Home » Mijn ervaring met de Samsung S20 FE telefoon

Mijn ervaring met de Samsung S20 FE telefoon

YES! Ik heb een nieuwe telefoon! Ik was al een tijdje aan het “kwakkelen” met mijn oude Samsung S7, maar aangezien hij het nog deed stelde ik het iedere keer uit om naar een nieuwe Samsung telefoon te gaan kijken. En toch begon ik mij steeds meer te ergeren aan bepaalde dingen. De mobiel werd slomer, het geheugen was iedere keer vol en ook vond ik de kwaliteit van mijn foto’s helemaal niet goed. Eigenlijk was het gewoon tijd voor een nieuwe. En ja hoor, ik heb er eentje aangeschaft, namelijk de Samsung S20 FE. Ik had natuurlijk al ervaring met Samsung en ook nu was ik weer opslag verliefd op dit ding. Stiekem had ik het véél eerder moeten doen, haha!

Valt het jullie trouwens ook wel eens op dat je camera van je mobiel in het begin super goed is en geleidelijk steeds minder van kwaliteit wordt? Ik heb wel eens gehoord dat de camera van een telefoon steeds minder wordt. Natuurlijk komt dit door het vele gebruik en doordat je vaak je telefoon en ook de lens van je camera over harde oppervlaktes heen schuift. En natuurlijk worden camera’s ook steeds beter, waardoor je je “oude” telefoon gaat vergelijken met een nieuwere. Maar er wordt ook gezegd dat de telefoon en ook de camera “expres” minder gemaakt wordt. Door een bepaalde update gaat juist de kwaliteit achteruit en dat moet de consument aanzetten tot het kopen van een nieuwe telefoon. Ik heb geen idee of het waar is, maar eerlijk gezegd sta ik er niet van te kijken.

Ervaring Samsung S20 FE

Maar goed, ik ben dus wel opzoek gegaan naar een nieuwe telefoon en wederom ben ik voor Samsung gegaan, de Samsung S20 FE. Het is één van de nieuwste Samsung telefoons en eentje die momenteel erg veel verkocht wordt. Hij is verkrijgbaar in verschillende kleuren, maar toch ben ik voor de kleur “wit” gegaan. En ja hoor, hij is zó mooi! En ik kan eigenlijk gelijk al zeggen dat je pas echt weet dat je toe bent aan een nieuwe telefoon als je een nieuwe mobiel in je handen hebt. Want jeetje, wat een verschil! Ik kon hem niet meer loslaten. Hij is een stuk groter dan de Samsung S7 en hij heeft maar liefst 3 camera’s aan de achterkant. Hoe tof! Hier ben ik zo blij mee, want ik ben dol op het maken van foto’s! Ik kan daarom ook niet wachten om er nog meer mee te gaan experimenteren en deze handige fotografietips uit te proberen.

Dit weekend heb ik al een beetje kunnen experimenteren. Het was natuurlijk perfect weer daarvoor. Alles was bedekt met een dikke laag sneeuw en overal waren mensen gezellig aan het schaatsen. De foto’s in dit artikel heb ik dan ook met mijn nieuwe Samsung gemaakt. *Trots*. Heerlijk om even in een Winter Wonderland te mogen zijn. Al moet ik wel zeggen dat ik ook wel weer naar het voorjaar uitkijk. En als we buienrader moeten geloven dan zit de lente er weer aan te komen. Ye

Er zit natuurlijk wel één nadeel aan deze nieuwe telefoon en dat is dat ik er eigenlijk de hele dag mee in de weer wil zijn. Gelukkig heb ik twee kindjes waar ik onbeperkt foto’s van kan maken en dat doe ik natuurlijk ook volop. Ideaal!

Wat is jouw favoriete telefoonmerk?

Delen:

5 Reacties

 1. chucky1012
  18 februari 2021 / 1:00 PM

  Leuk dat je een nieuwe smarthphone hebt.
  Prachtige foto’s.
  Ik begrijp het goed dat je veel foto’s van je kinderen ermee gaat maken…..

  Xoxo

 2. 18 februari 2021 / 2:05 PM

  Ik ben wel fan van Samsung, maar ik ga eigenlijk nooit voor de nieuwere (duurdere) modellen. Ik vind het sowieso ook onhandig dat die dingen steeds groter worden. Ik heb kleine handjes, haha.

  • The Beauty Magazine
   Auteur
   18 februari 2021 / 8:51 PM

   Dat kan ik mij heel goed voorstellen. Ik moest eerst ook wel wennen aan het formaat. Maar toch went het ook wel snel. En ja, zolang je telefoon het gewoon goed doet, dan vind ik een nieuw model ook overbodig.

 3. 19 februari 2021 / 6:57 AM

  Mooie foto’s heb je gemaakt. Heel veel plezier met je nieuwe telefoon.

 4. 19 februari 2021 / 4:55 PM

  Mooie foto’s! En heel herkenbaar wat je schrijft, ik heb de Samsung S9 en vond de camera in het begin echt super goed. Nu na 2,5 jaar, vind ik de kwaliteit van de foto’s steeds minder en had inderdaad al het idee dat dat veelal door updates zou kunnen komen. Wie weet inderdaad om je te verleiden een nieuwe te kopen. Ik hoop dat mijn telefoon nog wel eventjes mee gaat, maar als ik aan een nieuwe toe ben, hou ik zeker de S20 in gedachten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.