Home » Mijn magische moment op hout!

Mijn magische moment op hout!

DSC_1137 copy

 

Afgelopen zomer ben ik samen met mijn vriend naar Griekenland geweest. Het was een geweldige vakantie! Het was heerlijk weer, de omgeving was prachtig en het resort was perfect. Hierdoor ben ik ook echt helemaal verliefd geworden op dit mooie, unieke land.

Gisteren vertelde ik al dat ik afgelopen zomer naar Griekenland ben geweest en dat er daar iets heel bijzonders gebeurd is. Mijn vriend heeft mij daar namelijk ten huwelijk gevraagd. Met als smoes dat hij de zonsopgang wilde fotograferen/filmen, lokte hij mij mee naar het strand. Als fotografieliefhebber vond ik het een heel leuk idee en had is natuurlijk ook totaal niet door wat mij te wachten stond. En ja hoor, hij ging op mijn knieen.

 

DSC_1128 copy

 

Achteraf ben ik heel erg blij dat dit moment gefilmd is. Het is blijft geweldig om het terug te kijken en daarom leek het mij ook heel erg leuk om dit moment aan de muur te hangen. Daarom besloot ik een printscreen te maken van hét moment en deze op hout te bestellen.

 

DSC_1131 copy

 

In middels heb ik het product ontvangen en ik ben er zo blij mee! Het formaat van mijn Foto op hout is 30 bij 40 cm. Hij is gemaakt op Vurenhout en er zit een White wash overheen. White wash wil zeggen dat er een witte laag over het hout komt, waardoor de noesten en nerven van het hout minder zichtbaar worden. Persoonlijk vind ik dit mooier, omdat de kleuren dan beter naar voren komen.

 

DSC_1130 copy

 

Ondanks dat het een printscreen van een video is, vind ik de foto erg scherp en de kleuren heel mooi.
Aangezien de product uit meerdere plankjes bestaat is het verstandig om eerst te gaan kijken hoe de foto er uiteindelijk uit komt te zien. Het zou namelijk jammer zijn als de spleet net over je gezicht zou zitten.

 

DSC_0132 copy

 

Ik heb deze foto op hout besteld bij FotoOpHout.nl, waar je momenteel ook nog eens 20% korting krijgt. Normaal kost het €42,95, maar nu €34,36.

Mocht je trouwens willen lezen hoe dit moment er precies uitzag? Neem dan een kijkje bij dit artikel.

Delen:

12 Reacties

 1. 21 november 2015 / 8:22 AM

  Wauw, écht prachtig! Wat fijn dat je hier nu zo een prachtige herinnering aan hebt die je mooi kunt ophangen!

  • iris
   25 november 2015 / 6:11 AM

   Ja, ik ben er ook heel erg blij mee! 😀

 2. 21 november 2015 / 9:44 AM

  Zo een mooie en waardevolle herinneringen! Super dat je deze mooie foto nu fysiek op kan hangen in jullie huisje <3

  • iris
   25 november 2015 / 6:12 AM

   Ja, dat viel mij ook heel er mee. Nu had ik wel een HD camera, maar toch had ik niet verwacht dat het zo scherp zou zijn.

 3. 22 november 2015 / 8:08 AM

  Prachtig zeg! Je hebt echt geluk dat de printscreen zo mooi is geworden, hihi. Toen je in jouw vorige artikel over video sprak, dacht ik eerst dat het een camera was met zo’n functie waarbij je een foto uit de video kunt plukken. Klinkt in gewikkeld, laat maar, haha! Geniet lekker van jullie prachtige foto. Hij is tof!

  • iris
   25 november 2015 / 6:13 AM

   Hahaha, ik snap je helemaal. Maar nee, zo’n super deluxe camera heb ik niet. Haha. Ik heb de video gewoon op een bepaald moment stil gezet en toen een printscreen gemaakt. 🙂

 4. 22 november 2015 / 8:48 AM

  Wat een prachtig moment en helemaal leuk dat het gefilmd is. De foto op hout vind ik er echt heel mooi uit zien! Echt een perfect plaatje als je het mij vraagt.

 5. 24 november 2015 / 9:03 PM

  Mooie foto! Ik heb ook een foto op hout laten afdrukken ben er ook erg tevreden mee

 6. Sandra
  25 november 2015 / 6:09 AM

  Oh, wat mooi! Ik wil dat ook nog gaan doen met een vakantie foto!

 7. Sanne
  25 november 2015 / 6:10 AM

  Wat een geweldige foto! Ik vind het plankje ook heel leuk ingericht. De foto op hout past daar perfect bij.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.