Home » De leukste dingen van 2019

De leukste dingen van 2019

Ik kan alleen maar zeggen dat ik het ongelofelijk vind dat er nu al weer een jaar voorbij is. Wat is dat snel gegaan! Vooral de laatste maanden zijn voor mijn gevoel nog sneller gegaan, dan de eerste maanden. Maar toch lijkt het ook nog heel kort geleden dat we 2018 afsloten en 2019 in gingen. En nu is 2019 al weer verleden tijd. Bizar, toch?

Als ik terug kijk naar 2019, dan was het een vrij rustig jaar. Geen toffe reisjes, geen events, geen gave tripjes, maar in plaats daarvan ben ik vooral veel dicht bij huis geweest. En eigenlijk was het wel heel fijn om een jaartje heerlijk tot rust te komen. Maar toch heb ik nog wel een paar speciale dingen meegemaakt. Ik heb ze onder elkaar gezet.

De laatste maanden van mijn zwangerschap

Aan het begin van dit jaar gingen de laatste maanden in. Mijn lieve moeder, schoonmoeder, zusje en mijn schoonzus verrasden mij met een uitgebreide hightea. Lekker zoete hapjes, hartige hapjes, heel wat thee en cadeautjes maakte deze leuke verrassing helemaal compleet. Het was zo lief! En ik had het totaal niet verwacht.

Wat ik wel verwacht had was een tweede hightea bij mijn zusje. Mijn zusje vindt het erg leuk om dit soort dingen te organiseren, dus was ook deze hightea tot in de puntjes in elkaar gezet. Het was heerlijk en super gezellig!

Het ontwerpen van het geboortekaartje

Bij een geboorte hoort natuurlijk ook een geboortekaartje. Na lang speuren op het internet, Pinterest en Instagram had ik nog steeds geen perfect kaartje gevonden. De tijd begon te dringen, dus ben ik uiteindelijk zelf aan de slag gegaan.

De geboorte van ons dochtertje

Twee weken en 4 dagen eerder dan gepland werd ons dochtertje geboren. Een bevalling leek me enorm heftig en pijnlijk, maar achteraf vond ik het ook geweldig om mee te maken.

De bruiloft van onze vrienden

Op 28 juni trouwden onze vrienden op een mooi landgoed. Alles was erg leuk georganiseerd en ze zagen er prachtig uit. Het was een feestje om nooit te vergeten!

De paasbrunch bij mijn zusje

Tijdens Pasen waren we allemaal uitgenodigd om te brunchen bij mijn zusje in de tuin. Net als de hightea die ze aan het begin van het jaar voor je georganiseerd had, was ook deze Paasbrunch heel erg gezellig. Lekkere broodjes, beleg, hapjes, drankjes. Het was heerlijk!

Onze fijne tuin

Afgelopen jaar hebben we onze tuin weer iets gezelliger gemaakt. We hebben mooie meubels en alle planten stonden in bloei, waardoor het een prachtig geheel is geworden. Ik kan dan ook niet wachten tot het weer voorjaar wordt en we weer van de tuin kunnen genieten.

tuin herfstklaar maken

Zeeland

Dit jaar zijn we voor het eerst net z’n drieën op vakantie gegaan naar Zeeland. Als kind ging ik ook tijd naar Zeeland, dus was het extra speciaal om dit nu met mijn eigen gezinnetje te doen. Het was heerlijk weer en echt genieten om weer aan de kust te zijn.

Pompoen boerderij

In Zeeland kwamen we spontaan langs een pompoen boerderij. Ik was nog niet eerder vrij een pompoen boerderij geweest en aangezien ik pompoenen heel erg leuk vind, konden we hier niet voorbij rijden. Natuurlijk nam ik ook een hele grote oranje pompoen mee naar huis.

Kerst

Dit jaar hebben we voor de eerste keer kerst bij ons thuis gevierd. We hebben een 4 gangen menu gekookt en een heel leuk spel gemaakt die we met z’n allen gespeeld hebben. Het was super gezellig én het was ook nog eens de eerste kerst met ons drietjes. Ook is het onze eerste Oud & Nieuw met ons drietjes. Heel burgerlijk, maar heel gezellig!

Via deze weg wil ik jullie allemaal heel veel liefde, gezondheid, warmte, geluk en plezier toewensen voor 2020!

Delen:

4 Reacties

 1. 1 januari 2020 / 8:06 AM

  Een heel mooi en gezond 2020 gewenst. Een mooi overzichtje van 2019!

 2. 2 januari 2020 / 12:45 AM

  Wat een mooie en ook bijzondere momenten heb je in het afgelopen jaar achter de rug. Met natuurlijk de geboorte van jullie dochtertje als hoogtepunt. Heel bijzonder ook om voor het eerst samen op vakantie te gaan! Hopelijk volgen er in het nieuwe jaar nog veel meer mooie momenten en bijzondere dingen.

 3. 2 januari 2020 / 12:38 PM

  Wat een prachtig jaar zeg, je hebt ook prachtige momenten met je volgers gedeeld. En daar zijn we allemaal dankbaar voor! Op een geweldig en liefdevol 2020

 4. 3 januari 2020 / 9:37 AM

  Wat een mooie, bijzondere en vooral liefdevolle hoogtepunten! Zo leuk dat je die met ons deelt. Ik wens jullie alle goeds toe voor het nieuwe jaar;-)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.