Home » Ik heb een hartjes zonnebril!

Ik heb een hartjes zonnebril!

DSC_0480-copy

 

Oké, de zomer is nu echt wel voorbij. Het is saai, grijs weer en af en toe moet je een regenbui ontwijken. Blegh, ik hou er niet zo van. Daarom heb ik vandaag nog even een lekker zomers artikel voor jullie. Op Instagram hebben jullie hem waarschijnlijk al voorbij zien komen, maar ik wilde deze schattige zonnebril toch nog even wat beter laten zien.

Ik had hem al een tijdje in mijn hoofd, maar nergens kon ik een leuk model vinden. Tot ik hem online tegenkwam. Ik bestelde heb, ontving hem snel thuis en stopte hem in mijn koffer naar Griekenland.

 

DSC_0452-copy DSC_0457-copy

 

Polette.nl is eigenlijk een online opticien, maar ze hebben ook heel veel leuke zonnebrillen. Voor zowel mannen als voor vrouwen, van trendy modellen tot aan leuke modellen met spiegelende glazen. En zelfs hele mooie atelier zonnebrillen.

Ik had trouwens van te voren niet heel erg veel van deze zonnebril verwacht. Ik bestelde hem eigenlijk omdat ik hem zo leuk vond en dus ook meer voor de fun. Maar ik moet zeggen dat het ook nog best wel een goede zonnebril is. Hij is erg stevig, hij beschermt mijn ogen en door de iets donkere glazen hebben mijn ogen het een stuk rustiger in de zon.

 

DSC_0463-copy DSC_0459-copy

 

Helaas is deze zonnebril niet meer verkrijgbaar. Het zomerseizoen en het festivalseizoen zijn weer achter de rug en dat betekent dat deze hartjes zonnebril ook bij mij weer even in de kast gaat. Maar volgend jaar haal ik hem zeker weten weer te voorschijn. Oh, en mocht je toch nog een leuke zonnebril willen hebben die je ogen beschermen tegen het lage herfst zonnetje of omdat je op wintersport gaat, neem dan een kijkje op Polette.nl. Hier vind je namelijk nog een aantal hele leuke andere modellen!

 

DSC_0455-copy

 

Ken jij Polette.nl al?

Vind jij het ook zo jammer dat de zomer voorbij is?

Delen:

10 Reacties

 1. 10 september 2016 / 5:10 AM

  Aaah ik ben fan! 😀 Hij is echt super vrolijk, niets boven een hartjeszonnebril! ^^

 2. 10 september 2016 / 5:51 AM

  Wat een schattige zonnebril! Echt super leuk voor in de zomer, gelukkig blijven de temperaturen nog eventjes zomers.

 3. 10 september 2016 / 6:52 AM

  Ik ben eigenlijk wel benieuwd hoe het staat hihi, super leuk!

 4. 10 september 2016 / 7:51 AM

  Superleuk zo’n zonnebril 🙂 Zelf zou ik er niet echt mee gaan lopen denk ik, maar bij iemand anders vind ik het altijd wel leuk staan.

 5. 10 september 2016 / 8:00 AM

  Zo cute! 😀 Polette heeft de leukste modellen! 😀

 6. 10 september 2016 / 8:01 AM

  Wat een super schattige zonnebril; nu wil ik hem ook hebben haha 🙂

 7. 10 september 2016 / 8:10 AM

  Super leuk! 🙂 & de zomer is nog niet helemaal voorbij he 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.