Home » Picture Blog | Op Bo en Hammie passen & gratis Pumpkin Spice Latte

Picture Blog | Op Bo en Hammie passen & gratis Pumpkin Spice Latte

Naamloos

 

Goedemorgen! Ik heb weer een nieuwe Picture Blog voor jullie. Ik heb mijn camera weer bij de hand gehouden en foto’s gemaakt van mijn dag. Zo was ik gisteren de oppas van twee lieve diertjes, ging ik samen met een vriendin foto’s maken en ontdekte ik een bon voor een gratis Pumpkin Spice Latte bij Starbucks

Benieuwd hoe mijn dag eruit zag? Hier komen de foto’s!

 

DSC_1105 copy

 

Ik moest al vroeg op pad, want ik zou op de hond van mijn ouders en de hamster dan mijn zusje passen. Oké, de hamster red zich wel, maar Bo de hond is al wat ouder en kan daarom moeilijk alleen zijn. Maar dat vond ik natuurlijk helemaal niet erg, want beide dieren zijn erg schattig.

 

DSC_0209 copy

 

Bij mij ouders ging ik aan de slag met mijn nieuw blog (binnenkort meer hier over) en ging ik de nieuwe CosmoGirl lezen. Op de cover van de CosmoGirl zat een kaartje voor een gratis PSL van Starbucks. Yay!

 

DSC_0213 copy

 

Helaas is er bij mij geen Starbucks in de buurt, dus moet ik binnenkort maar eens een leuk uitje plannen. Ik zat zelf te denken aan Amsterdam. Kan ik gelijk even een kijkje gaan nemen bij de nieuwe Victoria’s Secret winkel en kan ik nieuwe foundation halen bij KIKO.

 

IMG_20151007_102557 copy

 

Na eventjes aan mijn blog gewerkt te hebben, was het tijd om een wandeling te gaan maken met Bo. Het was echt heerlijk om buiten te wandelen. Het zonnetje scheen en overal lagen mooie herfstbladeren.

 

P1090894 copy

 

Dit is trouwens het domeintje van Hammie de hamster. Hij was in zijn huisje gekropen, waardoor ik hem niet op de foto kon zetten. Maar het is echt een schatje. Hij klimt regelmatig aan de tralies van zijn hok en dan kun je hem lekker over zijn buikje kriebelen.

 

IMG_20150929_120111 copy

 

Ik laat mijn pakketjes altijd bij mijn ouders bezorgen, dus het komt nog wel eens voor dat ik naar huis ga met een aantal leuke verrassingen. Dit keer gingen er twee pakketjes met mij mee naar huis. Uiteraard komen de inhoud van deze pakketjes binnenkort op mijn blog.

 

DSC_0243 copy

 

Aan het eind van de middag ging ik samen met Jorien foto’s maken voor mijn blog. Het was de eerste keer dat ze met mij mee ging en het ging gelijk al helemaal goed. Nogmaals bedankt voor de foto’s, Jorien!

 

DSC_0219 copy

 

Hoe schattige is deze Snowglobe! Ik vond hem bij de Action en hij kostte volgens mij rond de €1,50. Goedkoop hè! Het is dan nog geen winter/kerst, maar toch wilde ik hem al graag hebben.

 

DSC_1591 copy

 

’s Avonds aten we spaghetti met Bolognese saus. Normaal gesproken koop ik bijna nooit pastasaus uit een pot, maar ik vond deze pot er zo leuk uitzien. Hij gaf mij echt een beetje het gevoel van Italië.

 

 

Delen:

9 Reacties

 1. 8 oktober 2015 / 5:12 AM

  Leuk dat je op 2 huisdieren had opgepast.
  Mooie foto’s.

  Fijne dag Xoxo

  • The Beauty Magazine
   Auteur
   8 oktober 2015 / 5:23 PM

   Haha, dankjewel! 😀

 2. 8 oktober 2015 / 6:30 AM

  Die sloffen!!! Waar heb je die gekocht? Daar zou ik mijn dochter zo mee kunnen verrassen ! 🙂

  • The Beauty Magazine
   Auteur
   8 oktober 2015 / 5:23 PM

   Ik heb ze bij Van Haren gekocht. 😀

 3. 8 oktober 2015 / 7:16 AM

  Wat een heerlijk dagje! Leuk dat een vriendin je heeft geholpen met foto’s voor je blog, ik ben nu al benieuwd naar het resultaat. En wat lekker van die pumpkin spice latte, als je hem hebt gehad moet je maar laten weten of die lekkers was, ik ben er zo benieuwd naar!

 4. 8 oktober 2015 / 8:19 AM

  Die sloffen lijken me heerlijk. Lief dat een vriendin je geholpen heeft en dat het ook meteen goed ging :-)! Ik ben nu zo benieuwd naar de PSL, daar hoor ik altijd lyrische verhalen over!

 5. 8 oktober 2015 / 11:12 PM

  Leuk overzichtje, zoals altijd prachtige foto’s 🙂
  X

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.