Home » Beste Zonnebrand

Beste Zonnebrand

Beste zonnebrand| Ontdek de best geteste top 10 zonnebrand  van 2022

Een goede zonnebrand vinden is erg belangrijk, je wilt immers een goede aanschaf doen en je niet je geld wegggooien. In deze koopgids verschaffen wij je informatie over de beste zonnebrand van dit moment. Er staat een uitgebreide review per product om je van alle informatie te zien. Wij maken onderscheid op basis van de prijs, reviews, gebruikerservaringen, voor & nadelen en andere belangrijke productinformatie, zodat jij de best geteste producten kan vinden.

Dermatologen zeggen altijd dat de beste zonnebrand degene is die je echt gaat gebruiken-dus hoe kies je er een die je leuk vindt en die je echt beschermt? Maak niet uit wat het seizoen of hoeveel tijd we buiten doorbrengen, onszelf beschermen tegen schadelijke UV-stralen is voorrang nummer een in huidverzorging. Als je nog steeds thuis werkt, moet je de SPF zelfs binnenshuis aanbrengen, omdat standaard glas je kan blootstellen aan enkele van de schadelijke stralen van de zon.

Blootstelling aan UV-stralen kan leiden tot verschillende huidproblemen, zoals hyperpigmentatie, ontstekingen, fijne lijntjes en, in het ergste geval, huidkanker. Daarom is het vinden van een goede zonnebrand een must en er zijn verschillende factoren die bepalen wat een goede zonnebrand is. In dit artikel hebben we de vijf beste zonnebrandmiddelen en lotions voor je op een rijtje gezet.

Wat is zonnecrème?

Zonnebrandcrème, ook bekend als Sun block is een foto beschermend huidproduct dat een deel van de ultraviolette (UV) straling van de zon absorbeert of weerkaatst, en helpt beschermen tegen zonnebrand en, belangrijker nog, huidkanker te voorkomen. Zonnebrandmiddelen komen als lotion, sprays, gels, schuim (zoals een geëxpandeerde schuimlotion of opgeklopte lotion), sticks, poeders en andere actuele producten. Zonnebrandmiddelen zijn veel voorkomende toevoeging aan kleding, met name zonnebrillen, zonnehoeden en speciale kleding tegen de zon en andere vormen van bescherming tegen de zon.

Door de voortdurend afbrekende ozonlaag lopen we een groter risico om te worden aangevallen door de schadelijke stralen van de zon. Het aanbrengen van zonnebrandcrème blokkeert in feite dat deze schadelijke stralen de huid binnendringen en huidaandoeningen veroorzaken. We houden er allemaal van om een jonger uitziende, stralende en gezonde huid te hebben. En dit is een van de meest dwingende redenen om zonnebrandcrème te gaan gebruiken. Het beschermt je huid tegen tekenen van veroudering, zoals rimpels en fijne lijntjes.

Draag je zonnebrandcrème dagelijks en gedurende de dagen en maanden om je huid te beschermen tegen het risico van verschillende soorten huidkanker, vooral melanoom. Dit is de ergste vorm van huidkanker, die levensbedreigend kan zijn voor vrouwen, vooral twintigers. Zonnebrandcrème verzwakt je huid, waardoor deze vatbaarder wordt voor blauwe plekken. Je huid kan herhaaldelijk vervellen, zwellen, rood worden, netelroos en jeuken. En dit komt door de invloed van UVB-stralen. Terugkerende gevallen van zonnebrand kunnen je zelfs een hoger risico op fataal melanoom geven. Breng dus zonnebrandcrème aan en blijf veilig.

Direct zoeken? Inhoudsopgave
[toc]

Top 10 Zonnebrand in 2022 – Bekijk overzicht

1.

Biodermal Zonnebrand voor de Gevoelige huid - SPF 50 - 50ml - Zonnebrand voor het gezicht

Biodermal Zonnebrand voor de Gevoelige huid – SPF 50 – 50ml – Zonnebrand voor het gezicht

5/5

2.

Biodermal Zonnebrand spray voor de gevoelige huid SPF 50+ – 175ml – Zonnespray – ook geschikt voor kinderen

5/5

3.

Australian Gold SPF 30 Spray Gel Zonnebrand met Bronzer – 237 ml

5/5

4.

Biodermal Zonnebrand – Matterende Zonnefluïde voor het gezicht SPF 30 – 40ml – Voorkomt glimmen en puistjes

5/5

5.

