Home » Mijn 10 favoriete Apps van dit moment

Mijn 10 favoriete Apps van dit moment

apps

 

Af en toe zit ik echt aan mijn mobiel vast geplakt. Eventjes een kijkje nemen op mijn blog, reacties lezen, Instagram foto’s plaatsen, nog even mijn mail checken en zo kan ik nog wel een tijdje doorgaan. Stiekem heb ik dus wel een soort van lichte verslaving ben ik bang.

Maar eigenlijk vind ik dat helemaal niet zo erg. Want zeg nu zelf; het is toch ook wel heel erg leuk om te doen. Daarnaast zijn er ook heel veel verschillende leuke Apps die vaak mijn aandacht trekken. Benieuwd welke het zoal zijn? Ik heb mijn favoriete App van dit moment onder elkaar gezet.

 

1. Instagram

Instagram is echt mijn favoriete App op dit moment. Je deelt op een gemakkelijk manier foto’s met elkaar en je doet er erg veel inspiratie op. Handig! Daarnaast vind ik het ook heel leuk dat je een eigen foto album bijhoudt waar je af en toe lekker door heen kunt scrollen.

 

2. Pinterest

Nog eentje waar je ongelofelijk veel inspiratie vandaan kunt halen is Pinterest. Dit is zo’n fijne website en App. Je vindt er hele lekkere en simpele receptjes, mooie foto’s van beautyproducten, maar ook hele toffe Do It Yourselfs. Ik gebruik het daarom ook regelmatig voor mijn blog.

 

3. Bloglovin

BlogLovin is een website/app waar je alle nieuwe post van je favoriete blogs kunt bekijken. Het is als het ware een handig overzichtje met leuk leesvoer waar je de dag perfect mee kunt beginnen.

 

4. Netflix

Netflix kan dus echt niet uit dit lijstje ontbreken. Ik ben helemaal fan van Netflix. Ik kijk eigenlijk alleen nog maar Heel Holland Bakt en Experditie Robinson en that’s it. Maar heb je het over Netflix dan kan ik wel een aantal series en films noemen. Het is daarom ook ideaal dat je Netflix ook gewoon op je telefoon en tablet kan kijken. (10 x Netflix series & films)

 

5. VSCO

VSCO is een handig fotobewerkingsprogramma. Je upload een foto, bewerkt hem met één van de filters en vervolgens kun je hem delen. Dit vind ik zelf wel heel fijn om te gebruiken voordat ik een foto op Instagram plaats. Maar je zou het ook kunnen gebruiken om je blogfoto’s net wat anders te maken. Vooral omgevingsfoto’s kun je hiermee net wat unieker maken.
dsc_1138-copy
 s

6. Sleep Talking recorder

Naar deze App was ik erg nieuwsgierig. Als het goed is neemt hij namelijk je stem op als je in je slaap aan het praten bent. Ik heb hem nog maar een paar keer gebruikt, maar helaas heb ik nog niet gekletst. Wel hoorde ik dat ik aan het bewegen was. Ik hoop wel dat ik nog een keert ga praten, want dat lijkt me zo grappig!

7. Aliexpress

Worden jullie ook altijd zo hebberig van Aliexpress. Ik heb mij de laatste tijd nog aardig goed in weten te houden, maar zodra ik een product in mijn hoofd heb dat ik graag wil hebben, dan neem ik eerst een kijkje op Aliexpress. Zo heb ik een tijdje geleden make-up kwasten van “Zoeva” besteld en deze zijn zo fijn! Mocht je ze gemist hebben, neem dan een kijkje bij dit artikel.

 

8. EyeEm

Ook EyeEm is een fotobewerkingsprogramma. Ik heb hem nog maar net ontdekt en ik vind dat er mooie filters bij zitten en je kan je foto’s op een gemakkelijke manier bewerken. Daarnaast zou je met deze App je foto’s ook kunnen verkopen. Dit doe ikzelf niet, dus hier heb ik ook geen ervaring mee. Het is gewoon een leuke App om je Instagram foto’s mee te bewerken. Het enige wat ik wel erg jammer vind is dat je je foto’s niet gelijk via Instagram kan delen. Dit moet dus met een omweggetje.

