-time heb je het sportvirus te pakken en maak je het wat makkelijker om je goede voornemens te behalen.

Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.