Home » Ik heb een hartjes zonnebril!

Ik heb een hartjes zonnebril!

Oké, de zomer is nu echt wel voorbij. Het is saai, grijs weer en af en toe moet je een regenbui ontwijken. Blegh, ik hou er niet zo van. Daarom heb ik vandaag nog even een lekker zomers artikel voor jullie. Op Instagram hebben jullie hem waarschijnlijk al voorbij zien komen, maar ik wilde deze schattige zonnebril toch nog even wat beter laten zien.

Ik had hem al een tijdje in mijn hoofd, maar nergens kon ik een leuk model vinden. Tot ik hem online tegenkwam. Ik bestelde heb, ontving hem snel thuis en stopte hem in mijn koffer naar Griekenland.

Polette.nl is eigenlijk een online opticien, maar ze hebben ook heel veel leuke zonnebrillen. Voor zowel mannen als voor vrouwen, van trendy modellen tot aan leuke modellen met spiegelende glazen. En zelfs hele mooie atelier zonnebrillen.

Ik had trouwens van te voren niet heel erg veel van deze zonnebril verwacht. Ik bestelde hem eigenlijk omdat ik hem zo leuk vond en dus ook meer voor de fun. Maar ik moet zeggen dat het ook nog best wel een goede zonnebril is. Hij is erg stevig, hij beschermt mijn ogen en door de iets donkere glazen hebben mijn ogen het een stuk rustiger in de zon.

Helaas is deze zonnebril niet meer verkrijgbaar. Het zomerseizoen en het festivalseizoen zijn weer achter de rug en dat betekent dat deze hartjes zonnebril ook bij mij weer even in de kast gaat. Maar volgend jaar haal ik hem zeker weten weer te voorschijn. Oh, en mocht je toch nog een leuke zonnebril willen hebben die je ogen beschermen tegen het lage herfst zonnetje of omdat je op wintersport gaat, neem dan een kijkje op Polette.nl. Hier vind je namelijk nog een aantal hele leuke andere modellen!

Ken jij Polette.nl al?

Vind jij het ook zo jammer dat de zomer voorbij is?

Delen:

6 Reacties

 1. 10 september 2015 / 4:53 AM

  Ik vind dit zo’n ‘schattige’ zonnebril :-)!

 2. chucky1012
  10 september 2015 / 11:40 AM

  Zo mooi 😉

 3. 18 september 2015 / 7:20 AM

  Hij is LEUK! Vind hem ook echt helemaal bij jou passen! Ik moet zeggen dat ik het dit jaar niet zo erg vind dat de zomer voorbij is, heb best wel al een beetje zin in de herfst. (dat is voor het eerst, haha;-)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.