Home » 10X Gezellig, mooie verjaardagstaarten

10X Gezellig, mooie verjaardagstaarten

Het is maart! Ik keek toch wel erg uit naar deze maand, want deze maand heb ik heel veel leuke verjaardagen gepland staan. En één verjaardag is dit jaar in het bijzonder, want mijn dochtertje wordt één jaar! Super leuk! Ik ben daarom alvast aan het kijken naar leuke versiering om het huis mee te versieren en natuurlijk moet er ook een lekker taartje komen. Dit vind ik altijd erg leuke dingen om mee bezig te zijn, maar mochten jullie tips hebben, dan zijn die natuurlijk heel erg welkom.

Naast de verjaardag van mijn dochtertje is ook mijn vader, mijn man, mijn neefje en een vriendin van me jarig. Wat een boel feestjes hè?! Dat wordt veel taart eten en cadeautjes bedenken. Ik ben al helemaal in de verjaardagstemming en om dit toch een beetje te vieren heb ik 10 toffe verjaardagstaarten gevonden die iedere verjaardag om nooit te vergeten maken. Hier komen ze!

Word jij ook zo blij van taart?

verjaardagstaart digibord schoolbordportaal, verjaardagstaart recept, verjaardagstaart bestellen, verjaardagstaart kind, verjaardagstaart spel, verjaardagstaart kleurplaat, verjaardagstaart hema, verjaardagstaart 1 jaar

Delen:

3 Reacties

 1. chucky1012
  6 maart 2020 / 1:08 PM

  Zulke prachtige taarten waarvan het veel te zonde is om het op te eten..,
  De roze en die met de dieren zijn het mooiste

 2. 6 maart 2020 / 7:26 PM

  Die taart met de hoorntjes vind ik heel mooi!

 3. 7 maart 2020 / 7:50 AM

  Haha, wie niet? Wat een fantastische creaties allemaal zeg. De een nog mooier dan de ander. Ik vind die met die diertjes vooral erg schattig, en die daarboven, met die aquarel-kleuren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.