Home » 1 jaar getrouwd!

1 jaar getrouwd!

 

Hee! Gisteren was het precies 1 jaar geleden dat wij onze bruiloft vierde. Het is zo bijzonder dat dit jaar zo snel voorbij is gegaan! Ik kan het bijna niet beseffen. Want eerlijk gezegd lijkt het veel korter geleden dat wij elkaar het ja-woord gaven. Ik kan nog steeds zo van de herinneringen van deze mooie dag genieten. Het was zeker één van die mooiste dagen van mijn leven. 

Natuurlijk konden we het gisteren niet onopgemerkt voorbij laten gaan. Daarom besloten we weer terug te gaan naar onze trouwlocatie en hier te gaan picknicken. Hier waren we het afgelopen jaar niet meer geweest, dus het wat super leuk om de locatie weer terug te zien. Met een grote mand vol lekkere hapjes en drankjes hebben we de halve dag bij het water gelegen en herinneringen terug gehaald.

 

 

Deze grote picknickmand heb ik trouwens van Ferry voor mijn verjaardag gekregen. Ik vind het zo leuk om te picknicken! We vullen de mand met hapjes en drankjes, we stappen de auto in en we stappen weer uit bij een leuk plekje dat we tegenkomen. Super leuk!
0
Gisteren was het daar ook perfect weer voor. Ik had daarom een zonnige outfit aan, namelijk een heel leuk kort broekje van Zara, een topje van de H&M (deze was trouwens in de Sale) en mijn nieuwe Superga sneakers. Kennen jullie het merk Superga al? Superga staat al meer dan een eeuw bekend als de perfecte ‘basic’ sneaker. Internationaal heeft het merk samenwerkingen gehad met onder andere de Olsen Twins, Versace en blogger Alexa Chung. En ook in Nederland is het merk verschillende samenwerkingen aangegaan met onder andere Lizzy van der Ligt en Noor de Groot van Queen of Jetlags.
0
Je kan de sneakers vooral herkennen aan de zolen en dit is ook gelijk datgene wat mij vooral erg aansprak aan deze schoenen. Dit heerlijke zomerseizoen introduceert Superga een geheel nieuw systeem, namelijk het ‘Sole System’. Het Sole System deelt de sneakers aan de hand van de hoogte van de zool in, met als uitgangspunt dat er voor iedere vrouw een passend model te vinden is; van zowel sportieve tot chique modellen.
0
Het ‘Sole System’ bestaat uit drie nieuwe modellen, namelijk de UP3, de UP5 en de UP7. De namen van deze modellen houden natuurlijk de hoogte van de zool in centimeters in. De UP3 is perfect om bij iedere outfit te combineren, de UP5 zorgt voor een futuristische look doordat de zool van drie naar vijf centimeter oploopt. En de UP7 heeft een zeven centimeter hoge platform en is echt een eye-catcher. De collectie van Superga wordt naast de nieuwe modellen, verder aangevuld met de bestaande type sneakers zoals het iconische 2750 model en de UP4 met een vier centimeter hoge zool. Super tof!

 

 

Oh, wat een heerlijke dag hebben we gehad. Het was zo fijn om een jaar later weer naar deze plek te gaan en toch deze mooie dag een beetje te herbeleven. We hebben veel herinneringen opgehaald. En toch vonden we allebei dat onze trouwdag voorbij vloog. Vooral de avond was voor mijn gevoel binnen een paar uurtjes voorbij. Dus mocht je gaan trouwen, probeer zo veel mogelijk van deze dag te genieten. Laat het lekker op jullie af komen, ga niet lopen stressen, want het wordt toch wel perfect.

Mocht je benieuwd zijn waar je je eigen Superga sneakers kan kopen? Neem dan een kijkje in de webshop van Superga!

 

 

Dit artikel is een samenwerking.

 

Superga sneakers

Delen:

7 Reacties

 1. 1 juli 2018 / 10:41 AM

  Gefeliciteerd met jullie jubileum! Wat ziet het er gezellig uit zo en je had ook echt een leuke outfit aan, inclusief toffe sneakers 🙂

 2. 1 juli 2018 / 11:32 AM

  Gefeliciteerd en nog heel veel mooie jaren samen.
  Zo handig is de picknickmand.
  Mooie zomerse outfit.
  Prachtige sneakers.
  Lekker genieten….

  Xoxo

 3. 1 juli 2018 / 11:58 AM

  Aah gefeliciteerd! Het ziet er ontzettend gezellig uit!!

 4. 1 juli 2018 / 5:38 PM

  Gefeliciteerd! Wat hebben jullie dit leuk gevierd!

 5. 2 juli 2018 / 9:40 AM

  Ah hartelijk gefeliciteerd Iris! Wauw, wat vliegt de tijd. Ik zie je trouwfoto’s nog voor me haha;-) Prachtige foto’s weer, en wat hadden jullie goed weer hè? Niet te geloven dat ik volgende week zelf de bruid ben;-)

 6. 5 juli 2018 / 9:47 AM

  Gefeliciteerd met jullie jubileum! Fijn dat jullie terug naar dezelfde plek geweest zijn. Heel erg tof, zo’n picknickmand! Wij hebben een iets minder charmante koelbox, haha.

 7. 13 juli 2018 / 1:08 PM

  Alsnog gefeliciteerd met jullie jubileum! Wat leuk om zo samen fijne herinneringen op te halen, goed idee!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.