NIVEA SUN Protect & Hydrate Zonnespray SPF 30 – 200 ml

5/5

Best geteste zonnebrand – Ontdek de beste producten

1. Biodermal Zonnebrand voor de Gevoelige huid – SPF 50 – 50ml – Zonnebrand voor het gezicht

Biodermal Zonnebrand is de beste zonnebrandcrème voor volwassenen en kinderen. De zonnecrème is speciaal voor het gezicht ontwikkeld. Het is vrij van parfum en begiftigd met geavanceerde UVB-/ UVA- filters voor een spoedige en aanhoudende bescherming. Het Triple Moist Complex in de zonnecrème zorgt voor onmiddellijke, diepe, indringende en langdurige hydratatie van de huid. Deze formule is goed voor de gevoelige huid, het is niet plakkerig of vettig en het trekt snel in. Biodermal zonnecrème is bijzonder in hoge mate waterresistent.

De huid die gevoelig is door de zon wordt onmiddellijk beschermt tegen zonnestraling door de geavanceerde combinatie van UVA-/UVB-filters. De huid voelt zacht aan na het aanbrengen van deze zonnecrème. De zonnecrème heeft ook het unieke Biodermal Triple Moist Complex. Deze bestaat uit drie onmisbare vocht inbrengende ingrediënten die elkaar aanvullen en een beschermend laagje op het huidoppervlak vormen. Daardoor blijft de huid gehydrateerd, meelt en de vochtbalans blijft op peil.

Bij aankoop van het product krijg je vijf stuks per verpakking. De substantie is crème en het type dispenser is tube. Het is geen antirimpel crème en het heeft ook geen anti-wittestrepen. Deze zonnecrème is precies wat je nodig hebt als je gaat sporten. Het is speciaal gemaakt voor volwassenen. Het gewicht is 65 gram en de inhoud is 50 ml. Dit product is niet geschikt voor kinderen. De lengte van de verpakking is 122 mm, de breedte is 50 mm en de hoogte is 37 mm. De biodermal Zonnecrème geeft voorzorgsmaatregelen.

5/5

voordelen

Intensieve hydratatie

Zeer waterresistent

Geschikt voor gevoelige huid

Trekt goed in

Parfumvrij

nadelen

Kan prijzig overkomen

2. Biodermal Zonnebrand spray voor de gevoelige huid SPF 50+ – 175ml – Zonnespray – ook geschikt voor kinderen

Biodermal gevoelige huid Zonnespray heeft een geavanceerde UVB-/UVA-filters voor een directe en voortdurende bescherming. Deze zonnespray is ook goed voor een prikkelbare kinderhuid. Het Triple Moist Complex in de Biodermal Zonnebrandspray zorgt voor een onmiddellijke, diepe, grondige en langdurige hydratatie van de huid. Je kunt ook de hoofdhuid mee insmeren, vooral de mensen met dun en/of weinig haar. Het heeft ook een weerstandsvermogen om water tegen te gaan en het is vrij van parfum. Verder is het ook goed voor kinderen vanaf 0 jaar. Voor, tijdens en na het zonnen kun je deze zonnespray gebruiken voor een beter resultaat.

Is je huid gevoelig, dan word je na de zonnespray aangebracht te hebben direct tegen zonnestraling beschermt door de moderne combinatie van UVA-/UVB- filters. De formule die vrij is van parfum is niet plakkerig en ook niet vettig, het is licht en trekt gauw in de huid. Hierdoor voelt de huid mild aan. De vochtbalans blijft op niveau en je huid wordt mild en gehydrateerd door het onovertroffen Biodermal Triple Moist Complex. Een pluspunt is dat je met deze waterresistant spray gewoon het water in kunt. Voordat je in de zon gaat, breng je een royale hoeveelheid aan op de huid. Het is goed om je meerdere malen in te smeren, zodat je de hele dag bent beschermd.

Bij aankoop van dit product krijg je 5 stuks per verpakking. De Biodermal Zonnebrand Spray is geen anti-rimpel spray en ook geen anti-wittestrepen. De substantie is lotion en het type dispenser is spray. Deze zonnespray is precies wat je nodig hebt als je gaat sporten. Het is speciaal gemaakt oor volwassenen. Het gewicht is 211 gram en de inhoud is 175 ml. De lengte van de verpakking is 164 mm, de breedte is 60 mm en de hoogte is 43 mm.

