Home » Droom | Mijn eigen Theehuisje

Droom | Mijn eigen Theehuisje

Dromen hebben wij waarschijnlijk allemaal. En wees nu eerlijk, het hebben van dromen is natuurlijk ook heel erg leuk. Al jarenlang heb ik dezelfde droom. Ik zou namelijk dolgraag een eigen theehuisje willen hebben. Ik ben zelf gek op thee, lekkere hapjes en op het decoreren van tafels en als je hier nou ook nog je “werk” van kan maken, dan is dat natuurlijk helemaal geweldig. In mijn woonplaats staat in het park een super schattig theekoepeltje. Tijdens mijn vrijgezellenfeest hebben mijn lieve vriendinnen geregeld dat hier een hightea geserveerd werd en dat zag er zo gezellig uit! Vanaf toen werd deze droom alleen maar groter.

Mijn eigen theehuisje

Het theekoepeltje zou perfect zijn om mijn droom werkelijkheid te maken. Ik weet dat hij van oude mensen is, maar ik verwacht dat je hem straks niet zo maar van hen zou kunnen kopen. Het wordt vast gekocht door de gemeente of overnomen door een horecabedrijf. Maar een ander pandje kan natuurlijk ook. Het liefst zou ik dan een pandje willen hebben dat grenst aan de natuur. Iets schattigs, waar ook dieren kunnen lopen. Verder zou ik het inrichten met zachte kleuren, veel bloemen, mooie accessoires en servies en een sfeertje dat me een beetje doet denken aan Engeland. Van te voren zal ik nog eens reisje naar Engeland boeken, zodat ik nog wat extra inspiratie op kan doen.

Een klein winkeltje erbij

Mocht er naast het theehuisje nog plek zijn voor een winkeltje, dan maak ik hier ook gelijk gebruik van. Het lijkt me erg leuk om mooie, lieve en leuke cadeautjes te verkopen. Leuke dingetjes die je graag een je vriendin, je zus of je moeder wilt geven. Lief servies, mooie boeken, mooie accessoires voor in huis en natuurlijk ook taartjes om mee te nemen.

Op de gevel van het pandje komt een mooi reclamebord, precies in dezelfde stijl als de rest van het theehuisje. En hoop ik dat er nog extra ruimte is voor kleine tafeltjes en stoelen, zodat daar ook gezellig een theetje gedronken kan worden. Ja, dit is toch geweldig!

Op de tafels zet ik plantjes en vaasje verse bloemen neer. Aan de menukaartjes wil ik ook veel aandacht besteden en natuurlijk wordt alles geserveerd in en op mooi servies.

Gezelligheid van dieren

Zoals ik al zei zou ik het erg leuk vinden als er vlakbij het pandje ook dieren kunnen lopen. Schaapjes, hertjes, een eendenvijver. En natuurlijk mogen er ook katten lopen. Zo gezellig! Oh, en om het helemaal af te maken zou ik ook wel graag wat fruitbomen willen hebben. Dit ziet er leuk uit, je kunt er gezellig onder zitten en het verse fruit kan je ook weer gebruiken voor de taartjes en andere lekkere hapjes.

Ik zie het allemaal al helemaal voor me. Het liefst zou ik vandaag al willen beginnen, maar is het op dit moment nog niet haalbaar voor me. Ooit hoop ik deze droom toch werkelijkheid te maken en dan mogen jullie natuurlijk allemaal gezellig langskomen! Ik zal dan van die mooie vlaggen aan de gevel hangen, zodat mijn theehuisje en het winkeltje nog meer op zullen vallen.

Bekijk hier trouwens het theekoepeltje bij mij in de buurt.

reclameborden buiten, aluminium reclamebord, reclamebord buiten staand, reclamebord gevel, reclamebord buiten gevel, reclamebord hout, oude reclameborden, reclameborden langs de weg, beachvlaggen bedrukken, vlag dubbelzijdig bedrukken, vlag bedrukken spoed, vlag bedrukken hema, gevelvlag bedrukken, supportersvlaggen bedrukken, baniervlag bedrukken, mastvlag bedrukken

Delen:

8 Reacties

 1. 22 januari 2020 / 6:40 AM

  Een prachtige droom en ik hoop dat deze ooit werkelijkheid mag worden en dan kom ik zeker langs.

  • The Beauty Magazine
   Auteur
   23 januari 2020 / 9:13 AM

   Jaaa, gezellig! 😀

 2. 22 januari 2020 / 7:26 AM

  Dat is nog eens een mooie droom! Zo’n theehuisje lijkt mij absoluut ook wel wat. Het lijkt me alleen al een feestje om zo’n theehuisje gezellig in te richten.
  Wie weet komt die droom nog eens uit 🙂

 3. 22 januari 2020 / 3:54 PM

  Wat is dit een mooie en leuke droom zeg! Hoe je het zo beschrijft samen met die foto’s, ik zou het ook wel willen haha!

 4. 22 januari 2020 / 5:32 PM

  Wat een mooie droom! Ik hoop dat hij uitkomt. Misschien toch eens een balletje opgooien bij die mensen (zeker als ze al ouder zijn), dat als ze het oud zouden willen verkopen, dat jij geïnteresseerd bent. Wie weet voorkom je daarmee dat ze tegen die tijd eerst bij de gemeente navragen of die het over wil nemen.

  • The Beauty Magazine
   Auteur
   23 januari 2020 / 9:13 AM

   Eigenlijk heb je wel gelijk. Er staat wel een telefoonnummer bij het theekoepeltje. Misschien moet ik die eens gaan bellen.

 5. 25 januari 2020 / 8:06 AM

  Nou Iris, mocht je deze droom gaan verwezenlijken, dan kom ik meteen bij je langs, neem ik Andre en Sketch mee! Je zal er vast en zeker iets prachtigs van maken;-)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.