Home » Geurkaarsjes van Bridgewater Candle Company

Geurkaarsjes van Bridgewater Candle Company

Geurkaarsjes van ridgewater

Vandaag heb ik drie hele schattige kaarsjes van het merk Bridgewater Candle Company. Deze leuke, kleine kaarsjes zijn er in verschillende kleuren en geuren en hebben elk een eigen, unieke naam en afbeelding op de verpakking. Ik word altijd erg blij van geurkaarsjes. En helemaal nu het buiten weer wat sneller donker word, is het heel gezellig om kaarsjes aan te hebben. Dus besloot ik er drie uit te kiezen om uit te proberen!

Uiteindelijk gingen de kaarsjes “Snow Day”, “Remember When” en “Daisy Days” met mij mee naar huis. Benieuwd naar deze drie kleine geurkaarsjes? Kijk dan mee!

Snow Day – Bridgewater Candle Company

Het is nog geen winter, maar toch vond ik het leuk om alvast een kaarsje voor de winter mee te nemen. De leuke roze verpakking en de afbeelding die op het doosje weergegeven staat maakte mij direct nieuwsgierig. Toch moet ik wel zeggen dat dit kaarsje anders ruikt dan ik in eerste instantie dacht. Ik had namelijk verwacht dat hij naar sneeuw en natuur zou ruiken. Maar dat is dus niet het geval. Dit kaarsje ruikt namelijk subtiel naar een grote bos bloemen. Ik vind het heerlijk! Maar als ik de naam niet wist, dan had ik gedacht dat dit een geurtje was voor een zomeravond.

Remember When – Bridgewater Candle Company

Ook bij het zien van de afbeelding van “Remember When” werd ik direct nieuwsgierig! Dit geurkaarsje ziet er namelijk uit alsof het naar koekjes ruikt. En dat is ook zo! Hij ruikt heerlijk naar koekjes deeg en is daarom ook een hele fijn geur voor de herfst en de winter! Jummy! Deze kan ik wel blijven ruiken!

Daisy Days – Bridgewater Candle Company

Ik ben dol op Daisies! Daarom kon ik het ook echt niet laten om “Daisy Days” mee te nemen. De geur van dit kaarsje is erg vrolijk, opgewekt en lekker fris! Daarnaast ruikt je ook echt de geur van bloemen! Hij maakt me echt heel blij! Wel is het meer een kaarsje voor de lente en de zomer. Maar ach, zo’n lekker kaarsje kan ik het hele jaar door wel ruiken!

Ik vind alle drie kaarsjes echt heel lekker! Vooral de “Daisy Days” vind ik heel lekker! En ook “Remember When” vind ik een heerlijk geur voor de herfst en de winter! Deze ga ik daarom de komende tijd veel aansteken!

Naast deze drie kaarsjes zijn er nog ontzettend veel andere lekkere geuren! Ze zijn verkrijgbaar bij verschillende bloemenwinkels en sommige meubelwinkels. Het is dus echt geluk hebben als je ze tegenkomt. Ze kosten in ieder geval €1,99 per stuk en ze gaan 15 uur mee.

Ken jij de geurkaarsjes van Bridgewater Candle Company al?

Delen:

22 Reacties

 1. 28 september 2014 / 5:47 AM

  Ze klinken echt zo goed! Lijken me fijne geurkaarsen 🙂

 2. 28 september 2014 / 5:48 AM

  Nog nooit eerder van gehoord maar ze zijn er leuk uit ben benieuwd naar de geuren x

 3. 28 september 2014 / 6:09 AM

  Ze lijken mij alledrie heerlijk! En de prijs valt zo te zien ook heel goed mee!

 4. 28 september 2014 / 6:38 AM

  Aaaah wat een lieve kaarsjes. De geuren klinken echt heerlijk. Vooral die naar koekjes ruikt lijkt mij heerlijk voor de herfst <3

 5. 28 september 2014 / 7:44 AM

  Ik ken dit merk nog niet…Ik had niet verwacht dat de brandtijd zoveel zou zijn. Tof! En, dat voor die prijs. Ik kom alleen nooit in een bloemenwinkel 😉

 6. 28 september 2014 / 8:20 AM

  Wat een schattige kaarsjes! Ik ben dol op geurkaarsen dus ik moet hier echt eens naar gaan kijken!

 7. 28 september 2014 / 8:35 AM

  Ik ben dol op geurkaarsen! Remember when lijkt me dan ook heerlijk.

 8. 28 september 2014 / 9:24 AM

  Die klinken wel allemaal heel erg lekker weer 🙂

 9. 28 september 2014 / 10:55 AM

  Ik kende deze geurkaarsjes nog niet, maar ze zien er leuk uit en de geuren klinken heerlijk.

 10. 28 september 2014 / 11:46 AM

  Ik had er nog nooit van gehoord, maar wat een leuke kleurtjes ook!

 11. 28 september 2014 / 2:56 PM

  Klinkt goed, nee, ik had nog niet van dit merk gehoord. Ben ook heel benieuwd hoe de geur is als je ze brand of ze genoeg geur afgeven.

  • The Beauty Magazine
   Auteur
   28 september 2014 / 5:25 PM

   De geur wordt iets warmer als je de kaarsjes aan hebt. Daarnaast geven ze aardig wat geur af! De “Snow Days” en Daisy Days” wat meer dan “Remember When”, maar ze zijn alle drie lekker, subtiel aanwezig!

 12. 28 september 2014 / 3:59 PM

  Lijken me hele lekkere geuren! En een fijn prijsje 🙂

 13. 28 september 2014 / 4:22 PM

  Wat leuk dat jij ze ook hebt gekocht en zo enthousiast bent! Toevallig heb ik ook een blogpost ‘in the making’ over dit merk geurkaarsjes. Ik kwam ze pas tegen bij het tuincentrum en kon ze niet laten liggen. Ik heb wel andere geuren gekozen dan jij (behalve de snow day, erg lekker!). Ik heb ze nog niet allemaal geprobeerd, maar tot nu toe ben ik fan!

  • The Beauty Magazine
   Auteur
   29 september 2014 / 6:36 AM

   Oh wat leuk! Ik ben erg benieuwd naar jouw artikel!!

 14. 29 september 2014 / 11:56 AM

  IK had er nog nooit van gehoord, maar het klinkt wel goed. Misschien maar eens naar kijken, ik ben ook echt dol op geurkaarsen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.