Home » 3x zoete hotspots in Amsterdam

3x zoete hotspots in Amsterdam

 

 

Wat is Amstersam toch een heerlijke stad. De mooie grachtjes, de schattige, hoge pandjes en natuurlijk de gezelligheid van de leuke eettentjes. Ik vind het erg leuk om een bezoekje aan Amsterdam te brengen, maar in plaats van dat ik er vroeger vooral voor het shoppen naar toe ging, ga ik nu liever de toerist uithangen. En dit is zo’n aanrader! Op deze manier geniet je nog meer van de stad en ontdek je vaak leuke nieuwe plekjes.

Ik ben een grote zoetekauw en daarom leek het mij leuk om 3 “hotspots” met jullie te delen die ik gisteren bezocht heb. Natuurlijk zijn we in Amsterdam nog veel meer zoete hotspots te vinden, maar die bewaar ik voor mijn volgende bezoekje. Meer suiker kon ik gewoon niet verdragen, haha!

 

De Drie Graefjes

 

Ik begin gelijk met eentje die al een aantal jaren een favoriet van mij is, namelijk De Drie Graefjes. Hier ontdekte ik samen met mijn zusje de Red Velvet cake en de chai tea latte. Mmm… Het was alsof we de jackpot gewonnen hadden. De Red Velvet cake van De Drie Graefjes is namelijk zó lekker! Helemaal door de dikke laag witte botercrème. Als we in Amsterdam zijn, brengen we vaak een bezoekje aan De Drie Graefjes en dan delen we samen één zo’n grote punt. Oh, en de Chai Tea Latte is ook wel heel erg lekker. Die mag zeker niet ontbreken!

 

De Drie Graefjes
Rokin 130
1012 LD Amsterdam

 

Pluk Amsterdam

 

Ben je in Amsterdam dan moet je echt naar Pluk gaan. Er zijn twee restaurantjes/winkeltjes van Pluk te vinden en allebei zitten ze in de 9 Straatjes. Waarschijnlijk zeggen bovenstaande foto’s al genoeg, want hier vind je heerlijke, gezonde en ook heel Instagram-waardige gerechtjes, hapjes en taartjes. Mmm..!! Beloof me dat je Pluk niet overslaat als je de volgende keer in Amsterdam bent.

 

Pluk Amsterdam
Reestraat 19
1016 DM Amsterdam
0
Pluk Amsterdam
Berenstraat 19
1016 GG Amsterdam

Polaberry

 

Een klein winkeltje dat even Instagram-waardig is als Pluk Amsterdam is Polaberry. Dit super schattige pandje ben ik helaas vergeten om op de foto te zetten, maar is onwijs cute! Op de foto zien jullie een pandje van een zeepwinkeltje. Ook heel schattig, maar niet het pandje van polaberry. Het witte pandje van Polaberry is namelijk versierd met heel veel bloemen zie je al van een afstandje staan. Bij Polaberry vind je lekkere chocolaatjes, unicornijsjes en met chocolade bedekte aardbeien. Ik weet zeker dat je heel erg je best moet doen om al deze lekkere dingetjes te weerstaan.

 

Polaberry
Prinsengracht 232 H
1016 HE Amsterdam

 

 

Delen:

10 Reacties

 1. 11 september 2018 / 11:45 AM

  Leuke hotspots! Ik kom zelf vaak alleen in Amsterdam voor events (of voor festivals/feestjes) en dan neem ik eigenlijk niet zo snel de tijd om ergens wat te gaan eten.

 2. 11 september 2018 / 12:46 PM

  Wat een leuke plekjes! Over Pluk heb ik al veel goede dingen gehoord.

 3. 11 september 2018 / 3:20 PM

  Pluk en de drie Greafjes lijken me zo lekker. Ik wil echt een keer daarheen! Super leuk dat je dit deelt!

 4. 11 september 2018 / 6:53 PM

  Wauw, wat een onwijs leuke plekjes! Het ziet er zo gezellig, schattig én lekker uit! Mooie foto’s ook!

 5. 11 september 2018 / 10:30 PM

  oh wat een heerlijke plekjes zeg, love it! en och redvelvet cake.. jam!

 6. 12 september 2018 / 3:08 PM

  Wauw wat een mooie hotspots! Vooral de aardbeitjes met chocolade zien er ontzettend lekker uit.

 7. 12 september 2018 / 6:25 PM

  Ah wat een onwijs leuke tips zeg! Vooral pluk en polaberry. Ik vind het altijd zo leuk dat er in Frankrijk op elke hoek van de straat van die prachtige patisseries zitten, maar in Nederland heb je dat gewoon een stuk minder. Hier ga ik dan ook zeker eens naar kijken als ik weer eens een hele dag in Amsterdam ben.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.