Home » Tips voor leuke toilettasjes om als promotie artikel weg te geven!

Tips voor leuke toilettasjes om als promotie artikel weg te geven!

Curly hair

Toilettasjes zijn kleine, handzame tassen die we allemaal nodig hebben om onze persoonlijke spullen mee te nemen als we onderweg zijn. Ze zijn erg praktisch en komen altijd van pas, of we nu op reis gaan of gewoon een dagje naar het strand. Maar toilettasjes zijn niet alleen handig voor onszelf, ze kunnen ook dienen als een leuk en nuttig promotieartikel voor bedrijven. In dit artikel geven we tips voor leuke toilettasjes om als promotieartikel weg te geven en bespreken we waarom toilettasjes als bedrijfsgeschenk een goed idee zijn. 

Toilettas met logo

Een van de meest populaire manieren om toilettasjes als promotieartikel te gebruiken, is door ze te laten bedrukken met het logo of de naam van het bedrijf. Dit is een effectieve manier om de naamsbekendheid van het bedrijf te vergroten en tegelijkertijd de toilettas zelf tot een uniek en herkenbaar item te maken. Bovendien kan een toilettas met logo ook dienen als een soort “mobiele advertentie” voor het bedrijf, aangezien mensen de tas vaak meenemen als ze op reis gaan of andere publieke gelegenheden bezoeken. Wil je je bedrijf laten groeien? Maak dan gebruik van Bedrukte toilettasjes voor jouw bedrijf!

Opvallend en creatief

Naast het bedrukken van het logo of de naam van het bedrijf, kunnen toilettasjes ook worden bedrukt met andere soorten afbeeldingen of teksten. Dit kan bijvoorbeeld een leuke of opvallende grafische afbeelding zijn, of een boodschap of slogan die past bij het bedrijf of de producten of diensten die het aanbiedt. Door te kiezen voor een opvallende of creatieve bedrukking, kan een bedrukte toilettas nog meer aandacht trekken en het bedrijf nog beter onderscheiden van de concurrentie. Met bedrukte toilettas bedrukt kun je veel aandacht aantrekken.

Toilettassen bedrukken

Er zijn verschillende manieren voor toilettassen bedrukken, afhankelijk van het materiaal van de tas, de gewenste afbeelding of tekst en het budget van het bedrijf. Zo kan bijvoorbeeld gekozen worden voor zeefdruk, transferdruk of digitale druk, afhankelijk van de gewenste kleuren en afbeeldingen. Het is belangrijk om een professioneel bedrijf te kiezen voor het bedrukken van de toilettasjes,

om ervoor te zorgen dat de kwaliteit van de bedrukking hoog is en dat de tassen lang mee gaan. Het is ook aan te raden om een beperkt aantal tassen te laten bedrukken en deze te testen voordat het bedrijf een grote bestelling plaatst, zodat het zeker weet dat het product voldoet aan de verwachtingen.

Luxe toilettassen

Als het bedrijf op zoek is naar een iets chiquere optie voor zijn promotieartikel, kunnen luxe toilettasjes een goede keuze zijn. Deze tassen zijn gemaakt van hoogwaardige materialen, zoals leer of stof van hoge kwaliteit, en hebben vaak een elegant en stijlvol design. Luxe toilettasjes zijn misschien iets duurder om te produceren en te verdelen, maar ze kunnen wel een waardevolle toevoeging zijn voor het bedrijf als het op zoek is naar een manier om zijn merk te positioneren als exclusief en professioneel.

Toilettas als bedrijfsgeschenk

Toilettasjes zijn niet alleen geschikt als promotieartikel om uit te delen op beurzen of andere evenementen, maar kunnen ook dienen als een leuk en nuttig bedrijfsgeschenk voor klanten of medewerkers. Dit kan bijvoorbeeld een welkomstgeschenk zijn voor nieuwe klanten, of een cadeau voor trouwe klanten of medewerkers als blijk van waardering. Toilettasjes zijn een gewaardeerd cadeau, aangezien ze vaak goed van pas komen en ook nog eens nuttig zijn.

Conclusie

Toilettasjes zijn een leuke en praktische optie als promotieartikel of bedrijfsgeschenk. Ze zijn niet alleen handig voor het transporteren van persoonlijke spullen, maar kunnen ook dienen als een mobiele advertentie voor het bedrijf als ze worden bedrukt met het logo of andere afbeeldingen. Er zijn verschillende manieren om toilettasjes te bedrukken, afhankelijk van het materiaal en de gewenste afbeeldingen of teksten. Daarnaast zijn luxe toilettassen ook een optie voor bedrijven die op zoek zijn naar een chiquere manier om hun merk te presenteren.

Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.