Home » Deze sieradentrends maken jouw outfit helemaal af

Deze sieradentrends maken jouw outfit helemaal af

Sieraden maken de outfit te allen tijde af. De laatste paar jaren ontstaan er steeds meer kleine en lokale sieradenwinkeltjes. Bovendien ontstaan ieder jaar nieuwe sieraden trends. Hieronder worden een aantal sieradentrends uitgelegd zodat jij precies weet welke sieraden jij in huis moet hebben. Zo zijn schelpen en parels sinds dit jaar enorm populair. Dit is vooral goed nieuws voor de mensen die fan zijn van zon, zee en strand. De schelpen en parels zijn namelijk terug te zien in oorbellen, kettingen, armbanden en ringen. Je kunt dus gemakkelijk een heel sieraden set kopen in dezelfde trant. Bekijk de ringen van Finaste bijvoorbeeld eens. Finaste heeft verschillende sieraden sets met of zonder schelpen en parels.

Bedeltjes zijn weer terug in de mode!

Vroeger waren bedelarmbandjes ontzettend populair. Je kon als klein meisje voor elke verjaardag een nieuw bedeltje krijgen. Na een tijdje had je zoveel bedeltjes verzameld, dat je  een ontzettend vol armbandje om je pols had. Tegenwoordig zijn deze bedelarmbandjes ook weer helemaal populair. Hoewel het bedelarmbandjes genoemd worden, hoef je niet meer echt bedeltjes te sparen,. Je kunt namelijk armbandjes kopen met een paar vaste bedeltjes. Hierdoor draag je niet een armbandje vol met verschillende bedeltjes, maar kun je juist een rustig, schattig en opvallend armbandje dragen. Bovendien kun je ook deze armbandjes dragen als enkelbandjes. Op dit moment zijn enkelbandjes namelijk ook een grote sieradentrend.

Je sieraden mogen lekker glimmen

Naast de bedelarmbandjes en schelpen en parels zijn dit jaar ook sieraden populair die wat extra glimmen dan normaal. Je kunt eigenlijk wel stellen dat hoe beter je sieraden glimmen, hoe beter ze passen bij de populaire sieraden trend. Veel bekende grote merken gaan zelfs helemaal tot het uiterste met deze trend. Zij ontwerpen namelijk sieraden die extreem glimmen dat je je eigen spiegelbeeld bijna kunt zien in het sieraad zelf. Veel vrouwen zijn fan van deze trend aangezien je lekker uit kan pakken. Het is namelijk nooit te gek aangezien je de meest glimmende sieraden om kunt doen. Hoewel deze trend voor veel mensen de perfecte trend is, zijn er ook veel mensen die deze trend juist verafschuwen aangezien het zeer opvallende sieraden zijn.

Schakelkettingen zijn op dit moment zeer populair

Op dit moment zijn schakelkettingen enorm populair. Je kunt schakelkettingen in allerlei soorten en maten kopen. Zo bestaan er de welbekende schakelketting chokers. Deze kettingen zijn zeer kort waardoor ze eerder om je nek zitten dan om je hals heen hangen. Daarnaast bestaan er ook verschillende soorten schakels. Je hebt grote, dikke en volle schakels die echte eyecatchers zijn, terwijl je ook kleine en smalle schakelkettingen kunt kopen. Bovendien kun je schakelkettingen overal mee combineren aangezien je schakelkettingen in het zilver, goud en in het rosé goud kunt krijgen. Rond 2000 waren deze schakelkettingen ook een enorme trend. Het is al jaren zeer opmerkelijk dat veel ‘oude’ trends opnieuw terugkomen in een nieuw jasje.

Sieraden met een bloemenprint zijn onmisbaar

Tegenwoordig zijn sieraden met een bloemenprint onmisbaar in de sieradenkistjes van nu. Ondanks dat het nu koud is aangezien de winter van start is gegaan, weerhoudt dit de meeste mensen niet om zich vrolijk te kleden. Veel fleurige en kleurige sieraden worden namelijk op dit moment ontzettend veel verkocht. Bovendien kun je ook hier weer verschillende setjes kopen aangezien deze prints in zowel oorbellen als ketting terug te vinden zijn. Daarnaast kun je ook in de grootte verschillende keuzes maken. Er bestaan bijvoorbeeld grote, hangende oorbellen in de vorm van een bloem, maar ook kleine ringetjes waaraan een klein bloemetje hangt.

Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.