Home » Yay! Ik heb schoenen voor de bruiloft!

Yay! Ik heb schoenen voor de bruiloft!

 

Oh… Onze bruiloft komt nu wel steeds dichter bij! Ik moet eerlijk bekennen dat ik het toch wel heel erg spannend vind, want er zijn zo veel dingen waar ik mij nu al druk over kan maken. Is alles wel geregeld? Wat doen we als het regent? Hoe ziet de versiering er straks uit? Hoe komt de taart op de trouwlocatie? Ga ik niet flauwvallen tijdens de ceremonie? Haha, I know, ik kan soms een beetje paniekerig zijn. Maar het zou toch wel heel tof zijn als het “feestje” helemaal zo wordt als je gehoopt, toch?

In ieder geval kan ik al vertellen dat mijn “outfit” compleet is. Oké, ik moet nog wat bedenken voor mijn kapsel en make-up, maar mijn jurk, lingerie en mijn schoenen zijn geregeld. Helaas kan ik jullie mijn trouwjurk nog niet laten zien. En ook mijn lingerie is gewoon net-niet-wit met een kanten patroontje. Maar mijn schoenen daarentegen kan ik natuurlijk wel aan jullie laten zien!

 

 

Ik moet er wel bij zeggen dat het geen standaard bruidsschoenen zijn. Hier heb ik ook niet naar gezocht, omdat ik gelijk al dacht dat ik daar niet mee zou gaan slagen. Op één of andere manier trekken deze “room witte” schoenen met mini hakje mij niet zo aan en daarom heb ik er voor gekozen om gewoon op zoek te gaan naar leuke sandalen die ik naar de bruiloft ook nog kan dragen. En deze heb ik gevonden!

 

 

Delen:

18 Reacties

 1. 25 april 2017 / 6:45 AM

  Wauw, die zijn echt heel mooi! Ik weet zeker dat je er straks prachtig uit zal zien op de bruiloft 🙂

 2. 25 april 2017 / 7:14 AM

  Prachtige high heels 😉
  Fijn dat voor jouw de outfit compleet is voor de grote dag…..

  Xoxo

 3. 25 april 2017 / 7:54 AM

  Wat een prachtige schoenen! Inderdaad leuk dat het geen ‘standaard’ schoenen zijn. Heel mooi. <3 Ik moet voor mijzelf ook nog op zoek naar mooie schoenen voor onder mijn trouwjurk, maar ik moet er wel heel de dag op lopen, dus in mijn geval zal het of een klein hakje of geen hakje hebben hihi.

 4. 25 april 2017 / 8:57 AM

  Heel mooi zijn ze echt goed gevonden!
  Die gaan heel mooi staan bij de jurk!!

 5. 25 april 2017 / 8:58 AM

  Wat een prachtige schoentjes! Ik begrijp het helemaal hoor, zo’n mini-hak vind ik er ook niet mooi uit zien. Ze staan je vast geweldig! <3

 6. 25 april 2017 / 11:20 AM

  Wow echt hele gave schoenen! Denk dat het juist leuk is dat ze niet standaard zijn! Maar wow wat een hak! Ben altijd jaloers op mensen die daar mee kunnen omgaan!

 7. 27 april 2017 / 4:58 PM

  Super schoenen! Mooie schoenen voor een mooie vrouw!

 8. 28 april 2017 / 12:14 PM

  Tof dat je niet voor zo’n typische bruidsschoen gegaan bent! Die liggen nadien toch maar te verstoffen. Ik ben benieuwd naar de combinatie met de jurk!

 9. 9 mei 2017 / 8:47 PM

  Oh wauw ik ben echt verliefd. De kleur is zo mooi maar ook het model. Prachtig!

 10. 19 mei 2017 / 4:15 PM

  Geweldig mooi, prachtige kleur ook. Ik ben erg benieuwd naar je jurk;-) (wie niet haha;-)

 11. Shirley
  30 juni 2017 / 12:16 PM

  Mooie bruiloft and nice shoes 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.