Home » Boekreview | Food Sisters

Boekreview | Food Sisters

DSC_2744 copy

 

Eergisteren vertelde ik al dat suiker zo slecht voor je is. Je komt er van aan en het is ook nog eens niet goed voor je gezondheid. Daarom zouden we massaal wat minder suiker moeten eten.

De Food Sisters vinden dit ook en brachten daarom een eigen kookboek uit. In dit kookboek vind je allerlei suikervrije recepten die ook nog eens erg gemakkelijk te maken zijn.

 

DSC_2746 copy

 

Dit vrolijke kookboek is gemaakt door Janneke en Amanda Koeman. Hun missie is: gezond eten en een gezond gewicht voor iedereen haalbaar maken, ook als je een drukke baan of een gezin hebt. Om dit te realiseren hebben ze een aantal lichte recepten bedacht die iedereen kan maken.

Naast de recepten vind je in het boek Food Sisters ook twee weekmenu’s die je een extra handje kunnen helpen bij het afvallen. De menu’s bestaan uit 3 maaltijden en 2 tussendoortjes. Genoeg te eten dus.

 

DSC_2749 copy

 

Verder vind ik het wel erg interessant dat er ook veel over suiker verteld wordt. Zo wordt er onder andere gezegd dat je fruit moet eten in plaats van drinken. Dit omdat er ontzettend veel suiker in vruchtensapjes zitten. Het is daarom, op een leuke manier, ook nog eens een leerzaam boek.

 

DSC_2750 copy

 

De recepten zien er allemaal zo lekker en gemakkelijk uit. Of je nu op zoek bent naar een avondmaaltijd, een lekker toetje of een borrelhapje, er is in dit kookboek genoeg inspiratie te vinden.

 

DSC_2754 copy

 

Ik vind Food Sisters een erg vrolijk, veelzijdig boek. Er staan veel recepten in voor iedere gelegenheid. Ik ben vooral erg benieuwd naar de zoete receptjes, als de chocolade pannenkoeken en het appeltaart anders. Maar ook de Wraptosti lijkt me erg lekker!

Het boek Food Sisters is o.a. te koop bij de Bruna en kost €19,99. Oh, en de meiden hebben trouwens ook nog een hele leuke website vol met heerlijke suikerloze recepten.

 

 

 

Delen:

9 Reacties

 1. 12 juni 2016 / 6:34 AM

  Oh, ziet er leuk uit! Ik probeer op mijn eten te letten, maar meestal wijk ik er al snel van af. Misschien kan dit boek me helpen!

 2. 12 juni 2016 / 7:37 AM

  Dit klinkt als een leuk kookboek! Ik wil zelf ook niet teveel suiker eten en het voordeel is dat ik totaal geen zoetekauw ben, maar toch zit het nog in meer producten dan ik zou willen.

 3. 12 juni 2016 / 8:31 AM

  Dit is echt een boek voor mij, ik ben steeds meer bezig met voeding. Ik koop eigenlijk alleen nooit boeken, zo zuinig als ik ben… Maar ik ga deze wel onthouden!

 4. 12 juni 2016 / 9:31 AM

  Leuk! Ik hou van leuke kookboeken, deze ken ik nog niet ik ga zeker op hun site kijken.

 5. 12 juni 2016 / 11:03 AM

  Wat een leuke review. Ik ben echt dol op kookboeken en deze ziet er dan ook heel mooi uit. Ik ben super benieuwd naar die wraptosti!

 6. 12 juni 2016 / 11:41 AM

  Alleen al van het uiterlijk van dit kookboek word ik vrolijk! 🙂 Deze komt op mijn wishlist, haha. Ik ben vooral benieuwd naar de appeltaart anders!

 7. 12 juni 2016 / 12:40 PM

  Wat een leuk kookboek, word er helemaal enthousiast van! Leuk om in de vakantie er wat leuke dingen van uit te maken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.