Home » De aller leukste films voor de Kerstvakantie!

De aller leukste films voor de Kerstvakantie!

Leuke kerstfilms

 

Het is Kerstvakantie! Oh wat heerlijk dat we een paar dagen vrij zijn. Vroeger keek ik hier zo naar uit. Want deze vakantie bestond vooral uit heel veel gezelligheid. Cadeautjes, lekker eten en Kerstfilms kijken. Het leuke aan Kerstfilms is dat ze het hele jaar echt heel “fout” zijn en rond de feestdagen iedereen ze massaal weer gaat kijken. Ook ik doe er gezellig aan mee. Het heeft iets nostalgisch.

Maar wees niet bang. Ik ga geen lijstje maken met allemaal Kerstfilms. Want deze kennen we in middels allemaal wel. In plaats daarvan heb ik een lijstje met leuke winterfilms. Er zijn namelijk een aantal films die ikzelf echt helemaal geweldig vind en die ik wel kan blijven kijken. Kun jij wel wat inspiratie gebruiken, neem dan een kijkje in dit volgende lijstje!

 

The Holiday

The Holiday is één van mijn favoriete films. De film gaat over twee vrouwen die allebei liefdesverdriet hebben en met kerst van huis wisselen. Ze kennen elkaar niet en ze komen allebei in een totaal andere wereld terecht. De ene vrouw woont namelijk een prachtig Amerikaans huis. En de andere vrouw in een schattige Engelse cottage. Het is echt een film die je gezien moet hebben.

Bridget Jones’ Diary

Wie kent deze films niet. Er zijn meerdere delen van Bridget Jones en allemaal zijn ze hilarisch. Bridget Jones is haar gewone leventje zat en gooit het roer om. En dit levert zo veel leuke momenten op.

Misschien ligt het aan mij maar sommige dingen zijn ook zo herkenbaar.

The Polar Express

The Polar Expres is een van de mooiste Kerstfilms die er is. Oké, er zitten een paar Kerstfilms in dit lijstje. Maar deze film hoort er gewoon in thuis! Hij zit zo goed in elkaar en hij geeft je echt het Kerstgevoel.

Just Married

Ben je fan van romantische komedies dan moet je Just Married gezien hebben. Deze film is niet alleen heel erg leuk voor in de kerstvakantie, maar eigenlijk zou je hem het hele jaar door kunnen kijken. Er zit veel humor in en aan het eind valt alles toch goed op zijn plek. Dit is zeker een aanrader om samen met je liefje te kijken.

The Never Ending Story

Een wat bijzondere film is The Never Ending Story. Deze film is al best oud, maar hij blijft leuk. Hij doet mij daarom ook aan vroeger denken. Houd je van sprookjesachtige films dan moet je The Never Ending Story echt een kans geven.

A Christmas Carol

De tweede en laatste Kerstfilm uit dit lijstje is A Christmas Carol. Ook deze film is een film die je gezien niet hebben. Hij zit perfect in elkaar en brengt ook een mooie boodschap met zich mee. Ik weet zeker dat je hem geweldig zal vinden!

New year’s Eve

De Kerstdagen zijn al weer achter de rug. Maar gelukkig hebben we Oudejaarsavond nog. En om hier alvast naar toe te leven is deze film heel erg leuk om de komende dagen te bekijken. New year’s Eve heeft veel weg van Love Actually (ook een hele leuke film!). Dus mocht je daar van houden, dan is deze film ook een aanrader.

La La Land

La La Land is een muzikale, romantische film. Ik moet eerlijk toegeven dating hem nog niet gezien heb. Maar daar gaat binnenkort verandering in komen. Hij lijkt me namelijk geweldig!

Beauty and the Beast

Dit jaar ben ik samen met mijn zusje naar de nieuwe Beauty and the Beast film geweest en wat was hij fantastisch! We zijn allebei dol op Disney, maar deze films staat ook zeker in mijn lijstje van favoriete Disneyfilms.

Ice age

Nog een leuke film, namelijk Ice Age. Deze film is lekker makkelijk om weg te kijken en leuk voor iedere leeftijd. Ook hier zijn meerdere delen van. Dus mocht je aan deel 1 nog niet genoeg hebben, dan kun je zo door naar de andere delen.

The BFG

The BFG, oftewel de GVR is echt een grote jeugd herinnering. Ook deze film heb ik samen met mijn zusje in de bioscoop gekeken, net als dat we vroeger samen eindeloos de videoband keken.

The BFG is een verhaal van Roald Dahl en gaat over een grote vriendelijke reus. Het is zo’n leuk verhaal en de film is ook echt met heel veel aandacht gemaakt.

Frozen

De laatste film die natuurlijk niet kan ontbreken is Frozen. Ook deze Disneyfilm is prachtig en heb ik al zo vaak gezien! Er zit een heel mooi verhaal in en door de meeslepende muziek wil ik hem nog wel een paar keer zien.

Wat is jouw favoriete film voor de Kerstvakantie?

Delen:

11 Reacties

 1. 28 december 2017 / 7:14 AM

  ik heb zelf nog de twee delen van bad santa gekeken, en alle harry potter films 😀

  • The Beauty Magazine
   Auteur
   28 december 2017 / 7:50 AM

   Oh ja, Harry Potter! Die is ook leuk!

 2. 28 december 2017 / 7:15 AM

  Wat een leuk lijstje! Er staan heel wat films tussen die ik ook met plezier heb gekeken of graag nog zou willen zien 🙂 New Year’s Eve vind ik ook zo leuk! En En naar La La Land ben ik heel nieuwsgierig.

 3. 28 december 2017 / 9:08 AM

  Jaaa wat een leuke suggesties! The Holiday heb ik dit jaar nog niet gekeken, dat moet ik nog wel echt gaan doen!The Never Ending story doet me echt denken aan mijn jeugd, geweldig vond ik die film vroeger.

 4. 28 december 2017 / 9:17 AM

  The holiday is inderdaad erg leuk! Net als New years eve! De rest ken ik geloof ik nog niet.

 5. 28 december 2017 / 9:41 AM

  Ah, leuk dat New years even er tussen staat. Ik ontdekte deze film begin dit jaar op Netflix en ik heb hem echt meerdere keren gekeken. Laatst wilde ik hem wéér kijken, maar nu staat ‘ie niet meer op Netflix.

 6. 28 december 2017 / 10:40 AM

  The Spirit of Christmas is echt een hele grote aanrader!
  Beauty and the Beast en La La Land staan nog zeker op het lijstje van films die ik nog wil zien.

 7. 28 december 2017 / 10:48 AM

  Leuk lijstje! Bij mij staan La La Land en Belle & the Beast ook hoog op het lijstje en verder ga ik Harry Potter voor de 10.000e keer zien denk ik 😉

 8. 28 december 2017 / 10:48 AM

  ahhhh The Holiday en Lalaland zijn echt mijn favorieten <3

 9. 29 december 2017 / 1:47 PM

  Er zitten echt een aantal leuke films tussen! The holiday, Bridget Jones’s Diary & New Year’s Eve vind ik zelf ook helemaal geweldig.
  Liefs,
  Yara

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.