Home » TAG | Wat als …

TAG | Wat als …

 

Hello! Hebben jullie gisteren ook zo genoten van het zomer zonnetje? Ik vind het zo fijn dat de zomer toch nog weer een beetje terug gekomen is. Het kon daarom ook niet anders dan dat ik gisteren veel buiten te vinden was.

Maar naast dat ik gisteren aan het zonnen was, ben ik ook even achter de computer gekropen om weer een leuke TAG te maken. En dit keer bevat de TAG allerlei “Wat als …”-vragen. Nieuwsgierig naar de vragen en antwoorden? Hier komen ze!

 

Wat als je voor één dag elke willekeurige persoon zou kunnen zijn, wie zou je dan kiezen?

Ik ben altijd wel nieuwsgierig geweest naar het leven van Lauren Conrad. Op één of andere manier heb ik het idee dat zij een heel leuk, veelzijdig leven leidt. Daarnaast ben ik ook wel erg benieuwd hoe het leven er van Kate Middleton uitziet.

 

Als je zou reïncarneren als een dier, welke zou het dan zijn?

Ik ga voor de olifant. De olifant is mijn lievelingsdier en ik vind hem zo mooi. Daarnaast vind ik het ook zo schattig om te zien hoe olifanten in een groep leven, vooral als ze zorgen voor een baby olifantje.

 

Als je een feestje zou geven, wat voor één dan ook, wat voor feestje zou het dan zijn, en ter gelegenheid waarvan?

We hebben een keer een verkleedfeestje georganiseerd. Iedereen was verkleed als een filmpersonage en dit was zo grappig! Ik kan het iedereen aanraden.

Wat mij nu heel leuk lijkt is het organiseren van een Kerstfeest. Het lijkt me heel gezellig om een keer een uitgebreid diner samen te stellen en deze op een mooi gedekte tafel te serveren. Kerstmuziek aan, cadeautjes onder een Kerstboom en genieten maar!

 

Als je de loterij zou winnen, wat zou je dan als eerste doen?

Als eerste zou ik een reis boeken en dan zo veel mogelijk verschillende landen bezoeken. Het liefst zou ik dan naar de Malediven gaan of een keer naar Las Vegas.

 

Wat als je een boek uit mocht brengen, wat voor boek zou het dan zijn?

Dat zou een kookboek worden. Ik ben dol op kookboeken en hoe tof zou het zijn om je eigen kookboek uit te brengen!

 

 

Wat als je voor één dag een man zou zijn?

Oh, wat lastig! Ik vind het namelijk echt super leuk om een vrouw te zijn. Maar als ik zou moeten kiezen dan zou ik met een groep vrienden een keer op stap gaan om het uitgaansleven een keer van een andere kant te kunnen zien.

 

Wat als je één dag uit je leven zou je opnieuw mogen beleven. Welke zou dit dan zijn?

Mijn trouwdag! Die is echt veel te snel voorbij gegaan. Maar ook de dag dat mijn man mijn ten huwelijk vroeg zou ik nog wel een keer over willen doen. Dat voelde zo bijzonder!

 

Wat als je verplicht zou moeten verhuizen naar het buitenland. Naar welk land zou dat dan zijn?

Engeland. Ik ben er nog nooit geweest, maar ik heb het gevoel dat Engeland echt heel leuk vind. Leuke mensen, een grappig taaltje, mooie gebieden. Ja, ik zou voor Engeland gaan.

 

Wat als je uit ieder beroep zou mogen kiezen, wat zou je dan willen zijn?

Zangeres! Het lijkt me zo gaaf om samen met een band op een podium te staan en te zien dat een grote groep mensen onze muziek meezingt. Dat voelt vast heel tof!

 

Wat als je elk celebrity zou mogen kiezen, met wie zou je dan op date gaan?

Dan zou ik op date gaan met Nico Hulkenberg. Dit is een Duitse autocoureur. Helaas spreek ik totaal geen Duits, maar het is vast leuk om naar hem te kijken.

Delen:

11 Reacties

 1. 24 augustus 2017 / 8:08 AM

  Nieeeet! Wat leuk om te lezen dat jij ook zo dol bent op olifanten! Het zijn ook mijn favoriete dieren. <3 Als ik een eigen boek uit zou mogen brengen zou het een nagellakboek zijn of een eigen chicklit (ik ben ooit eens begonnen met schrijven).

 2. 24 augustus 2017 / 8:12 AM

  Jaa, Josh Duhamel…dat is zo’n leuke en knappe acteur! Wat grappig dat je nu al fantaseert over het organiseren van een kerstfeest! En Engeland lijkt mij ook zo’n heerlijk kneuterig land om te wonen. Als ik echt zou moeten verhuizen naar het buitenland, zou ik ook daarnaartoe gaan 🙂

 3. 24 augustus 2017 / 8:24 AM

  Wat een leuke tag! Oeh de acteur uit safe haven is heel erg leuk!
  Liefs,
  Evelien

 4. 24 augustus 2017 / 10:53 AM

  Wat een leuke tag! Het lijkt me ook bijzonder om je trouwdag opnieuw mee te maken, maar dan als gast oid. Dat je van ‘buitenaf’ mee kan kijken!

 5. 24 augustus 2017 / 4:59 PM

  Ah, safe haven is zo’n mooie film! Leuk dat je voor de olifant gaat, olifanten zijn geluksbrengers, zeggen ze, dus dat past wel bij je!

 6. 25 augustus 2017 / 11:25 PM

  Hele leuke tag! Grappig dat je naar Engeland wilt verhuizen als het zou moeten. Ik heb er een poosje gewoond maar vind het 3x niks. Ik ga je tag overnemen 😀

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.