Home » Bruidschoenen inspiratie

Bruidschoenen inspiratie

Het is alweer twee jaar geleden dat wij tegen elkaar het “ja-woord” zeiden. Aan de ene kant voelt het nog niet zo heel lang geleden, want de tijd vliegt sowieso heel erg snel voorbij. Maar aan de andere kant lijkt het ook alsof het al veel langer geleden is. Waarschijnlijk komt dit doordat ik het best wel een indrukwekkende dag vond, die ik half zwevend doorgemaakt heb. Het was echt een prachtige dag en onze bruiloft was precies zoals wij in gedachten hadden. Intiem, gezellig en persoonlijk. Vooral dit laatste vonden wij erg belangrijk.

Eigenlijk moet ik wel zeggen dat ik bijna alles zelf geregeld heb, maar dat ik niet persé opzoek ben gegaan naar de perfecte “Bruidsdetails”. Natuurlijk had ik wel een bruidsjurk aan, maar ik had gewone sieraden om, ik heb zelf mijn make-up gedaan en ook mijn trouwschoenen waren geen officiële trouwschoenen.

Mijn bruidsschoenen

Voor mijn bruiloft had ik twee verschillende mooie bruidsschoenen gekocht. Een paar bij Le Ballon en een paar bij Primark. En uiteindelijk zijn het de hakjes van de Primark geworden. Super cheap (ik hoor je denken), maar achteraf ben ik hier heel blij om, want de kleur van deze bruidshakken paste ook nog eens perfect bij de stropdas van mijn man. Ideaal! Maar als ik nu opzoek ga naar “echte” mooie bruidsschoenen, dan snap ik wel dat die van mij toch wel een beetje gewoontjes waren.


Mooie trouwschoenen

Het handige aan mijn schoenen is dat ik ze na onze bruiloft ook nog gedragen heb. Maar het is ook wel heel bijzonder als je je trouwschoenen net als je bruidsjurk een speciaal plekje kan geven. De bovenstaande schoenen zijn trouwens verkrijgbaar via de webshop “Say Yes To The Dress”, waar je nog meer gave items voor je bruiloft kan scoren, denk bijvoorbeeld aan bruidssieraden, lingerie en leuke haaraccessoires. Maar als je de volgende bruidsschoenen gaat zien, dan vergeet je alles om je heen! Deze prachtige bruidsschoenen zijn toch echt geweldig! Ik zou ze bijna alsnog gaan kopen. <3

Mooi zijn ze hè! Ik ben helemaal verliefd. Het is haast jammer dat ik niet nog een keer kan trouwen. Naja, dat kan natuurlijk wel, maar eerlijk is eerlijk; goedkoop is het niet.


Tips voor het vinden van de perfecte trouwschoenen

 1. Loop je nooit op hakken? Doe het nu dan ook niet. Je gaat zere voeten krijgen en je voelt je een stuk minder zelfverzekerd.
 2. Ga voor een stevige hak. Naaldhakken zijn misschien wel mooi, maar de kans dat je door je enkels zwikt maak je alleen maar groter.
 3. Stem je schoenen af op de trouwlocatie.
 4. Loop je bruidsschoenen van tevoren in.
 5. Neem reserve schoenen mee. Bruidsschoen met een lage hak, All Stars of slippers.

Ben jij getrouwd? Zou jij willen trouwen?

Delen:

5 Reacties

 1. chucky1012
  4 oktober 2019 / 10:48 PM

  Zeer goede en fijne tips pm op zoek te gaan naar de perfecte paar bruidsshoes en

 2. 5 oktober 2019 / 6:19 AM

  Wij vieren binnenkort ons 10 jarig huwelijk en ik had bruidsschoenen in de kleur van mijn jurk met een laag hakje. Pas ‘s avonds laat heb ik ze uitgedaan 🙂

 3. 5 oktober 2019 / 7:10 AM

  Hoe mooi ik al die hakken ook vind. Ik ga sowieso trouwen op platte schoenen!

 4. 7 oktober 2019 / 9:54 PM

  Oh wauw! ik zou zelf heel graag willen trouwen, maar mijn vriend is het niet eens over een grote bruiloft..

 5. 13 oktober 2019 / 8:46 AM

  Haha, geloof het of niet, maar ik heb laatst dus ook een artikel geschreven over trouwschoenen, komt binnenkort online;-) Ik vind het net als jij nog steeds leuk om over trouw onderwerpen te schrijven! Mijn schoenen waren ook niet ‘officieel’ trouwschoenen trouwens;-)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.