Home » Relaxtips voor de herfstvakantie

Relaxtips voor de herfstvakantie

1

 

Het is tot nu toe best wel een lekkere, warme herfst. Heerlijk! Helemaal als je nu herfstvakantie hebt. Na weken hard leren op school is het eindelijk weer tijd om een pauze te nemen. Vakanties zijn de momenten om even op te laden, zodat we daarna weer met voldoende energie ertegenaan kunnen. Maar ook om je vrije tijd te besteden aan leuke dingen, waar je normaal niet zo snel aan toe komt!

Daarom heb ik een lijstje gemaakt met dingen die je tijdens de herfstvakantie kunt gaan doen. Benieuwd? Check hieronder de tips voor een hele leuke herfst(vakantie)!

 

♥ Kledingkast opruimen

Nu we weer richting de winter gaan, worden onze kleertjes ook weer wat dikker. Dit betekend dat de zomerkleding weer plaats kan gaan maken voor onze winterkleding. Tijd dus om je kledingkast op orde te brengen!

♥ DIY-en

Op internet vind je ontzettend veel leuke DIY’s. Neem daarom een kijkje op bijvoorbeeld Pinterest en ik weet zeker dat je de hele dag creatief bezig kunt zijn! (Mocht je trouwens niets leuks vinden, neem dan een kijkje op mijn blog. Ik heb namelijk ook nog een aantal leuke DIY’s voor je klaar liggen die erg gemakkelijk zijn!)

♥ Serie kijken

Ik vind het zelf heel erg leuk om een serie te kijken. Helemaal als je de hele serie vanaf het begin tot het eind kunt afspelen. De vakantie is daar een perfect moment voor!

 

2

 

♥ Bakken

Een cake, koekjes of cupcakes zijn het lekkerste als je ze zelf maakt. Duik daarom de keuken in en laat het hele huis ruiken naar jouw zelfgemaakte baksels!

♥ Je slaapkamer veranderen

Het kan soms zo zijn dat je je slaapkamer een beetje gewoontjes gaat vinden. Om er voor te zorgen dat je weer helemaal tevreden over jouw domeintje bent, is het een goed idee om je kamer een beetje te gaan veranderen. Als je je bed anders neer zet kan het er al heel anders uit zien. Wil je het groot aanpakken met een ander kleurtje verf en andere accessoires, dan is het misschien ook wel heel leuk om van te voren een collage te maken

♥ Ga er op uit

Ga er een dagje op uit door bijvoorbeeld te gaan winkelen of naar een pretpark te gaan. Ik vind het zelf altijd erg leuk om met de trein naar een leuke stad te gaan en daar te gaan winkelen. Download wat leuke reisspelletjes om samen met je vriendinnen in de trein op je telefoon te spelen. Met een reis-proof Galaxy Alpha cover blijft je smartphone makkelijk op je schoot liggen. En mocht je trouwens altijd je make-up spulletjes bij de hand willen, ga dan voor de Asus Memo Pad 10 hoes. Hier kun je kleine producten kwijt, zoals een lippenbalsem of eau de toilette-tester. Handig voor als je weer naar school gaat.

♥ Boek of tijdschriften lezen

Ikzelf vind het altijd heerlijk om te lezen of lekker door tijdschriften te bladeren. In de vakantie heb je daar extra veel de tijd voor kun je met een kopje thee dit op je eigen gemakje doen. Een boek dat ik echt een aanrader vind is ‘Een weeffout in onze sterren”. Die is echt heel mooi! Wat ook heel handig is, is een audioboek. Deze leest het boek voor. Ideaal toch! Doe daar dan een Asus Transformer pad hoes omheen. Dan krijg je nog een beetje het gevoel dat je een echt boek in handen hebt.

 

831556e34c3dfab65ff43b392937410b

 

♥ Nieuwe make-up looks uitproberen

Wil je er na de vakantie helemaal geweldig uit zien? Ga dan met make-up aan de slag om jouw nieuwe make-up look te maken. Probeer kleuren uit en bekijk tutorials op internet voor inspiratie.

♥ Een hightea organiseren

Organiseer een hightea en vraag je vriendinnen of ze willen komen. Regel wat hapjes en een pot thee en vraag of je vriendinnen ook iets lekkers mee willen nemen.

♥ Spullen op marktplaats zetten

Geld verdienen zonder dat je een baantje hebt? Zet dan spullen op marktplaats! Denk bijvoorbeeld aan kleding die je niet meer past of leuk vindt, boeken, dvd’s of schoenen.

♥ Oude spelletjes gaan doen

Als het buiten vies weer is, is het ideaal om een spelletje te gaan doen. Je kunt natuurlijk voor een leuk bord spel gaan, maar als je niemand hebt om het spel mee te spelen dan zijn spelletjes als bijvoorbeeld Rollercoaster of de Sims echt super leuk!

Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.