5/5

voordelen

Voor de gevoelige huid

Voelt niet plakkerig aan

Trekt snel in 

Langdurige hydratatie van de huid

Parfumvrij

nadelen

Kan prijzig overkomen

3. Australian Gold SPF 30 Spray Gel Zonnebrand met Bronzer – 237 ml

Australian Gold Spray Gels met bronzer is een innovatieve spray en een traditionele lotion, geschikt voor mensen die op zoek zijn naar controle, hydratatie en gemak, plus tijdelijke kleur voor een onmiddellijke glans. Caramel geeft een onmiddellijke, tijdelijke tint om de huid goudbruin en stralend te maken. Met het hoogste vitamine C-gehalte van alle soorten fruit, staat Kakadu Plum erom bekend de productie van collageen te bevorderen en tegelijkertijd te beschermen tegen vrije radicalen. 

Thea Tree Oil, een krachtige antioxidant, bevat natuurlijke geur verdrijvende eigenschappen om de huid fris te houden. Zonnebloemolie, olijfolie en cacaoboter zorgen voor diepe hydratatie voor een gladde, gehydrateerde huid. Ga op vakantie met deze heerlijke geur op de huid. Australian Gold Spray Gel Zonnebrand is een zonnebrand gel die SPF 30 en bronzer bevat. De zonnebrandgel beschermt je huid tegen UVA en UVB en trekt direct in de huid. Verder is dit product 80 minuten zweet- en waterbestendig, veganistisch en nooit getest op dieren. 

Bij aankoop van dit product krijgt je een stuks per verpakking. De Australian Gold SPF 30 Spray Zonnebrand is geen antirimpel spray, maar heeft antiwittestrepen. De substantie is gel en het type dispenser is flacon. De Australian Gold SPF 30 Spray Zonnebrand is speciaal gemaakt voor volwassenen, maar het is niet voor kinderen. Het gewicht is 287 gram en de inhoud is 237 ml. De lengte van de verpakking is 202 mm, de breedte is 72 mm en de hoogte is 20.30 cm. Deze zonnebrandcrème is een van de beste zonnebrand aanbiedingen waarnaar je kunt uitkijken.

5/5

voordelen

Beschermt tegen UVA en UVB

Trekt snel in de huid

Smeert goed; plakt niet

Zonnebrand met bronzer

Waterafstotend 

nadelen

Niet geschikt voor witte kleding

4. Biodermal Zonnebrand – Matterende Zonnefluïde voor het gezicht SPF 30 – 40ml – Voorkomt glimmen en puistjes

Biodermal Mattifying Solar Fluid SPF 30 is het juiste product ontwikkeld voor het gezicht. De zonnevloeistof biedt moderne en fotostabiele UVA/UVB-filters voor onmiddellijke beveiliging. Het Triple Moist Complex zorgt direct voor een diepe en langdurige hydratatie tot diep in de huid. De formule is matterend en laat geen praal achter op de huid. Het product heeft Zinc PCA, wat helpt om vervelende puistjes te voorkomen. Het is gevoeglijk voor de normale tot gecombineerde huid. Je kunt het product onder je make-up gebruiken. 

Het zonnefluïde wordt, naast het bekende protocol over zachtheid en veiligheid, aanvullend dermatologisch getest op fototoxiciteit door een zogenaamd fotopatch onderzoek. Breng voor blootstelling aan de zon een ruime hoeveelheid aan op het gezicht. Herhaaldelijk aanbrengen om de bescherming te behouden. Vermeid direct contact met textiel om vlekken te voorkomen. De vloeistof kan ook zowel onder als bovenop een foundation worden aangebracht. Mattifying Solar Fluid beschermt de huid tegen UVA- en UVB-straling en hydrateert de huid door de huideigen NMF (Natural moisturizing Factor). 

Bij aankoop van dit product ontvang je een stuk per verpakking. De Biodermal Zonnebrand-Matterende Zonnefluïde crème is geen anti-rimpel crème en heeft geen anti-wittestrepen. De substantie is crème, het bevat SPF 30 en het type dispenser is tube. De Biodermal Zonnebrand-Matterende Zonnefluïde is speciaal gemaakt voor volwassen. Deze crème is niet voor kinderen. Het gewicht is 58 gram en de inhoud is 40 ml. De lengte van de verpakking is 141 mm, de breedte is 39 mm en de hoogte is 33 mm. De beste zonnebrand gezicht die je kunt meenemen in je handtas naar je vakantiebestemming!

