Home » Hoe voelt het om verloofd te zijn

Hoe voelt het om verloofd te zijn

Vroeger droomde ik wel eens van het moment dat ik ten huwelijk gevraagd zou worden. Hoe zou dit gaan? Hoe zou ik reageren? En waar zou dit gebeuren? Het voelde als iets heel bijzonders. Mijn Prince Charming zou op zijn knieën gaan en mij de liefde verklaren. Deze gedachte alleen al zorgde ervoor dat ik met mijn hoofd in de wolken rondliep.

In middels zijn wij nu iets langer dan een maandje verloofd en iedere dag kan ik zo genieten van dit gevoel. Bij het zien van mijn verlovingsring krijg ik een glimlach op mijn gezicht. Hier droomde ik vroeger van en nu is het gewoon werkelijkheid geworden. Wauw! Ik blijf het zo mooi vinden dat mijn vriend mij gevraagd heeft om de rest van mijn leven bij hem te blijven. Natuurlijk was ik dit al van plan, maar toch is het helemaal geweldig als dit door de liefde van je leven bevestigd wordt.

Voorbereiding

Het lijkt me geweldig om over iets korter dan een jaar het “ja-woord” uit te spreken, maar het lijkt mij ook heel erg spannend. Eerlijk gezegd krijg ik het af en toe zelfs Spaans benauwd als ik aan “het moment” denk. Als alles maar goed zal gaan, iedereen het na zijn zin zal hebben en wij de dag van ons leven zullen hebben. Er moet zo veel voorbereid worden, waardoor ik soms echt moet zoeken waar ik moet beginnen. Zo moeten we nu eigenlijk al een locatie reserveren, een ceremonie meester aanstellen, de getuigen op de hoogte stellen en de uitnodigingen maken. Genoeg te doen dus. Maar gelukkig hebben we al veel ideeën en krijg ik van al mijn vriendinnen en familie zo veel tips en hulp, dat het vast helemaal goed gaat komen.

Als jullie het leuk vinden dan kan ik een keer een soort van Moodboard-post maken met allerlei ideetjes die ik in mijn gedachten heb.

Benieuwd hoe mijn vriend/verloofde mij ten huwelijk gevraagd heeft? Neem dan een kijkje bij dit artikel!

Delen:

10 Reacties

 1. chucky1012
  7 oktober 2015 / 5:26 AM

  Leuk artikel 😉
  Kan begrijpen dat je zenuwachtig bent maar dat de voorbereidingen leuk zijn.

  Xoxo

 2. 7 oktober 2015 / 6:05 AM

  Heel leuk. Laat dat moodboard maar komen, leuk!

 3. 7 oktober 2015 / 6:24 AM

  Kan me heel goed voorstellen dat het een beetje een dubbel gevoel is, heel erg leuk, maar ook super spannend! En ook al is de dag niet ‘ perfect’ , ik weet zeker dat jullie samen en iedereen die er maar bij is een heerlijke en geweldige dag zullen gaan krijgen. Ik ben ontzettend benieuwd naar alles wat jullie gaan regelen en uitzoeken, dus kom maar op met je moodboard!

 4. 7 oktober 2015 / 7:27 AM

  Het lijkt mij ook een heel bijzonder gevoel <3 Maar kan mij ook goed voorstellen dat de verlovingstijd erg veel stress met zich mee brengt! Ik ben heel benieuwd naar je ideetjes, dus ik kijk al uit naar je moodboard <3

 5. 7 oktober 2015 / 12:55 PM

  Wat een heerlijk gevoel he! Ik vond het ook enorm leuk om alles te regelen, maar er komt ook een hoop stress bij kijken. Een ceremonie meester is echt wel nodig, zeker ook voor de grote dag. Dan kunnen jullie lekker genieten en hij/zij regelt alles eromheen.. ook als er iets fout gaat! Ik ben enorm benieuwd naar je moonboard.. kom maar op 🙂

 6. 7 oktober 2015 / 1:45 PM

  Wat leuk! Heel veel succes bij het plannen van jullie huwelijk!

  Liefs

  xoxo

 7. 7 oktober 2015 / 3:28 PM

  Ik vind het zelf ook heerlijk om verloofd te zijn. Het voelt toch net iets specialer.

 8. 7 oktober 2015 / 8:57 PM

  Leuk artikel, ik wens jou veel succes met het plannen van jullie huwelijk 🙂
  X

 9. 15 oktober 2015 / 10:29 AM

  Ik weet nog dat ik op jouw vorige artikel gereageerd had met ‘wauw, klinkt als een droomaanzoek!’..
  Toevallig heeft mijn vriend mij ook ten huwelijk gevraagd nadien! 😀
  Op 23 september, op vakantie in Tenerife, bij de zonsondergang! 😀
  Wij hebben geen foto van het moment zelf, maar het blijft inderdaad heel bijzonder. Ik vind mijn ring ook echt geweldig! Gisteren kwam mijn artikel online waarin ik het aankondigde! 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.