Home » Mijn favoriete Netflix series van dit moment

Mijn favoriete Netflix series van dit moment

Ik ben een grote fan van Netflix! Ik kijk het bijna iedere avond en het is voor mij het perfecte moment om samen met mijn man lekker op de bank te ontspannen. Vooral spannende series vinden we erg leuk om te kijken. Het sleept je vaak helemaal mee, waardoor je de ene aflevering naar de andere aflevering wilt blijven kijken. Maar toch is het wel lastig om van te voren te zien of je de serie echt leuk vind. Daarom leek het mij een goed idee om mijn favoriete Netflix series van dit moment met jullie te delen. Hier komen ze!

Favoriete Netflix series


Undercover

Undercover is een Nederlandse serie die ik al een tijdje geleden gekeken heb. Ik kijk eigenlijk bijna nooit Nederlandse series of films, omdat ik ze altijd wat voorspelbaar vind. Maar deze serie gaf ik een kans en vond ik gelijk al heel erg spannend. De serie gaat over een drugsbende, waarbij twee mensen van de politie undercover gaan om zo dichter bij de bende te komen. Dit doen ze door vrienden te worden met het opperhoofd van de drugsbende, maar dit gaat natuurlijk niet gemakkelijk. De serie zit erg goed in elkaar en de spelers vind ik ook erg goed. Het is daarom zeker een aanrader om te gaan kijken.

La Casa de Papel

Van La Casa de Papel is inmiddels een tweede seizoen en die is ook weer zó spannend! Deel 1 gaat over een bankoverval. Tijdens de overval zijn de bendeleden druk bezig om nog meer geld te produceren en houdt de bedenker van de overval zich buiten de bank vooral bezig met het in de gaten houden van de poiltie, FBI, etc. Maar ook dit gaat niet op rolletjes.

Deel 2 gaat wederom over een overval en ook dit verhaal zit weer enorm goed in elkaar. Je blijft kijken en ik kan je alvast vertellen dat je ontzettend baalt als je alle afleveren van seizoen 2 gezien hebt. Gelukkig komt er in januari een seizoen 3 en daar kijk ik heel erg naar uit!

Visavis

Visavia kijk ik momenteel en is een beetje te vergelijken met Orange is the new black. Het verhaal speelt zich af in een vrouwengevangenis. De hoofdrolspeelster is door het wegsluisen van geld in opdracht van haar ex in de gevangenis gekomen en dit is een regelrechte hel. Er zijn 3 seizoenen van Visavis en ik ben inmiddels bij seizoen 2. De serie is erg verslavend en ik moet echt mijn best doen om hem stop te zetten, zodat ik ’s nachts genoeg nachtsrust heb. Je moet hem daarom zeker bekijken!

favoriete Netflix series

Wat is jouw Netflix aanrader?

Bekijk ook 40 dingen om te doen tijdens de herfstvakantie

Volg mij ook op Instagram!

serie netflix aanrader, netflix series top 10, netflix series 2019, netflix series lijst, netflix series nieuw, netflix series vrouwen

Delen:

7 Reacties

 1. 28 augustus 2019 / 3:10 PM

  Oeh Visavis ken ik niet en spreekt me wel aan, ga ik onthouden!

 2. 28 augustus 2019 / 3:13 PM

  Jaaa VisaVis, ik ben dus echt mega verslaafd aan die serie! Zo leuk! De rest heb ik ook gezien.

 3. 28 augustus 2019 / 3:52 PM

  VisaVis wil ik ook kijken. Momenteel zit ik helemaal in de Scandinavische series zoals Beck en Modus.

 4. chucky1012
  28 augustus 2019 / 7:07 PM

  Fijne tips om deze films te zien.

  Xoxo

 5. 29 augustus 2019 / 10:03 AM

  Ik kende deze twee series nog niet. Ik heb net het derde seizoen van 13 reasons why uit en kijk nu even helemaal niets. Maar ik vind zelf La casa de Papel de beste serie van Netflix. Dat heeft gewoon alles.

  Bettie
  http://www.thewildflowerhippie.com

 6. 30 augustus 2019 / 9:35 AM

  Och jee, ik ken ze allemaal niet, ik kan er dus niet over mee kletsen;-) Wij hebben laatst op Amazon prime The terror het eerste seizoen zitten kijken, dat vond ik echt verrassend origineel en spannend. En op Netflix The Walking dead. Vond ik ook tof!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.