5/5

voordelen

Voorkomt een glimmende huid en puistjes

Intensieve hydratatie

Zeer waterresistent

Dun en goed uitsmeerbaar

Voor de normale tot gemengde huid

nadelen

Huid voelt wel vettig aan

5. NIVEA SUN Protect & Hydrate Zonnespray SPF 30 – 200 ml

Nivea Sun Protect & Hydrate Zonnespray geeft hoogst doelmatige UVA/UVB- verzorging en beschermt direct tegen zonnebrand en vroegtijdige huidveroudering. De onderhoudende formule beschermt de huid tegen uitdroging en is waterafstotend. Bij gebruik moet je het niet rechtstreeks in het gezicht gebruiken. Glycerine is een royaal ingrediënt in veel schoonheids- en huidverzorgingsproducten, voornamelijk vanwege het vermogen om de huid glad te maken en te hydrateren. Alhoewel veel producten glycerine bevatten, doneren sommige mensen er de voorkeur aan glycerine in zijn pure vorm te gebruiken.

Pure glycerine is een kleurloze, geurloze vloeistof gemaakt van dierlijk of plantaardig vet, ofschoon sommige cosmetische glycerine gebruiken. Glycerine is glimmend voor de huid, omdat het fungeert als een bevochtiger, een stof die ervoor zorgt dat de huid vocht vasthoudt. Het kan de hydratatie van de huid stijgen, de droogheid kalmeren en het huidoppervlak verlichten. Glycerine is ook een verzachtend middel, wat betekent dat het huid kan luwen. Bij aankoop van dit product krijg je een stuk per verpakking. De Nivea Sun Protect & Hydrate Zonnespray is geen anti rimpel spray, maar het heeft anti-wittestrepen. De substantie is lotion en het type dispenser is spray. 

Dit zonnespray is precies wat je nodig hebt als je gaat sporten. De Nivea Sun Protect & Hydrate Zonnespray is speciaal gemaakt voor volwassenen. Dit product is niet voor kinderen, het is niet anti-rimpel en ook niet geschikt voor wintersport. Het gewicht is 240-gram en de inhoud is 200 ml. De lengte van de verpakking is 152 mm, de breedte is 62 mm en de hoogte is 46 mm. Alle huidtypes mogen er gebruik van maken en het is makkelijk mee te nemen in je handtas.

5/5

voordelen

Alle huidtypes

Watervast

Goed smeerbaar

Trekt snel in

Verzorgende formule 

nadelen

Witte zwemkleding wordt geel

Het kiezen van de juiste zonnebrand voor je huid

Zonnebrand brengt een verhoogd risico met zich mee op het ontwikkelen van huidkanker. De meeste hiervan is niet-melanomen huidkankers zoals basaal- en plaveiselcelcarcinomen, maar het risico op melanoom is aanwezig. Zonnebrand op elke leeftijd wordt in verband gebracht met een verhoogd risico op huidkanker, maar hoe meer zonnebrand een persoon ervaart, hoe groter het risico, het ervaren van vijf of meer blaarvorming door de zon tussen de 15 en 20 jaar verhoogt het risico op het ontwikkelen van niet-melanoom huidkanker met 68% en melanoom met 80%.

Een manier waarop mensen zichzelf kunnen beschermen tegen de schadelijke effecten van de zon, is door zonnebrandcrème te gebruiken. Deze producten absorberen, verstrooien en/of weerkaatsen Uv-straling om schade door de schadelijke Uv-stralen van de zon te helpen voorkomen. Zonnebrandmiddelen kunnen in twee klasse worden ingedeeld, fysisch en chemisch. Fysieke zonnefilters bevatten anorganische verbindingen die de Uv-stralen weerkaatsen en verspreiden, terwijl chemische zonnefilters organische verbindingen bevatten die de stralen absorberen, waardoor ze de huid niet beschadigen.

Het aanbrengen van zonnebrandcrème beschermt de huid tegen UV-stralen. Zonnebrandcrème blokkeert de stralen van de aangetaste ozonlaag op de huid en verkleint daardoor de schade die het zou kunnen aanrichten. Door elke dag zonnebrandcrème aan te brengen, halveer je het risico op huidkanker. Verder helpt het ook tegen vroegtijdige veroudering door de zon, waaronder rimpels, verslapping en ouderdomsvlekken, te voorkomen.

Top 10 zonnebrand in 2022 

1.

Biodermal Zonnebrand voor de Gevoelige huid – SPF 50 – 50ml – Zonnebrand voor het gezicht

5/5

2.

Biodermal Zonnebrand spray voor de gevoelige huid SPF 50+ – 175ml – Zonnespray – ook geschikt voor kinderen

5/5

3.

Australian Gold SPF 30 Spray Gel Zonnebrand met Bronzer – 237 ml

5/5
Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.