Home » Pickwick Tea Topics TAG

Pickwick Tea Topics TAG

Gisteren werd ik door Lindsey gevraagd om de Pickwick Tea Topics Tag te gaan doen. Ben je een theedrinker dan weet je waarschijnlijk in middels dat er aan ieder theezakje van Pickwick een leuke ‘Tea Topic’ hangt. Lindsey kwam om het dee om deze leuke vragen te bewaren en er antwoord op te gaan geven. Super leuk!

Ik ben zelf echt dol op thee, dus ik heb al meerdere vragen voorbij zien komen. Helaas heb ik de vragen niet bewaard, dus heb ik een paar theezakjes uit mijn theedoos geplukt. En dit leverde uiteindelijk een aantal hele leuke vragen op. Benieuwd naar de Pickwick Tea Topics TAG? Hier komen mijn vragen en antwoorden!

Wat is je favoriete gerecht?

De eerste vraag is gelijk een leuke vraag! Ik ben namelijk dol op eten. Haha! Maar mag ik ook meerdere antwoorden geven? Ja? Fijn! Want ik kan natuurlijk niet kiezen. Oké, ik zal het bij drie gerechten houden:

1. Pizza! Dat vind ik zo lekker! En dan bedoel ik niet die diepvries pizza die je in de supermarkt kan kopen, maar echte verse pizza. Yummy! Ik vind het daarom ook echt heel leuk om uiteten te gaan bij een Pizzaria. Daar maak je me echt blij mee (Ik hoop zo dat mijn vriend dit leest, haha) En om het helemaal perfect te maken wil ik ooit nog een keertje Pizza eten in Italië.

2. Kaasfondue. Een paar weekjes terug hebben we met een groep vrienden gekaasfondued. Dit was zo gezellig en ontzettend lekker! Wel moet ik zeggen dat je voor de kaasfondue moet gaan zonder wijn. Deze is een stuk minder zuur en echt onweerstaanbaar. Ik haal het altijd bij de Aldi. Stokbroodje erbij, chippies, komkommer, tomaatjes en genieten maar!

3. Andijvie stamppot van mijn moeder. Ik maak dit zelf nooit, maar dit blijft mijn favoriete gerecht van vroeger!

Wanneer vind je iemand oud?

Nu ik over deze vraag nadenk realiseer ik mij dat het beeld van “oud zijn” met de jaren veranderd. Vroeger dacht ik altijd dat wanneer mijn ouders 40 jaar zouden zijn, dat ze oud waren. In middels besef ik dat dat natuurlijk helemaal niet oud is. Maar wanneer ben je dan wel oud? Hmm… Ik denk dat het klopt wat ze zeggen; “Je bent zo oud als je je voelt”. Er zijn genoeg omaatjes die nog vol energie zitten en waarschijnlijk ook nog wel een paar jaartjes leven. Maar in het verzorgingshuis naast mijn werk zie ik ook mensen die Alzheimer hebben en nog maar net 50 jaar zijn. Dat maakt mij soms wel verdrietig. Daarom ben ik er een voorstander van om van iedere dag te genieten!

Wat is je ergste nachtmerrie?

Ik heb niet echt vaak een nachtmerrie, maar eentje waardoor ik zeker wakker zal schrikken is wanneer ik zal gaan stikken. Het lijkt me zo erg! Brrr…!

Heb je afgelopen week iets nieuws geleerd?

Afgelopen week heb ik heel veel nieuwe dingen geleerd. Zoals jullie waarschijnlijk wel weten heb ik sinds twee weken een nieuwe baan. Bijna alles is nieuw voor mij, waardoor ik wel wat nieuwe dingen moest leren. Maar gelukkig krijg ik het al aardig onder de knie.

Welke superkracht zou je het liefst willen hebben?

Haha, wat leuk! Uhmm… Ik denk dat ik zou willen vliegen. Dat lijkt me echt heel handig. Want zodra je zere voeten hebt, sla je je vleugels uit (of gebruik je een andere manier om te kunnen vliegen) en kunnen je voetjes even rusten.

Wat is het laastst dat je doet voor je gaat slapen?

Voor ik in mijn bedje duik poets ik eerst mijn tanden, reinig ik mijn gezicht en ruim ik mijn kamer op. Wanneer ik voor mijn blog bezig ben geweest is mijn kamer namelijk echt een beetje een chaos. Overal liggen producten, tijdschriften en andere dingetjes die ik bijvoorbeeld voor mijn foto’s gebruikt heb. Het voelt niet fijn als het dan nog een rommeltje is.

Vervolgens ga ik naar bed, kijk ik nog eventjes op mijn telefoon (Instagram en Pinterest) en klets ik nog wat met mijn vriend.

Dit waren mijn antwoorden op de Pickwick Tea Topics TAG. Hierbij wil ik drie andere bloggers taggen, namelijk:

Zoals Lindsey ook zei; Je kan deze vragen over nemen, maar het zou ook erg leuk zijn als je je eigen vragen zou gebruiken. Zet daarom de waterkoker aan en kijk welke vraag er bij jullie op de labeltjes staat.

Mocht je benieuwd zijn welke vragen Lindsey aan haar theezakje had hangen en welke antwoorden zij er op gegeven heeft? Neem dan een kijkje op haar mooie en gezellige blog!

Bedankt voor het Taggen, Lindsey!

Delen:

11 Reacties

 1. 2 februari 2016 / 5:33 AM

  Wat een ontzettend leuke tag! De vragen vind ik ook niet standaard, dus extra leuk en interessant om te lezen!

 2. 2 februari 2016 / 5:36 AM

  Wat heb je de tag leuk gevuld met leuke vragen. Mijn kamer mag ook echt geen grote rommel zijn, anders kan ik niet rustig slapen!

 3. 2 februari 2016 / 7:01 AM

  Zoals ik al zei bij de blog van Lindsey: zó een leuke tag! En wat fijn om je antwoorden te lezen! (:

 4. 2 februari 2016 / 8:08 AM

  Aah zo leuk!! Je hebt hem zelf ook super leuk ingevuld! Tof dat jij hem ook weer doorgeeft! 🙂

 5. 2 februari 2016 / 10:38 AM

  Zo leuk! 🙂 ik heb er ook over nagedacht om deze te bewaren, maar heb ik helaas niet gedaan.. en volgens mij zijn ze ook weer gestopt ?

 6. 2 februari 2016 / 11:43 AM

  Hihi wat een leuke tag, ik ken het wel maar heb geen thee hiervan haha 😉 Bedankt voor het taggen!!

 7. 2 februari 2016 / 3:10 PM

  Je hebt hem ontzettend leuk ingevuld en lief dat je mij hebt getagd. Deze tag past wel bij mij 😛

 8. 2 februari 2016 / 7:56 PM

  Leuke en interessante vragen/antwoorden!

 9. 2 februari 2016 / 9:16 PM

  Wat een leuke tag, je hebt de tag leuk ingevuld 🙂
  Wat lief dat je mij hebt getagt, maar ik drink eerlijk gezegd nooit thee!
  Geef mij maar een heerlijke warme chocomelk ❤️
  X

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.