Home » Mijn week | Grachtenfestival & de enige spin waar ik niet bang voor ben

Mijn week | Grachtenfestival & de enige spin waar ik niet bang voor ben

week

 

Maandag

De week begon met een gewone werkdag. Het is best druk in het ziekenhuis waar ik werk en mijn taak is er voor te zorgen dat er genoeg personeel ingepland staat. Iedere dag is het weer een puzzel, maar dit maakt het ook zo leuk en afwisselend.

Eenmaal thuis had ik een pakketje met allerlei leuke nagellakjes. Dit nagellakje van NYC is nu al mijn favoriete kleurtje voor deze zomer!

 

DSC_2844 copy

 

Dinsdag

Dinsdag was ik vrij. Het was erg lekker weer, maar toch besloot ik met het warme weer onze hal te gaan schilderen. Ik had dit al eens gedaan, maar aangezien ik verkeerder verf van de Gamma gebruikt had, is het al gaan verkleuren. Ik kan mij daar dan erg aan irriteren, dus besloot ik verf te halen en aan de slag te gaan.

 

DSC_2716 copy

 

De hal moest twee laagjes verf hebben, dus ging ik tussen door even wat leuke fotolijstjes halen (Er komen nog andere foto’s in) en ging ik vervolgens naar mijn ouders. Mijn moeder had schaaltjes aardbeien gemaakt en die hebben we samen in de zon opgegeten. Mmm…!

 

5

 

Woensdag

Woensdag werd ik verrast met een grote bos Pioenrozen. Op het werk van mijn schoonvader hebben ze een grote kas waar ze deze prachtige bloemen laten groeien en als verrassing nam hij voor iedereen een grote bos mee.

Maar ook mijn vriend verraste met een prachtig boeket met Pioenrozen. Ik ben echt dol op deze bloemen, dus mijn dag kon niet meer stuk!

 

DSC_2845 copy

Donderdag

Op donderdag is er bij mijn in mijn woonplaats altijd markt. Dit keer ging ik er samen met mijn moeder heen. We kocht lekker veel fruit en groente, waaronder avocado’s, appels, aardbeien, frambozen en snoeptomaatjes. Ik vind het fruit en de groente van de markt altijd extra lekker en het is ook nog eens een stuk goedkoper.

 

4

 

Het was zulk lekker weer, dus dronken we samen nog een groot glas muntthee op het terras. Ik hou echt van de zon! De lente en de zomer kunnen daarom niet lang genoeg duren.

 

Vrijdag

Vrijdag was weer een werkdag. ’s Avonds ging ik aan de slag met het schrijven van een review over dit vrolijke kookboek “Food Sisters”. Dit kookboek bevat heel veel lekkere recepten en weekmenu’s zonder suiker. Ik wil zelf wat minder suiker eten, dus deze recepten komen heel goed van pas!

 

DSC_2744 copy

 

Zaterdag

Zaterdag waren mijn schoonzus, zwager en hun kindjes bij ons. Mijn zwager ging mijn vriend helpen met de voortuin en uiteindelijk is deze echt heel mooi geworden. Helaas ben ik vergeten hier een foto van te maken, maar ik laat het jullie binnenkort zien.

 

3

 

Aan het einde  van de middag ging ik even naar de stad. Er was Grachtenfestival en dat betekent veel gezelligheid, bootjes en braderie. Ik vind dit altijd zo gezellig!

De Douglas had dit keer ook weer een kraampje. Hier verkochten ze een aantal leuke koopjes, maar ook verrassingstassen. Ik ben erg gevoelig voor dit soort leuke aanbiedingen, dus besloot ik er eentje te kopen. En ja hoor, er zat een heerlijk parfum van Chloé in!

 

instagram

 

’s Avonds gingen we samen met mijn vriend, schoonzus en zwager (de kindjes gingen naar opa en oma) uiteten. We waren al 4 jaar niet naar de wok gegaan, dus besloten we hier lekker te gaan eten. Het was in middels helemaal verbouwd en de kwaliteit van het eten was heel erg verbeterd. We hebben daarom echt genoten van al het lekkere eten.

 

14

Zondag

Nadat ik ’s ochtends eerst lekker uitgeslapen had, ging ik vervolgens aan de slag met mijn blog. Ik vind het altijd heel fijn om dit op zondag te doen, omdat deze dag heel relaxt voelt.

 

IMG_20160612_173145

 

’s Middags gingen we naar de Kermis in onze woonplaats. Het was gezellig druk en natuurlijk kon ik het niet laten om een grote suikerspin te kopen! Yummy!

 

Bedankt voor het kijken!

 

 

Delen:

19 Reacties

 1. 13 juni 2016 / 5:30 AM

  Alweer mooie foto’s! En die pioenrozen zijn gewoonweg prachtig. Het is trouwens ook altijd leuk om dit soort blogposts van je te lezen (;

  • iris
   14 juni 2016 / 9:33 AM

   Wat leuk om te horen! Dan ga ik ze vaker maken 🙂

 2. 13 juni 2016 / 5:59 AM

  Prachtige foto’s zeg! Suikerspin is ook zekerweten de enige spin die ik tolereer haha. Heerlijk 😉

 3. 13 juni 2016 / 9:48 AM

  Ik zag die foto met de suikerspin al op instagram voorbij komen geloof ik. Hij is zo ontzettend leuk!

 4. 13 juni 2016 / 11:23 AM

  Je maakt altijd zulke mooie foto’s! Hele mooie bloemen heb je gekregen, maakt de grauwe dagen wat fleuriger 😀

  • iris
   13 juni 2016 / 7:31 PM

   Super lief! Dankjewel! 😀

 5. 13 juni 2016 / 12:21 PM

  Wat een leuke week! Je maakt echt altijd hele mooie foto’s.

  • iris
   13 juni 2016 / 7:17 PM

   Ah wat lief van je! Dankjewel Chantalle 😀

 6. 13 juni 2016 / 12:44 PM

  Enigste spin waar ik niet bang voor ben…SUIKERSPIN hihihiihih.

 7. 13 juni 2016 / 4:40 PM

  Hahaha zo leuk die grote suikerspin 😉
  Heb je een mooie trui aan.
  Waar had je die gekocht?

  Xoxo

  • iris
   13 juni 2016 / 7:17 PM

   Dankjewel 🙂 Ik heb hem bij Miss Etam gekocht

 8. 13 juni 2016 / 7:03 PM

  Zoals altijd prachtige foto’s, yummie suikerspin 😮
  X

  • iris
   13 juni 2016 / 7:07 PM

   Ah, super lief!! Dankjewel Saraya!

 9. 15 juni 2016 / 3:49 PM

  Je nieuwe fotolijstjes zien er zo mooi uit! Waar heb je ze gekocht?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.