Home » Gepersonaliseerde kussenhoezen

Gepersonaliseerde kussenhoezen

kus

 

Vandaag heb ik twee super leuke kussens die ik graag wil laten zien! Oké, ze zijn misschien niet heel bijzonder, maar juist daarom vind ik ze zo leuk! Ik ben namelijk dol op dingetjes met leuke teksten erop. Zodra ik winkels als de Action binnen loop word ik meteen blij van dingen als wit, houten bordjes in de vorm van een hartje met daarop teksten als “Enjoy the pretty things in life”. Dat soort teksten maken me echt vrolijk!

Toen ik deze kussens op de blog van Zoella zag, was ik op slag verliefd! Deze moest ik ook hebben! Al snel kwam ik erachter dat ze wat duurder waren dan een gemiddeld kussen. Hmm… Tegenvaller. Tot ik bedacht om zelf dit soort kussen te gaan ontwerpen! Meteen ging ik op zoek naar een lettertype dat er op leek (Jenna Sue) en kon ik aan de slag gaan in Photoshop. Het enige dat ik nu nog nodig had was een webshop die mijn kussenhoezen kom maken.

 

DSC_1408-copy

 

Ik struinde het internet af naar een webshop waar je zelf je eigen kussen hoezen kon ontwerpen en als snel kwam ik bij YourSurprise. Deze webshop heeft echt ontzettend veel leuke, unieke cadeautjes. Volgens mij hebben ze wel 1.000 verschillende artikelen! van telefoonhoesjes tot aan van die Chunk armbanden!

Uiteindelijk ging ik voor witte kussenhoezen met kussen, die ik zelf kon laten bedrukken met een tekst. Deze kostte trouwens €24,95. Dit is misschien wel een hele uitgaven, maar de kussens zijn van goede kwaliteit, lekker dik en ik weet zeker dat ze super lang mee zullen gaan!

 

kussen

 

Aangezien ik zelf voor een tekst gekozen heb, zou je om de tekst een wit vlak gaan zien. Dat was niet de bedoeling. Daarom mailde ik met deze webshop om te vragen of dit ook anders kon en dit was geen probleem! Top! De medewerker vertelde wel dat het dan iets langer ging duren, aangezien het nu handmatig moest gebeuren. Ik snap eigenlijk niet zo goed dat ze zei dat het langer ging duren, want de volgende dag had ik de kussen, ingepakt in een vrolijke doos, al in huis! Wat een geweldige service!

 

DSC_1422-copy

 

Mocht je deze kussenhoezen ook willen hebben, kies van voor lettertype Jenna Sue en vraag de medewerker van YourSurprise of ze de kussenhoezen ook met de hand wilt laten maken. Mocht je een foto willen laten bedrukken, dan hoeft dit niet met de hand gedaan te worden.

 

Wat vind jij van items met teksten erop?

Bestel jij wel eens een gepersonaliseerd cadeau?

gepersonaliseerd cadeau

Delen:

2 Reacties

 1. 5 november 2015 / 1:55 PM

  Die kussens zijn super leuk, maar eerlijk is eerlijk ik klikte toch ook zeker op dit artikel vanwege je super schattige hondje! :$

  • iris
   5 november 2015 / 4:11 PM

   Haha, wat leuk! Hij wil altijd graag op de foto 😀

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.