Home » Mijn week | Bubbleberry, een hartje in mijn thee & onze trouwkaart

Mijn week | Bubbleberry, een hartje in mijn thee & onze trouwkaart

 

Mijn vriendin kwam maandag langs met dit leuke theezeefje. Ze had hem dubbel besteld, dus mocht ik deze hebben. Zo lief, want ik ben dol op thee. Vooral de thee van Dille & Kamille en van Sosstrene Grene vind ik erg lekker!

 

 

Zodra ik van mijn werk thuis kom vind ik het altijd erg leuk om even in de tuin te zitten. Ik heb allerlei plantjes in de tuin, waaronder dit Bubbleberry plantje. Deze aardbeitjes zijn lekker zoet en hebben een klein beetje de smaak van bubblegum. Zo grappig!

 

 

Het duurt nog wel eventjes voordat ik een schaaltje vol met aardbeien uit eigen tuin heb, dus kocht ik ook wat aardbeien in de supermarkt.

 

 

Eens in de zo veel tijd breng ik een bezoekje aan een kringloopwinkel. Ik vind het altijd leuk om op zoek te gaan naar spulletjes die een plekje bij mij in huis kunnen krijgen. Zo vond ik woensdag deze schattige kop en schotels. Perfect voor in mijn buffetkast! Op de foto ontbreekt er één kopje. Want deze heb ik aan mijn zusje gegeven.

 

 

Donderdag was het natuurlijk Hemelvaartsdag. De hele dag heb ik lekker met mijn vriend in de tuin gehangen. Aan het einde van de dag kwamen vrienden langs en gingen we samen pizza bestellen. Mmm!!

 

 

Hoe gaaf is dit kussen. Ik kwam hem tegen in een woonwinkeltje en gelijk vond ik hem helemaal geweldig. Helaas kostte hij €129,-, dus moest ik hem wel laten liggen.

 

 

Het ziet er misschien niet zo lekker uit, maar een smoothie met banaan en spinazie vind ik wel erg lekker. Helemaal met een zonnetje in mijn gezicht en een leuk boek erbij. Genieten maar!

 

 

De laatste dag voor het weekend was erg warm. Helaas hebben we op kantoor geen airco, waardoor het best warm was. Gelukkig viel het mee met de drukte, waardoor we ons niet zo veel hoefde in te spannen.

Onderweg naar huis kwam ik deze mooie struik tegen vol met prachtige witte bloemen.

 

 

Zaterdag ging ik samen met mijn vriend aan de slag om de uitnodigingen voor onze bruiloft te maken. We wilde er nog een touwtje en een eucalyptus takje aan vast maken, zodat het tijdlijntje onder het takje geschoven kon worden. Hierdoor werd het een leuk pakketje.

’s Avonds gingen we gezellig barbecuen met vrienden. Het was daar perfect weer voor!

 

 

Helaas lukte het ons zaterdag niet om de uitnodigingen ook nog te versturen en rond te brengen, dus besloten we dat zondag te doen. Het was zo leuk om allerlei leuke reacties te krijgen! Ik krijg nu echt heel veel zin in onze bruiloft!

 

Delen:

12 Reacties

 1. 31 mei 2017 / 6:37 AM

  Wat een heerlijke week, nog even tot de bruiloft!

 2. 31 mei 2017 / 7:19 AM

  Wat een leuk overzichtje en zo te zien heb je een fijne week gehad. Die kopjes zijn echt superleuk! Ik hoop ook al tijden nog eens zoiets in de kringloopwinkel te vinden.

 3. 31 mei 2017 / 7:44 AM

  Zo een fijne en leuke week had je.
  Geweldig dat jullie de prachtige trouwkaarten hadden bezorgd en gepost 😉

  Xoxo

 4. 31 mei 2017 / 8:51 AM

  Oh wauw wat een prachtige trouwkaarten hebben jullie uitgekozen. Helemaal mijn stijl!

 5. 31 mei 2017 / 10:29 AM

  Super leuke foto’s! Leuk dat je binnenkort aardbeien kunt eten uit je eigen moestuintje. Je trouwkaarten blijf ik echt fantastisch vinden!

 6. 31 mei 2017 / 12:12 PM

  Wat een leuke foto’s! Het was ook echt prachtig weer, dan ziet alles er natuurlijk nog stralender uit.

 7. 31 mei 2017 / 5:51 PM

  Wat een ontzettend leuke kaarten hebben jullie voor je bruiloft! En de bubbleberries, klinken echt lekker.

 8. 31 mei 2017 / 8:52 PM

  mijn aardbeienplantjes gaan ook nog niet zo hard dit jaar XD

 9. 3 juni 2017 / 10:52 AM

  Wat een leuke week! Prachtige trouwkaarten hebben jullie uitgekozen!

 10. 5 juni 2017 / 6:22 PM

  Oeh, het kussen is inderdaad prachtig. € 129 is ook wel een klein beetje boven mijn budget haha, voor een kussen dan. Je trouwkaarten zijn ook erg mooi geworden, heel chique en stijlvol.

 11. 27 september 2017 / 1:14 PM

  Wauw wat een mooie en stijlvolle trouwkaart!
  Groetjes,
  Jasmine

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.