Home » Mijn geweldige vrijgezellenfeest!

Mijn geweldige vrijgezellenfeest!

Afgelopen zaterdag was het zo ver. Nietsvermoedend werd ik door mijn zusje opgehaald om naar de stad te gaan. Echter kwam ze dit keer lopend, terwijl wij normaal gesproken altijd op de fiets gaan. “Vind je het erg om te lopen?” “Mijn fiets is namelijk stuk”. Ik vond het prima, dus liepen we rustig richting de stad. Tijdens de route naar de locatie kwamen we verschillende enveloppen tegen met daarin een heel schattig kaartje. Het was de bedoeling dat ik aan de hand van de tekst of afbeelding in het kaartje ging raden van wie het kaartje zou zijn. Vervolgens zou diegene dan tevoorschijn komen. Zo leuk bedacht! Want zo sloot er bij iedere enveloppe weer een vriendin bij de groep aan. Er werd zo veel gelachen, er werd confetti afgeschoten en werd ik steeds nieuwsgieriger naar wat er ging gebeuren. Het was zo spannend, maar ook weer zo geweldig om zo verrast te worden!

Eenmaal bij het park maakte mijn hart een sprongetje van geluk. Mijn lieve vriendinnen en (schoon)zusjes kennen mij zo goed! Ze hadden namelijk een high tea geregeld op een droomlocatie! Ik vind het altijd heerlijk om naar het park te gaan. Toch was er altijd nog één plekje in dit park te vinden waar ik nooit geweest was en dat was in het theekoepeltje. En laat dit theekoepeltje nu net voor ons gereserveerd zijn!

Om het koepeltje heen hingen ballonnen, honeycombs, flamingo’s en unicorns. Het was zo gezellig versierd en we hadden er ook nog eens stralend weer bij. Perfect! Daarnaast wist ik helemaal niet dat het theekoepeltje ook voor een hightea gebruikt kon worden. Ik dacht namelijk dat het een monumentaal pandje was. Het was daarom een extra, unieke verrassing en een droom die uitkwam toen ik zag dat de tafel in het koepeltje vol stond met allerlei lekkere hapjes, lieve theekopjes en prachtige rozen.

De hightea was echt geweldig! Alles zag er zo mooi uit! Romantisch, gezellig en sprookjesachtig. Mijn vriendinnen en ik houden allemaal erg van thee en natuurlijk van lekkere hapjes, dus dit was het perfecte uitje voor ons allemaal. De banketbakkerij en de Chocolaterie bij ons in de buurt had deze hightea geregeld, dus het kon ook niet anders dan dat de hapjes perfect zouden zijn. Van sandwich tot aan scones, van mini taartjes tot aan bonbons. En natuurlijk waren er eindeloos veel verschillende theesmaakjes aanwezig, waaronder “Champagne”, “Chai tea” en “Heide thee”. Er zo was veel keus, waardoor je soms echt niet wist wat je wilde proberen.

Mijn vriendinnen hadden boodschappen gedaan om na de High tea met z’n alleen nog lekker te gaan “picknicken” in het park. Ze hadden allemaal kleedjes op het gras neergelegd, leuke spelletjes bedacht en natuurlijk waren er ook nog bijpassende drankjes en hapjes aanwezig. Hugo (een vast drankje van mijn vriendinnen), cocktails, lekkere fruitsapjes, fruitspiesjes, snoepjes, etc.

Tijdens het picknicken had mijn vriendinnen een fotograaf geregeld en kon ik met iedereen op de foto. Eerst gingen we met z’n allen op de foto en vervolgens kon ik met iedere vriendin en mijn (schoon) zusjes apart op de foto. Zo gaaf om met iedereen een soort van “vriendinnen shoot” te doen! Ik ben ook zo benieuwd naar de foto’s! (de foto’s hiervan volgen nog)

Nadat we een lange tijd in het park rond gehangen hadden gingen we de stad in. Hier hebben we ons tot de late uurtjes nog vermaakt en heb ik natuurlijk samen met mijn vriendinnen gedanst op de Spice Girls. (Dit is een soort van traditie aan het worden).

Ik wil iedereen ontzettend bedanken voor deze geweldige, bijzondere, liefdevolle en sprookjesachtige dag! Ik vond het geweldig, ik heb zo veel gelachen en jullie hebben er voor gezorgd dat ik het perfecte vrijgezellenfeest gehad heb. Geen striptease acts, geen konijnenpak, maar gewoon een geweldige, gezellige dag met mijn lieve vriendinnen. Dank jullie wel, lieverds!

Delen:

18 Reacties

 1. 5 juni 2017 / 12:13 PM

  Het ziet er zo leuk en heel gezellig uit…..
  Nu is het echt al aftellen…..

  Xoxo

 2. 5 juni 2017 / 2:38 PM

  Wat ziet het er allemaal mooi en gezellig uit!

 3. 5 juni 2017 / 4:51 PM

  Het ziet er super leuk en schattig uit. Ik ben heel erg benieuwd naar de foto’s van de fotoshoot.

 4. 5 juni 2017 / 6:18 PM

  Zo’n bachelorette zouden ze mij ook mogen geven 🙂 Zag er erg leuk en mooi uit allemaal

 5. 5 juni 2017 / 6:20 PM

  Ah, wat een super bijzondere dag. Het ziet er allemaal zo mooi uit, helemaal Iris! Geweldig dat je de foto’s deelt!

 6. 5 juni 2017 / 6:29 PM

  Ooooooh wat leuk bedacht allemaal!
  Heel leuk die kaartjes en de versiering!

 7. 5 juni 2017 / 7:41 PM

  Wat gaaf zeg! Het klinkt als een geweldige dag!

 8. 5 juni 2017 / 9:00 PM

  Oh wauw wat een tof feest!!! Lieve vriendinnen heb jij <3

 9. 5 juni 2017 / 9:39 PM

  Ah wauw, wat zag dat er uit als een leuk feestje!
  Ooit hoop ik ook zo iets leuks mee te maken hihi

 10. 5 juni 2017 / 10:07 PM

  Wauw, zo gaaf dat je in het koepeltje een high tea had en zo’n gezellige vriendendag hebt gehad. Het ziet er echt heel leuk uit!

 11. 5 juni 2017 / 10:30 PM

  oh dat klinkt als een geweldig vrijgezellenfeest! <3

 12. 6 juni 2017 / 10:43 AM

  Wauw, zo leuk! En zo’n knappe locatie! Lijkt wel Alice in Wonderland. ♥

 13. 6 juni 2017 / 3:08 PM

  Wauw! Die high tea ziet er echt waanzinnig mooi uit zeg! Fijn dat je een leuke dag hebt gehad en helemaal naar je zin ook!

 14. 6 juni 2017 / 3:32 PM

  Wat super leuk geregeld allemaal! Het klinkt echt zo gezellig!

 15. 6 juni 2017 / 5:51 PM

  Aaaah zo leuk! Het ziet er echt supergezellig (en lekker) uit. Zo’n dagje lijkt mij ook veel leuker dan wanneer je allemaal gekke dingen moet doen of een striptease act ofzo. Gewoon gezellig met je vriendinnen en lekker eten. Heerlijk.

 16. 7 juni 2017 / 6:06 PM

  Wat een toffe verrassings dag! Super leuk wat ze allemaal georganiseerd hadden en super leuk versierd!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.