Home » Interieur inspiratie doe je zo op!

Interieur inspiratie doe je zo op!

Pinterest

De eerste, en ook de meest voor de hand liggende manier, is natuurlijk Pinterest. Ik blijf het een geweldig platform vinden. Iedere dag neem ik er wel eens een kijkje op en vooral als ik iets in mijn interieur of in de tuin wil aanpassen, dan is Pinterest de perfecte manier om inspiratie op te doen. Ik zoek zelf dan vaak op Engelse termen, omdat deze vaak voor de mooiste inspiratie zorgen.


Instagram

Ook een veel gebruikte manier om inspiratie op te doen is Instagram. Op Instagram kun je gemakkelijk op Hashtags zoeken of door je favoriete accounts te volgen. Gisteren liet ik al een paar onbekende Instagram accounts zien die ikzelf erg leuk vind. Maar ook op de Instagram accounts van bijvoorbeeld Xenos, Karwei of Westwing kun je veel inspiratie opdoen.

Wil je graag je eigen Instagram account verbeteren, meer likes en meer volgers krijgen, neem dan een kijkje bij het artikel: 10 tips om in het Instagram algoritme te komen.


Ariadne at Home

Van mijn schoonmoeder krijg ik regelmatig een stapeltje tijdschriften om lekker door te bladeren. Vooral als de Ariadne at Home er bij zit, word ik al gelijk helemaal blij. Dit is mijn favoriete tijdschrift als het om inspiratie gaat. Ze gebruiken vaak natuurlijke materialen en zachte kleuren. En dat is precies wat ik mooi vind!

Funda.nl

Een hele andere manier om inspiratie op te doen is door een kijkje te nemen op Funda.nl. Ik ben totaal niet opzoek naar een nieuwe woning, maar toch vind ik het heerlijk om op Funda te kijken. Op Funda kun je namelijk gewoon bij iedereen in huis kijken, zonder dat je er naar toe hoeft. Ideaal! Haha. En als je dan toch aan het kijken bent, zoek dan ook eens op de aller duurste huizen. Je kijkt je ogen uit.


Binnenstebuiten

Ik kijk bijna geen televisie, maar wat ik wel bijna altijd kijk is het programma Binnenstebuiten. Ik vind dit zo`n fijn programma, want tijdens iedere aflevering krijg je een kijkje in een mooi of bijzondere woning, wordt er een lekker gerecht gemaakt en krijg je iets over de natuur te zien. En laat dat net mijn drie favoriete onderwerpen zijn! Ken je het programma nog niet, dan zou ik het zeker een keertje gaan kijken. Meer informatie over Binnenstebuiten.


Delen:

2 Reacties

  1. 25 april 2019 / 6:42 AM

    Leuk artikel. Ik haal ook veel inspiratie uit Pinterest en Ariadne af home is ook mijn favoriete tijdschrift.

  2. 25 april 2019 / 7:20 AM

    Wat een fijn artikel en wat zien de foto’s van jouw interieur er ook prachtig uit! Liefde voor dat kussentje met roodborstje! Ik volg zelf ook met veel plezier Instagram-accounts met interieurinspiratie. Ik vind onder meer Binti Home een fijn account. Haar stijl is zo mooi en zacht.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.