Home » Zo heb ik mijn getuigen gevraagd

Zo heb ik mijn getuigen gevraagd

 

Nu de bruiloft steeds dichter bij komt werd het wel de hoogste tijd om mijn getuigen te gaan vragen. Gelukkig wist ik vanaf het begin al wie ik hiervoor ging vragen. Een bruiloft is voor mij iets heel persoonlijk, dus ook mijn getuigen zouden de personen worden die het dichtste bij mij staan. Natuurlijk werden dit mijn moeder en mijn zusje. (Mijn vader heeft een andere rol). Ik moest alleen nog even bedenken hoe ik hun als getuigen zou gaan vragen.  

Op internet kom je de leukste dingen tegen om cadeau te geven aan je getuigen of aan je bruidsmeisjes. Toch vond ik het uiteindelijk nog best wel lastig om zelf iets uit te kiezen. Je komt op internet vaak make-up tasjes met tekst/naam naar keuze of een kimono met op de achterkant “bridemaid” tegen. En eerlijk gezegd betaal je daar ontzettend veel geld voor. Ik besloot daarom gewoon de stad in te gaan en op zoek te gaan naar leuke cadeautje om zelf een pakketje mee samen te stellen.

 

 

Cadeaupakketjes

Uiteindelijk kocht ik een aantal leuke dingetjes die ikzelf ook er leuk zou vinden. Wij lijken alle drie erg op elkaar, dus wist ik zeker dat ze de cadeautjes ook erg leuk zouden vinden.

In het pakketje zaten de volgende spulletjes:

– Een chocolade reep
– Een flesje wijn
– Een glazen etagère
– Een ketting (deze is helaas niet te zien op de foto)
– Een nagellakje
– Parfum Mademoiselle van Chanel

 

 

Het vragen van mijn getuigen

En toen was het tijd om ze te vragen. Lichtelijk gespannen ging ik eerst naar mijn moeder en mijn vader toe. Naast dat ik mijn moeder wilde vragen of zij getuigen wilde zijn, wilde ik mijn vader vragen of hij mij tijdens de ceremonie weg wil geven. Dit vind ik altijd zo mooi op bruiloften! Ook voor mijn vader had ik daarom een cadeaupakketje samengesteld. Hier zaten wat biertjes en wat lekkers in.

Hun beide reacties waren echt geweldig! Ze zagen het niet aankomen en vonden het heel erg leuk. Ze waren helemaal blij en mijn moeder kreeg zelfs wat tranen in haar ogen. Zo lief!

Vervolgens was het de beurt aan mijn zusje. En haar reactie was er echt eentje om nooit te vergeten! De tranen sprongen in haar ogen en ze was zo blij, dat ze me dagen er na nog berichtjes stuurde dat ze het zo leuk vond. Ik ben zo blij dat ik mijn ouders en mijn zusje gevraagd heb. Ze zijn zo belangrijk voor mij en dit maakt mijn bruiloft wel helemaal compleet!

 

 

Delen:

9 Reacties

 1. 23 april 2017 / 12:46 PM

  wat een super leuk idee 😀 zelf heb ik simpelweg mijn moeder gebeld en gevraagd of mijn vader het ook zou willen zijn :’)

 2. 23 april 2017 / 12:47 PM

  Dat is een erg origineel idee wat leuk zeg!

 3. 23 april 2017 / 7:37 PM

  Wat een superleuke pakketjes en zo bijzonder dat je je getuigen op deze manier hebt gevraagd! Superleuk ook om je zusjes enthousiaste reactie te zien 🙂

 4. 23 april 2017 / 9:24 PM

  Wat lief! En de pakketjes zijn ook super leuk gemaakt!

 5. 24 april 2017 / 8:21 AM

  Wat bijzonder zeg! Het lijkt mij al ontzettend mooi om van iemand getuige te mogen zijn, maar de manier hoe jij het hebt gevraagd maakt het extra speciaal. Heel mooi!

 6. 25 april 2017 / 8:56 AM

  Jaaaaa zoo lief en leuk en alles!!! Heel magisch <3 Een momentje die ik niet meer ga vergeten en de mooie producten herinneren mij er steeds weer aan!

 7. 25 april 2017 / 6:04 PM

  Oh wat een super lieve manier om je getuigen te vragen! Heel mooi ik dat je vader jou volgens traditie weg gaat geven. Ik vind dat vaak nog het mooiste momentje van de hele bruiloft hihi.

 8. 26 april 2017 / 9:21 PM

  Wat super leuk is deze…
  Weet nog goed dat ik mijn kleine zusje ook had gevraagd voor mijn getuigen te zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.