Home » Waarom je nu naar Disneyland zou moeten gaan

Waarom je nu naar Disneyland zou moeten gaan

 

It’s allmost the wonderful time of the year! Kerst is Nederland is natuurlijk heel erg gezellig, maar wil je extra genieten van deze sprookjesachtige periode, dan moet je echt naar Disneyland gaan! Dit is echt een hele grote aanrader als je net als ik van Kerst en van Disney houdt. Alles in het park is heel erg mooi versierd, waardoor het voor een nog magischer gevoel zorgt.

Het moment dat ik voor het eerst bij de ingang van het park stond was echt alsof mijn droom uitkwam. Dit wordt vervolgens nog beter bij het zien van het kasteel van Doornroosje. Wauw, wat een droomwereld!

 

 

Natuurlijk is Disneyland Parijs het hele jaar door geweldig om te bezoeken. Maar als het allemaal extra versierd is met kerstlichtjes, kerstbomen en kerstversiering, dan is het natuurlijk nog mooier. De optocht is helemaal in de Kerstsfeer en alle winkeltjes zijn zó verleidelijk als je dol bent op kerstversiering.

 

 

Nu vraag je je misschien af hoeveel het kost om naar Disneyland te gaan. Ik kan je aanraden om van te voren toegangskaarten te kopen. Hier betaal je ongeveer €50 per persoon voor. Wanneer je het kaartje bij het park zelf koopt, dan betaal je al gauw €99 per kaartje.

Boek ook geen hotel in het park. Dit is zó duur! Er zijn in Parijs enorm veel hotels te vinden en het reizen met de metro naar het park toe kost ongeveer €1,60 per persoon. Daar kun je dus heel wat geld op besparen.

 

 

Heb je geen idee hoe je in Disneyland Parijs moet komen? Geen probleem, want eigenlijk is het super simpel. Koop een kaartje voor de Thalys en ga naar Gard du Nord. Je kan al een retourtje kopen voor €60 euro per persoon. Super goedkoop! Ja 3 uurtjes en een kwartiertje ben je al in hartje Parijs en kan gelijk het feest beginnen.

Wil je meer weten over een reisje naar Parijs en de Thalys, lees dan mijn artikel “Met de Thalys naar Parijs“.

 

 

Zijn jullie al overtuigd? Nog niet helemaal? Dan weet ik zeker dat de eindshow je zeker weten over de streep gaat halen, want deze show is echt GE-WEL-DIG!!! Natuurlijk moet je nog niet alles voor jezelf verraden, maar op Youtube vind je wel video’s van deze eindshow. Het is natuurlijk niet zo overweldigend als wanneer je het zelf mee maakt, maar mocht je nieuwsgierig zijn, dan weet je de video’s te vinden.

 

 

Zijn jullie al eens in Disneyland geweest?

 

Delen:

6 Reacties

 1. chucky1012
  18 december 2018 / 2:10 PM

  Jou verslag en tips herinner ik me nog goed.
  Ik was er héél lang geleden geweest.
  Moet er zeker weer eens naar toegaan….
  Fijne tips.

 2. Will Langenberg
  18 december 2018 / 5:56 PM

  Ik ben heel vaak naar Disneyland Parijs geweest. We hadden altijd een abonnement.
  Gingen tijdens de vakantie er altijd twee keer naar toe en tussendoor ook nog een paar keer.
  Wij hadden een camper en mochten toen altijd overnachten op het parkeerterrein. Dat was toen altijd gratis.
  Ben ook een paar keer met de kinderen er heen geweest, maar dan in een hotel van Disneyland.
  Is alweer lang geleden.
  Word weer eens tijd en dan met de Kerst, dat lijkt mij fantastisch.
  Is altijd zó magisch en je voelt je daar echt weer kind. Heerlijk !

 3. 18 december 2018 / 9:51 PM

  Oh wauw, wat ziet Disney er toch geweldig uit, juist nu! Ik kan me helemaal voorstellen dat je heel vrolijk werd van dit tripje. Goede tip om in een hotel buiten Disneyland te gaan zitten. Dat kan inderdaad veel geld schelen en eigenlijk is het juist wel leuk om in de stad zelf te verblijven 🙂

 4. 19 december 2018 / 7:37 AM

  Jazeker, vorig jaar waren we er ook met de kerst. Toen waren we net verloofd. Ah….memories! Ik weet nog dat het echt de aller-aller-allerkoudste dag van onze hele vakantie was. We wilden heel graag in de avond die lichtjes Parade mee maken, maar op een bepaald moment konden we het allebei niet meer uithouden van de kou en zijn we naar ons hotel gegaan. Maar er komt een dag dat ik hem nog mee ga maken!

 5. 19 december 2018 / 8:48 AM

  Disneyland lijkt mij zo’n bijzondere en leuke plek!
  Ik ben er nog nooit geweest, wie weet voor in de toekomst.
  Je foto’s zijn echt prachtig!
  Liefs,
  Evelien

 6. 22 december 2018 / 10:55 AM

  Ik ben al erg vaak in Disneyland geweest. Het verveelt nooit. Zo ongelooflijk mooi! De tranen springen in mijn ogen als ik door de toegangspoort loop, haha. Rond Halloween is het park ook prachtig versierd, trouwens. ♡

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.