9. Snapchat

Ik moet eerlijk zeggen dat ik mijn Snapchat niet als social media kanaal gebruik, maar om foto’s en video’s te maken die ik naar mijn moeder stuur. Ik vind dit toch wel heel erg grappig om af en toe te doen. Helemaal die filters die je met ze tweeën kan gebruiken.

10. Snapseed

Oké, het allerlaatste fotobewerkingsprogramma. Ook Snapseed is een App die ik nog niet zo lang ken. Hij is net wat gedetailleerder dan de andere twee en vraagt daarom ook wat meer oefening. Ik ben hem nog aan het ontdekken, maar tot nu toe vind ik hem echt tof.

 

Delen:

20 Reacties

 1. 9 oktober 2016 / 4:21 AM

  Wat een fijn artikel dat jij hier apps shared waar je gebruik van maakt.
  Zo leren bloggers en lezers iets ervan.
  Ik zal er zeker even kijken….
  Er zijn er een aantal die ik niet ken 😉

  Xoxo

 2. 9 oktober 2016 / 5:32 AM

  Wat een leuk artikel! Dat van de tv is herkenbaar haha, ik kijk eigenlijk ook alleen nog maar die twee programma’s, samen met htnm

 3. 9 oktober 2016 / 6:10 AM

  Leuke app’s gebruik je. Bij mij is het ook Instagram en Pinterest. Ik heb ook eens die sleep recoder geprobeerd maar haalde ook niets uit haha.

 4. 9 oktober 2016 / 7:38 AM

  Wat een leuke apps! Die sleep talk recorder kende ik nog niet, maar lijkt me heel grappig. Mijn favoriete app is op dit moment Instagram.

 5. 9 oktober 2016 / 7:46 AM

  Leuk! Die foto bewerkings apps ga ik eens even bekijken 🙂 Altijd leuk om iets nieuws te proberen!

 6. 9 oktober 2016 / 8:28 AM

  Snapseed is zó fijn <3 Je kunt er echt hele toffe bewerkingen mee doen als je er eenmaal mee gewerkt hebt.

 7. 9 oktober 2016 / 9:05 AM

  Sleep talk had ik heeeel lang geleden ook! Eigenlijk hoorde ik mijzelf altijd alleen maar omdraaien dus op een gegeven moment maar gedelete :p

 8. 9 oktober 2016 / 9:29 AM

  Instagram, Bloglovin, Pinterest, VSCO (jaaa) en Snapcgat gebruik ik ook! Zijn ook wel favorueten van mij hoor. VSCO is echt mijn favoriete bewerkingsprogramma. Werkt zo fijn! 🙂

 9. 9 oktober 2016 / 12:24 PM

  Ik ben verslaafd aan instagram & snapchat.

 10. 9 oktober 2016 / 1:36 PM

  Die apps om foto’s te bewerken zijn wel handig, maar vergeet dat altijd te gebruiken, haha!

 11. 9 oktober 2016 / 5:53 PM

  Ik heb net een nieuwe telefoon dus ik heb nog niet al teveel apps gedownload, maar dit is wel een leuk lijstje 🙂 Ik doe meestal toch niet zoveel geks qua apps, maar zonder de social media apps kan ik niet!

 12. 9 oktober 2016 / 8:38 PM

  Wat een leuk overzichtje, veel van deze apps heb ik zelf ook en gebruik ik erg vaak!

 13. 10 oktober 2016 / 7:18 AM

  Ik kende de meeste wel al, maar altijd fijn om te lezen wat mensen gebruiken! Die slaap-app lijkt me wel grappig maar ik weet dat ik niet praat dus veel zal er niet opkomen haha!

 14. 10 oktober 2016 / 10:13 AM

  Altijd superleuk om te lezen dit 🙂
  Ik ben de laatste tijd vooral hooked aan mn wordpress app haha!

 15. 11 oktober 2016 / 8:11 AM

  erg leuke en handige apps! Ik kan ook niet zonder evernote, hier kan je heel makkelijk en leuk notities maken en foto’s invoegen

 16. 12 oktober 2016 / 11:33 AM

  Ik gebruik zo ongeveer dezelfde apps, behalve snapchat. Ik snap deze app gewoon niet goed! Netflix, facebook en Instagram zijn bij mij iedere dag in gebruik 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.