Home » 9x Mooie lange winterjassen

9x Mooie lange winterjassen

Mijn winterjas van vorig jaar

Heel even heb ik gedacht dat de zomer al weer ten einde kwam. We hebben enorm warme dagen gehad en langzaam werd het al wat frisser en regenachtiger. Maar gelukkig heeft de zomer een grapje met ons uitgehaald en blijft hij nog even. Yay! Dat wordt nog even volop genieten!

Het is misschien daarom helemaal niet zo fijn dat ik nu met een artikel over winterjassen aan kom zetten. Want het liefst willen we daar nog laaaang niet aan denken. Maar toch merk ik ieder jaar dat een goede winterjas zo belangrijk is! En dat het ook wel heel lastig is om de perfecte winterjas te vinden. De mooie jassen zijn vaak niet warm genoeg. En wil je graag een lekkere warme winterjas, dan lijk je vaak op een Eskimo.

Mijn winterjas gaat inmiddels al haar derde winter met mij beleven en daarom vind ik dat het tijd wordt om ook een nieuwe winterjast te zoeken. De winterjas die ik nu heb vind ik nog steeds heel erg mooi, maar ik zie hem toch wel vaak “lopen”. Haha! Vorige jaar en ook dit jaar (Korte jas van wolmix) is hij weer te koop bij H&M en blijkbaar zijn er best veel meiden die hem gekocht hebben. Superleuk natuurlijk, maar met zo veel Fashiontwins wordt het wel een beetje saai.

Dus om jullie en mijzelf toch alvast op wat ideeën te brengen heb ik 9 winterjassen bij elkaar gezocht die ikzelf heel erg mooi vind en die ook nog eens lekker warm zijn. Ik vind zelf lange winterjassen altijd erg fijn. Helemaal op de fiets, want ik heb een hekel aan kou. Ik moet er ook niet aan denken dat mijn winterjas te kort is en dat mijn rug helemaal koud wordt. Brrr… Van alle onderstaande winterjassen zit ik nog te twijfelen tussen de Wolblend Lange jas van OTTO en de Capuchon wollen jas van Vila. Hier komen ze!

Lange winterjas

Welke vind jij het mooist? En ga jij dit jaar weer opzoek naar een nieuwe winterjas?

Opzoek naar nog een paar mooie winterjassen? Neem dan een kijkje bij: 8x Mooie lange winterjassen

Delen:

4 Reacties

 1. 27 augustus 2019 / 12:58 PM

  Stiekem was ik ook al winterjassen aan het kijken 🙂 De knielange jas van de H&M vind ik heel mooi.

 2. 27 augustus 2019 / 1:04 PM

  Jazeker! Op zich is mijn winterjas van vorig jaar nog super mooi, maar ik vind het ook wel leuk om eens af te wisselen. Ik vind vooral die lange wolblend jas van Otto die je laat zien erg mooi.

 3. 27 augustus 2019 / 8:25 PM

  Ik heb vorig jaar geen nieuwe winterjas gekocht, dus ik ga dit jaar zeker weer op zoek! Mijn favoriet uit je lijstje is de geblokte van Otto 🙂

 4. 28 augustus 2019 / 8:22 AM

  Wat een prachtige jassen! Vooral die laatste met ruitjes vind ik helemaal geweldig. Maar je huidige winterjas vind ik ook erg mooi, hoor.
  Ik heb vorige week een vintage winterjas gescoord bij de kringloopwinkel, waar ik heel blij mee ben. En ik heb ook een lange blauwe jas van drie jaar geleden, waar ik nog steeds heel blij mee ben. Ik denk dat ik de winter wel doorkom zo 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.