Home » Picture Blog | Pumpkin Spice Latte & herfst!

Picture Blog | Pumpkin Spice Latte & herfst!

Untitled-1-copy1

 

Goedemorgen! Het is vandaag een heerlijke luie zondag. Ik ga waarschijnlijk vandaag niet zo veel doen, hoewel het mij wel heel leuk lijkt om eventjes naar het bos te gaan. Ik hoop dat de bladeren al mooi verkleurd zijn en dat er al een mooi herfst sfeertje in het bos hangt.

In de tussen tijd kunnen jullie kijken naar een nieuwe Picture Blog. Gisteren heb ik mijn camera weer met mij mee gedragen en heb ik weer een aantal foto’s gemaakt. Benieuwd hoe mijn dag eruit zag? Hier komen de foto’s!

 

DSC_1215-copy

 

Ik begon de dag met een lekker kopje herfst thee. Deze thee is mijn favoriete thee van dit moment. En het leuke is dat ieder theezakje een vraag heeft die je jezelf kunt stellen. Aan dit theezakje hing een kaartje met de vraag “Was er een dag dat je gehuild hebt van geluk?”. Het zijn stuk voor stuk hele leuke vragen waar je best wel over na moet denken.

Voor diegene die nieuwsgierig zijn: Ja, ik heb pas nog gehuild, toen mijn vriend mij ten huwelijk vroeg.

 

DSC_1221-copy

 

Ondertussen besloot ik een aantal tijdschriften te gaan lezen. De stapel was in middels best wel groot geworden, dus kon ik wel eventjes vooruit.

 

DSC_1462-copy

 

Na het lezen van de tijdschriften besloot ik naar de supermarkt te gaan. Het was zonnig herfst weer, dus ik droeg deze lekkere dikke sjaal en deze hoed.

 

DSC_1465-copy

 

Ook droeg ik deze sieraden. Ik ben nog steeds helemaal weg van mijn Daniel Wellington horloge. Maar ook de armband van Lucardi vind ik heel mooi. Helaas weet ik niet waar ik de oorbellen gekocht heb, maar ik vermoed bij V&D.

 

DSC_1382-copy

 

Speciaal voor mijn collega’s nam ik een Caramiataartje mee. We zijn dol op zoete dingen en dit taartje is zo lekker! Het is een soort van boterkoek met karamel en walnootjes. Jammie!

 

DSC_1011-copy

 

Van de week kocht ik deze Pumpkin Spice Latte bij de Jumbo. Hij is best lekker en past ook perfect bij de herfst. Wel moet ik zeggen dat hij niet super bijzonder is. Je proeft de specerijen niet heel erg goed. Starbucks wint het ervan!

 

DSC_1456-copy

 

Maar toch is het lekker om af en toe te nemen. Daarom pakte ik één van mijn favoriete mokken en ik ging er even lekker van genieten. Onder tussen ging ik aan de slag voor mijn blog.

 

 DSC_1478-copy

 

‘s Middags kwam mijn vriendinnetje langs. Ze had een aantal hele leuke cadeautjes meegenomen! Gerbera’s en een etagère van Riverdale vol met chocolaatjes. Wat kent ze mij toch goed! Haha

 

DSC_1223-copy

 

Aan het eind van de middag, ging ik de was doen. Ik haalde het dekbedovertrek van mijn lakens af en Spice ging direct een nestje bouwen. Zo schattig!

 

DSC_1375-copy

 

De dag sloot ik af met een Ben & Jerry’s! Ik had voor mijn vriend en mij een bak gehaald. En tijdens de serie Nashville (kennen jullie die trouwens?) heb ik hem voor de helft op gegeten. Mmmm!!!

  Fijne zondag!

 

Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.